2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 611734 بازدید | 6865 پست
الهی بگردم منم این روزای سخت مشابه شما رو داشتم می فهمم چی کشیدین ....خداروشکر ک به خیر گذشت اما فهم ...

خدانکنه عزیزم

برقرار باشی

درست میگی مطمینم در اینده هم یادشون نمیمونه حتی برای قدشون چقدر خون دل خوردیم

انشالله همشون سلامت و دلشاد باشن همین کافیه برای یه مادر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مادری 😔...راستی عزیزم یه سوال ..دخترم یه مدته دهانش خیلی بو میده شهرمون هم دکتر گوارش نداره ..تو ...

بو دهان شاید برا دندون خراب باشه یا عفونت لثه یا گلو درد و یا معده درد  فکر نکنم مترونیدازول ربطی داشته باشه اخه بیشتر برا عفونت ادراری یا روده ای...  ولی دوزش هر 8 ساعت 10 سیسی حدود 1 قاشق سرپر

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چطور میشه جهش قد رو تشخیص داد؟

اینکه بچه هرسال ی حد خاصی رشد کنه ولی یهو تو 1 سال رشد بیشتری داشته باشه میشه جهش. مثلا هرسال 6 سانت رشد میکرد. امسال 10 سانت قد کشیده 

اینکه بچه هرسال ی حد خاصی رشد کنه ولی یهو تو 1 سال رشد بیشتری داشته باشه میشه جهش. مثلا هرسال 6 سانت ...

من حس می کنم یهو دخترم ماشالا یکم وزن گرفت و درشت تر شد اما در مورد قدش چون قدشو اندازه نمی گرفتم نمی دونم ...الان از کجا بفهمم همش برام سواله ...یعنی فقط یبار این اتفاق میفته؟ یا ممکنه مثلا  در دو سال متوالی قد بیشتری بکشن؟

من حس می کنم یهو دخترم ماشالا یکم وزن گرفت و درشت تر شد اما در مورد قدش چون قدشو اندازه نمی گرفتم نم ...

واقعا هیج وفت قذش نمیگرفتی؟؟  من انقد حساسم ک وزن و قد از تولد تا الانش همش حفظ م😂...  نمیدونم دیگه چون اندازه های قبلی نداری نمیسه دقیق گفت  

واقعا هیج وفت قذش نمیگرفتی؟؟ من انقد حساسم ک وزن و قد از تولد تا الانش همش حفظ م😂... نمیدونم دیگه ...

آخه چون از بچگی قد بلند بود خیالم راحت بود ک به باباش رفته . تازه پارسال ک سینش جوانه زد اسم بلوغ زودرس ب گوشم خورد .تازه میخوام از این به بعد قدشو بگیرم 

واقعا هیج وفت قذش نمیگرفتی؟؟ من انقد حساسم ک وزن و قد از تولد تا الانش همش حفظ م😂... نمیدونم دیگه ...

آخه چون از بچگی قد بلند بود خیالم راحت بود ک به باباش رفته . تازه پارسال ک سینش جوانه زد اسم بلوغ زودرس ب گوشم خورد .تازه میخوام از این به بعد قدشو بگیرم 

آخه چون از بچگی قد بلند بود خیالم راحت بود ک به باباش رفته . تازه پارسال ک سینش جوانه زد اسم بلوغ زو ...

منم دخترم بلند بود ولی همیشع قد وزن خودش داداش کوچیکم حتی بچها فامیل میگرفتم نگاه میکردم تو نمودار ببینم رشدش خوبه یا نه. از همین رشد زیادش فهمیدم امسال جهش رشد داشته. کاش منم بیخیال بودم از بچگی تا حالا همش دارم چکش میکنم😂

الهی ...فکر نمی کردم از من حساس ترم باشه🤦‍♀️

ن من حساس ترین مادر دنیام 🥲 از نوزادی حتی تعداد. گلاب ب روت مدفوع و ادرار ش میشماردم ک نکنه ی چیزیش باشه در این حد

ن من حساس ترین مادر دنیام 🥲 از نوزادی حتی تعداد. گلاب ب روت مدفوع و ادرار ش میشماردم ک نکنه ی چیزیش ...

امیدارم اوضامون رفته رفته بهتر بشه وگرنه خیلی آسیب می بینیم گلم