2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615652 بازدید | 6968 پست
دقیقا منم همین بودم کلاس چهارم رشد سینه داشتم کلاس نهم پریود شدم ..امروزم خواهرم می‌گفت کلاس سوم رشد ...

خاهرمم می‌گفت دخترش وقتی کلاس چهارم پریود شده قدش خیلی خیلی کوتاه بوده گفت کمتر از ۱۴۰بوده حتی دکتر زنان برده بود که آمپول بدن گفت ندادن الآنم ماشاالله قد ۱۷۳

خاهرمم می‌گفت دخترش وقتی کلاس چهارم پریود شده قدش خیلی خیلی کوتاه بوده گفت کمتر از ۱۴۰بوده حتی دکتر ...

همین خاهرم یه دختر دیگه داره تابستان کلاس شش که میخواست بره هفتم پریود شد ولی قدش۱۶۴ یعنی اونی که زودتر پریود شد قدش بلندتره..پس نباید هرچی دکتر بگه ما گوش بدیم و فوری ناامید بشیم هرچند خودم که افتضاحم وزود خودمو میبازم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین خاهرم یه دختر دیگه داره تابستان کلاس شش که میخواست بره هفتم پریود شد ولی قدش۱۶۴ یعنی اونی که زو ...

سلام به نظرم آمپولی که شما برای دخترتون میزنید بلوغش را کامل متوقف نکرده برای همین سینه هاش داره رشد میکنه البته من تو این زمینه تجربه ندارم فکر می کنم اینطوری باشه چون رشدش هم خوب بوده 

من هفت تا برادرزاده خواهر زاده دارم سه تاشون پنجم پریود شدن قد هرسه حدود ۱۶۰یکیشون فقط ۱۴ سالگی پریو ...

منم 14پریود شد ولی قدم کوتاس 157

بابام قد بلند مامانم 160

حالا شوهرم 185

نمیدونم دخترم چجوری میشه.

مادرشوهرم و عمش قد بلند

خواهرم قد بلند 15پریود شد و 9سالگی درد سینه داشت.

یکیو میشناسم پدرش دکتر تغذیه مامانشم پزشک عمومی 

هردو قد بلندن  

دخترشون لاغرو کوتاه مونده اگه میشد کاری کرد برا دخترشون میکردن..بقیه بچه هاشون بلندن

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام به نظرم آمپولی که شما برای دخترتون میزنید بلوغش را کامل متوقف نکرده برای همین سینه هاش داره رشد ...

وقتی چند تا از امپولاش رو زدم بردم پیش دکتر بهش گفتم گفت کامل متوقف شده چون آزمایش گرفته بودم قبلش دکتر خودش به کیست تخمدان شک داشت سنو هم انجام دادم شکر خدا تخمدانش مشکلی نداشت دیگه نمی‌دونم واقعا چرا اینجوری شد 

پناه بر خدا عزیزم باید بسپاری به دست زمان ببینی چی میشه ولی قول میدم بچه شما کمتر از ۱۶۰نمیشه ..بخدا ...

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوه

میشه خواهش کنم انقدر خودخوری نکنی

این چندوقت هرتاپیکی که مرتبط با بلوغ زودرس بوده خوندم پیامهای شما رو که میبینم تو تاپیک ها کلی غصه میخورم😔

بخدا هیچی نمیشه این استرسهایی که به خودتون وارد میکنید اسیبش هزاربار بیشتره

دیگه اذیت نکن خودتو

این امپول رو هزاران نفر تزریق کردند به بچه هاشون

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوهمیشه خواهش کنم انقدر خودخوری نکنیاین چندوقت هرتاپیکی که مرتبط با بلوغ ...

باور کن من تمام بدنم پر شده از مریضی بخاطر استرس ..تو سینم کلی کیست و توده هست دکتر گفته عاملش استرس هست معده عصبی روده عصبی تو این سن فشار خون گرفتم و هزاران مریضی دیگه ..نمیتونم بهش فک نکنم یک ثانیه از ذهنم پاک نمیشه ..ولی بخدا شوهرم اصلاااااا عین خیالش نیس همین من رو عذاب میده😔😔کلی هم رفتم پیش روانشناس اصلااا تاثیری نداشته دیگه ادامه ندادم

منم 14پریود شد ولی قدم کوتاس 157بابام قد بلند مامانم 160حالا شوهرم 185نمیدونم دخترم چجوری میشه.مادرش ...

شما به خاطر اختلاف قد با شوهرتون مشکلی ندارید؟ اگر مشکلی نیست تا اینقدر شور نزنیم 😊

دقیقا منم همین بودم کلاس چهارم رشد سینه داشتم کلاس نهم پریود شدم ..امروزم خواهرم می‌گفت کلاس سوم رشد ...

اره شانسیه نمیدونم از چیه حتما ژنتیکه مثلا شاید یه بچه به مادربزرگ مادرش بکشه 

یا اجداد دیگش 

اوناییم ک خوش شانسن ژن خوبو میبرن..

یه دوستم 10سالگی پریود شده ولی قدش بالای 170

مامان خودم 17.18سالگی پریود شده قدیمیام که چشمو گوش بسته ولی خب قد کوتاهه 160

حداقل باید 170یا165میشد

تو فامیلم یه نفر 12سالگی پریود شد کوتاهه 158.160

چند نفریم  کلاس ششم که نزدیک 170قدشونه 

سینه هاشونم کوچیک 60=65میزنن چولاغرن کوچیک دیده میشن 

خیلی لاغرن

منم 14پریود شد ولی قدم کوتاس 157بابام قد بلند مامانم 160حالا شوهرم 185نمیدونم دخترم چجوری میشه.مادرش ...

همین دیگه باور کن بلوغ زودرس تاثیر آنچنانی در رشد قد نداره مگه موارد استثنا..کسایی که بلوغ زودرس دارن شاید در حد سه چهار سانت از ماماناشون کوتاه تر بشن

شما به خاطر اختلاف قد با شوهرتون مشکلی ندارید؟ اگر مشکلی نیست تا اینقدر شور نزنیم 😊

من تو فامیل خیلی مسخرم میکنن 

شوهرمم چندسال خاستگارم بود و غریبه حتما دوست داشته قدمو 

منکه قدشو دوست دارم 

ولی خودم دلم میخواست بلندتر باشمیه فامیل خیلی دور داریم 

قد مادر ساید 140باشه شاید 

قد شوهرش 180به بالا 

بچه هاشون همه هم دختر هم پسر بالای 170هستن حتی نوه هاشون 

اره شانسیه نمیدونم از چیه حتما ژنتیکه مثلا شاید یه بچه به مادربزرگ مادرش بکشه یا اجداد دیگش اوناییم ...

من بار اول که دخترم رو دکتر بردم تنها چیزی که تو ذهنم نبود قدش بود فقط به پریودش فک میکردم بعدش دغدغه قد هم اضافه شد🥴🥲

همین دیگه باور کن بلوغ زودرس تاثیر آنچنانی در رشد قد نداره مگه موارد استثنا..کسایی که بلوغ زودرس دار ...

اره اونم در حد حدسو گمانه

من بار اول که دخترم رو دکتر بردم تنها چیزی که تو ذهنم نبود قدش بود فقط به پریودش فک میکردم بعدش دغدغ ...

دقیقا منم.

میگفتم خدایا چجوری از پس خودش برمیاد.

فعلا که منتظرم ببینم ابان ازمایش بده چجوریاس