2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615652 بازدید | 6968 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم.میگفتم خدایا چجوری از پس خودش برمیاد.فعلا که منتظرم ببینم ابان ازمایش بده چجوریاس

دختر شما که ۹سال رو تموم کرده قدشم که خوبه یعنی بلوغ زودرس نبوده پس براش آمپول نزن به نظر من

برای بار هزار و یکم میگم😂😂😂حرفام دیگه تکراری شدن ...واقعا واقعا پشیمانم بچم رو آمپول زدم حس میکنم ...

کاش یکم صبر میکردی پریود اول میزدی یا میسپردی به خدا 

من ک نمیزنم میترسم راستش یدونه بچه دارم رد دادم..

ولی حالا که زدی توکل کن بخدا

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من تو فامیل خیلی مسخرم میکنن شوهرمم چندسال خاستگارم بود و غریبه حتما دوست داشته قدمو منکه قدشو دوست ...

باورت میشه من بااینکه قدم ۱۶۱ ولی هیچوقت برام دغدغه نبوده و بهش فک نکردم با اینکه خواهرام کلا قد بلند ..ولی من شوهرمم متوسطه ۱۷۸

دختر شما که ۹سال رو تموم کرده قدشم که خوبه یعنی بلوغ زودرس نبوده پس براش آمپول نزن به نظر من

قدش کوتاس چیکار کنم خیلی تلاش میکنه ولی بدغذاس..

131قد

وزن 27

متولد 94

دختر شما چقدره قدش متولد چه سالو ماهیهدختر من مرداد

باور کن من تمام بدنم پر شده از مریضی بخاطر استرس ..تو سینم کلی کیست و توده هست دکتر گفته عاملش استرس ...

من یه مشکلی برای دختر کوچیکم پیش اومده بود که دکتر گفت باید نه ماه تحت نظر باشه اگر رفع نشه جراحی

جراحیشم به شدت پرریسک وخطرناک 

من در عرض نه ماه روزی هزاربار میمردم و زنده میشدم با اون وضع شیر هم میدادم، دسته دسته موهام ریخت طوری که مجبور شدم با تیغ بتراشم که نبینم ریزش دسته ای موهامو.. من نه ماه در حد زنده موندن غذا میخوردم، هرکی حرف میزد قبول نمیکردم،استرس و ترس از عواقب عملش منو پیر کرد، بعد ۹ ماه رفتم و دکتر گفت خطر گذشته، 

اومدم تازه نفس بکشم بعد اون ۹ ماه جهنمی، که دردهای بدی افتاد توی شکمم وقتی رفتم چکاپ  متوجه شدم یه پولیپ ادنوم تو روده م هست ریموو کردم، بعد تو صفرام دراومد و رحمم ، رحمم رو هم هیسترو کردم، صفرام رو هم باید عمل کنم بخاطر پولیپ، توده ی سینه م هم هر شش ماه چکاپ میشم ، یعنی بخاطر۹ ماه استرس شدید تمام جسمم داغون کردم، از طرفی دخترکوچکم به شدت عصبی و‌بیقراره چون با استرس و غم بهش شیر میدادم..

اینا رو گفتم که بدونی چقدر استرس روی روح و جسم و روان تاثیر میزاره

کاش یکم صبر میکردی پریود اول میزدی یا میسپردی به خدا من ک نمیزنم میترسم راستش یدونه بچه دارم رد دادم ...

حقیقت وقتی آمپول رو شروع کردم هیچچچچ تجربه ای نداشتم حتی تو نی نی سایت هم نبودم که تجربه ها رو بخونم خودمم بشدتتتت پشیمانم کاش حداقل به خواهرم میگفتم که اونا اجازه نمیدادن قطعا...منم همین یه بچه رو دارم .وخدا خودش نگهدار تمام بچه ها باشه

قدش کوتاس چیکار کنم خیلی تلاش میکنه ولی بدغذاس..131قدوزن 27متولد 94دختر شما چقدره قدش متولد چه سالو ...

دختر من آبان ۹۳ یعنی دوماه دیگه وارد ۱۱سال میشه قدش دوماه پیش ۱۴۳وزنش ۴۵نمیدونم الان اضافه کرده یا نه ..دخترم از سه سالگی به بعد قدش خیلی خوب رشد کرد شش سالگی ۱۲۵بود 

باورت میشه من بااینکه قدم ۱۶۱ ولی هیچوقت برام دغدغه نبوده و بهش فک نکردم با اینکه خواهرام کلا قد بلن ...

ولی دغدغه بچمونو داریم چون بهترینارو میخایم براشون 

تلاشمونو میکنیم یا میشه یا نمیشه 

امپول هورمون رشد چطوره نظرت چیه؟

من یه مشکلی برای دختر کوچیکم پیش اومده بود که دکتر گفت باید نه ماه تحت نظر باشه اگر رفع نشه جراحیجرا ...

عزیزم چقد سختی کشیدی خدا به خودت و بچه هات سلامتی بده ..بله دیگه عامل تمام مریضی ها استرس هستش ولی خب مادریم وسختی هاش..آخر سر هم بچه کیه بچه شوهر 

حقیقت وقتی آمپول رو شروع کردم هیچچچچ تجربه ای نداشتم حتی تو نی نی سایت هم نبودم که تجربه ها رو بخونم ...

انشالله 

نگران نباش 

ایشالله بالای 165میشن