2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615624 بازدید | 6968 پست
اصلا ورزش نمیکنه هر چی بهش میگم فایده ندارە .

عزیزم من برا دخترم با دکترای زیادی مشورت کردم 

همه دکترا هم میگن دخترا حداقل باید با قد ۱۵۰ پریود بشن 

دختر شما با قد ۱۴۹ پریود شده پس قدش برا پریودی بد نبوده 

مجبورش کن طناب بزنه ، بارفیکس آویزون بشه 

مطمئن باش تا یکسال دیگه جای رشد داره دکترا میگن ۶ ماه ولی اونا خدا نیستن که دقیق بگن 

برا دختر من از ۷ و نیم که رشد موی زاید داشت دکتر گفت ۶ ماه دیگه بلوغش شروع میشه ، دقیقاً یکسال بعدش دخترم سینه ش جوانه زد 

سلام عزیزم رب انار و آب انار و آب زرشک هم بلوغ رو تاخیر میندازه اینو طب سنتی بهم گفت گفتم شاید بدردت ...

ممنون عزیزم لطف کردین حتما استفاده میکنم صداش یک کم فرق کرده از حالت بچگی در اومده الان از تابستان اصلا قدش فرق نکرده. شما برادرتون هم سبیل و تغییر صدا هم داشته یا نه؟ یعنی حتی بعد از بلوغ هم رشد میکنن پسرها؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من برا دخترم با دکترای زیادی مشورت کردم همه دکترا هم میگن دخترا حداقل باید با قد ۱۵۰ پریود بشن ...

با دکتر شهرام فرجزاده هم صحبت کردم و برنامه غذایی و ورزشی برای دخترم نوشتن . گفتم دکتر گفتە تا 6 ماه وقت داره .گفتن که این حرف قطعی نیست و باید رشد در  یکسال بررسی بشه. 

با دکتر شهرام فرجزاده هم صحبت کردم و برنامه غذایی و ورزشی برای دخترم نوشتن . گفتم دکتر گفتە تا 6 ماه ...

آره عزیزم امیدت رو از دست نده مطمئن باش به این سرعت بسته نمیشه ، دکترا هم دیدی میگن رشد قدی تا یکسال و نیم بعد پریودی ادامه داره ، خواهرزاده ی من چند وقت پیش رفته بود دکتر غدد با اینکه صفحات رشدش بسته شد بود دکتر بهش گفت تا ۳ سانتی باز قد میکشی چون صفحات به تازگی بسته شده 

یعنی بعد بسته شدن هم در حدی ۲ الی ۳ سانت هم باز قد میکشن 

سلام عزیزم رب انار و آب انار و آب زرشک هم بلوغ رو تاخیر میندازه اینو طب سنتی بهم گفت گفتم شاید بدردت ...

عزیزم من شربت سرکه انگبین گرفتم برا دخترم خیلی بدطعم ولی گفتم حتما بایدبخوری مثل دارو دختر شما میخورد؟

دخترم الان ده سال و دو ماهش هستش گفته سه سال باید بزنه خدارو شکر تا الان مشکلی نبوده ولی کلا خودم دل ...

خدا رو شکر که عوارض نداشته انشاالله از این به بعد هم عوارض نداشته باشه انشاالله هر چی خیره همون بشه

میشه قد دختر بزرگتون رو بگید

ممنون عزیزم لطف کردین حتما استفاده میکنم صداش یک کم فرق کرده از حالت بچگی در اومده الان از تابستان ا ...

عزیزم به نظر از بهار یه دوره حجامت ببرش برا قد و بلوغ عالیه 

برادر من یکم صداش بم شده و موهای پشت لبش پررنگ تر شده قشنگ معلومه بلوغش شروع شده یه اپلیکیشن افزایش قد هست که حرکات کششی داره مجبورش کنید روزی نیم ساعت تا یه ساعت اون حرکات رو انجام بده و مکمل هم براش بدین همراه ویتامین د تا جهش رشدش بیشتر بشه

عزیزم من شربت سرکه انگبین گرفتم برا دخترم خیلی بدطعم ولی گفتم حتما بایدبخوری مثل دارو دختر شما میخور ...

یک قاشق از شربت سرکه انگبین رو با یک لیوان آب مخلوط می کنم و هفته ای دو سه بار بهش میدم دختر منم مقاومت می کنه ولی گفتم مجبوری باید بخوری

عزیزم به نظر از بهار یه دوره حجامت ببرش برا قد و بلوغ عالیه برادر من یکم صداش بم شده و موهای پشت لبش ...

چون کم خونی داره میترسم از حجامت. برادر شما اول قدش بلند شد یا اول صدا و تغیرات ظاهریش اتفاق افتاد؟ 

خدا خیرتون بده که جواب میدین اینجا همه از بلوغ دخترها میگن واقعا قد برای پسر فکر کنم مهمتره.

خواهش میکنم عزیزم، دخترم ۶ سالش بود، حالا ۱۰ سالشه، علایم بلوغ را کم نشون داده که حالا فکر کنم دیگه ...

عزیزم میشه لطفا بگید چه داروهایی به دخترتون دادین که جلوی پیشرفت بلوغ رو گرفت؟اگه کمکم کنید ممنون میشم دخترم علائم بلوغ داره.دارم سکته میکنم شب و روزم شده گریه و فکروخیال

چون کم خونی داره میترسم از حجامت. برادر شما اول قدش بلند شد یا اول صدا و تغیرات ظاهریش اتفاق افتاد؟ ...

داداش من 12 سالش بود صداش بم شد ولی جهشش شروع نشده بود  بعد از تغییر صدا یهو جهش رشدش شروع شد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

[QUOTE=367456676]ممنون عزیزم لطف کردین حتما استفاده میکنم صداش یک کم فرق کرده از حالت بچگی در اومده الان از تابستان ا ...[/QUOTEاکثر بچه ها تو پاییز و زمستون قد نمیکشن و بهار و تابستون جبران میشه .اضافه وزن نداره؟

روزی دو لیوان شیر و اگه بخوره یک لیوان رو با پودر سنجد مخلوط کن و روزی یک عدد تخم مرغ و امگا ۳ و ویتامین د و خواب به موقع (نهایت ۱۰ خواب باشه من خودم مجبورم بچه هام رو ۷ صبح بیدار می کنم تا شبا زود بخوابن)و حرکات کششی یا نیم ساعت دوچرخه سواری عالیه

ببینید تغییرات برادر من همزمان اتفاق میوفته اصلا نمی تونم تشخیص بدم کدومش اول اتفاق افتاد حتی مامان مهرسا هم گفتن برادرشون ۱۲سالگی ۱۵۲بود که بعد از اون بلوغش شروع شده و  با زینک و مکمل الحمدلله رشد قدشون به ۱۸۰رسیده انشاالله برا پسر شما هم همین میشه