2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615649 بازدید | 6968 پست
همش تاثیر وسایل ارایشی هست که به بچه ها می دیدو یا مراقب رابطه اتون نیستید بچه میبینه

اینا رو از کجاتون میارید

اصلا تو خونه ی ما لوازم ارایش نیست

چون اهل ارایش نیستم دخترمم حتی یه لاک معمولی دوست نداره بزنه

خونه ی من دوبلکس و اتاق خواب من بالا قرار داره !

دسترسی به موبایل و غیره هم نداره، 

فکر نمیکنید علتش نویزهایی هست که تو همه جا پخشه که تاثیر مستقیم روی عملکرد مغز و تخمدان داره

تغذیه های سمی محصولات تراریخته

هوای به شدت الوده با سوخت مازوت!

اینجا گفتی ولی جای دیگه نگو سطح اگاهی و سوادت میره زیرسوال!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ربطی داشت دختر منکه از لوازم ارایشی متنفره .رابطمونم جلو بچه نیست که یا مث قدیما همه یجا کنار هم ...

میخوان یه جوری ربطش بدن به چیزایی که تو سر خودشونه

اصلا جواب این افراد رو نباید داد 

توهین به شعور خودمونه همکلامی با این اشخاص

میخوان یه جوری ربطش بدن به چیزایی که تو سر خودشونهاصلا جواب این افراد رو نباید داد توهین به شعور خود ...

درسته فهم ک ندارن دل ادم میشکنه

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
اینا رو از کجاتون میاریداصلا تو خونه ی ما لوازم ارایش نیستچون اهل ارایش نیستم دخترمم حتی یه لاک معمو ...

دقیقا همینه گل گفتی🌸🌸🌸

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
پریود شده خودش 11 سال و نه ماه قد 149 سن استخوان 13 سال و 6 ماه . دوسال بزرگتر از سن واقعیش😞

سن پریودش که خیلی عالیه عزیزم

قدشم خوبه حدود ۲-۳ سال وقت داره تا صفحات بسته بشه

بالای ۱۶۰ میشه قدش

تا میتونه ورزش کنه تحت نظر دکترش بهش کلسیم و ال ارژنین بده

خودم 160 ەمسرم 170 باشگاه هم میرفت . تغذیش هم بود . از 8 سالگی هم مرتب میبردم دکتر یهو پریود شد و س ...

یعنی هیج علامتی قبلش نداشت؟؟  دخترا قبل پریودی سینه شون رشد میکنه و ترشح دارن...  ولی باباش هم زیاد بلند نیست احتمالا همون 155 بشه  ک بد نیست 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چه ربطی داشت دختر منکه از لوازم ارایشی متنفره .رابطمونم جلو بچه نیست که یا مث قدیما همه یجا کنار هم ...

دوست من می‌گفت از بس دخترت بلده بلوغ شده قلبم شکست با اینکه خودش کادر درمان هستش ولی نه سواد داره نه شعور ..فقط منتظر نشستم این اتفاق برای دختر خودش بیفته دلم خنک شه