2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597733 بازدید | 6492 پست
میشه لطفم اگر وقت داری یکم راجبش برام توضیح بدی ممنونمبابت پاسخوگییتم سپاس

خواهش میکنم برای پسرا اگه علاعم بلوغ زیر ۹سال دیده بشه بلوغ زودرس هستش باید برسی بشه واکر قدشون غیر طبیعی بلند بشه و چاق بشن سن استخوانی زود داره جلو میره که این بده باید درمان بشن ..واز روی عکس مچ دست سن استخوانی مشخص میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم برای پسرا اگه علاعم بلوغ زیر ۹سال دیده بشه بلوغ زودرس هستش باید برسی بشه واکر قدشون غیر ...

ممنونم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
همش میترسم قد کوتاه بمونه..قرص خاصی برای افزایش قد لازمه بهش بدم؟

ویتامین د رو حتما بدید من از سه سالگی به دخترم میدم دکتر براش تجویز کرد کلسیم هم میتونید بدید ولی برای مکمل دکتر غدد ببرید بهتره با توجه به آزمایش مکمل میدن ..دختر من از بچگی کمبود ویتامین د داشت 

ویتامین د رو حتما بدید من از سه سالگی به دخترم میدم دکتر براش تجویز کرد کلسیم هم میتونید بدید ولی بر ...

بله ویتامین دی روزی یدونه بهش میدم ولی چیز دیگه اصلا حتما میبرمش

خب جوانه زدن طبیعی بوده گلم همسر من متخصص غدد اطفال هست میدونم ولی پریودی زیر ۱۲ سال زود هست اما نشا ...

سلام عزیزم من دخترم ۹ سال و دوماهشه سینه هاش ی دوماهی هست یکم جوونه زده و یکم از موهای ممنوعش دراومده نگرانم میشه راهنماییم کنین باید ببرم دکتر؟

یه نفر را میشناسم بعد از اولین پریودی آمپول تاخیر بلوغ زد تا دوسال خیلی رشدش کم بود سالی حدود سه چها ...

وقتی که امپول میزنن جلو رشد سریع استخوانی شون گرفته میشه بعد قطع دوباره بلوغ ک جهش میگیره  رشد شون زیاد میشه. من دخترم سالی 2 سال سن استخوانیش بالا میرفت بعد امپول سالی حدود 6 سانت شد و الان ک قطع کردم حس میکنم سریع تر داره رشد میکنه...  بخدا بچها پیرمون کردن دیگه. منم هر روز دارم میشمرم چند سانت دیگه قد بکشه ماهی چقد باید بیاد رو قدش کی پریود بشه🥲

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
عزیزم به نظرت چرا دختر من با امپولا سینش بزرگتر شد الآنم قشنگ در حال رشد و بزرگ تر شدن هستن با اینکه ...

امپولش هندی نیست؟؟؟ دکتر ما خیییلی تاکید کرد هندی نزنید فقط تحت لیسانس ایتالیا باشه چون تاثیر نداره ی خانم دیگه هم گفته بود هندی میزد دخترش پریود شد...  من ک ماه اول ک زدم کلا سینه هاش رفت تو انگار ک اصلا نبود. 

من خودم کوتاهم ۱۵۷.۱۵۸میترسیدم قدش مثل من شه الان هیچ به منم فکرکنم نرسه😭خانواده باباش قدبلندن گفتم ...

سلام عزیزم منم دخترم سن کم علامت بلوغ داشت.. 1سال تمام کل دکترا گشتم تا بلاخره امپول و شروع کرد... قدش ک مطمئن باش زیر 150 نمیشه. شایدم بلندتر  جهش رشدی بغد بلوغ برا اونا ک زود پریود میشن ادامه داره.  اگ امپول ش نزنی 2 سال شاید کمتر دریود میشه این مدت سالی 8 تا 10 سانت قد میکشه  یعنی حدود 145 میشه موقع پریود بعد پریود هم 10سانت میاد رو قدش میشه 155. ولی خوب پریودی تو سن کم ب حز دلدرد و افسردگی و گوشه نشینی بچه. باعث کمخونی هم میشه من دیدم بچه ای ک با وزن 32 پریود شد و چقد کمخون شده  و ضعیف مونده. پس باید تقویت بشه  پریودی تو سن کم خیلی برا خودتون سخت چون بچه از پس هیچ کاری بر نمیاد باید کارای شخصی ش انجام بدین و با روانشناس در ارتباط باشین چون خود بلوغ ی افسردگی برا بچها داره. تو سن کم ک دیگه بیشتر خودش نشون میده. اینکه حس تفاوت با بقیه بچها دارن..  و هم اینکه سن کم اندام جنسی بچه بزنه بیرون و دوبرابر باید مواظب نگاه کثیف اطراف باشی از بچه سو استفاده نشه...  من دخترم 8 سالش بود سینه ش درومد نمیفهمید اینا چین. به داداش کوچیکم میگفت می می در اوردم🥲  دیگه شما طبق شرایط خودتون بچه تون تصمیم بگیرید  میتونه از پس خودش بر بیاد تو 9 سالگی پریود بشه؟؟ 

عزیزم دخترتون قدش زمان تولد چند بود؟الان رو نمودار هست رشدش؟منم اهوازم.میشه بگی آزمایشگاه آخری ک دخت ...

سلام عزیزم قدش 149 بود  من اهواز ساکن نیستم ازمایش شهر خودمون میدادم. اهواز میاوردمش دکتر  چون اینجا غدد کودکان نداره

دختر من ۸ سال و نیمش بود سینش جوانه زد یادم نیس قدش چقدر بود شاید همون ۱۳۳ اینا کاش یادم بود می دونم ...

دقت کردین همه ما مامانا تو این تاپیک قدمون حدودا یک اندازه س و امیدواریم بچه به باباش بره🥲😂  چرا اخه این قد لعنتی باید به ما بره.  حالا خوبه از قدیم گفتن دختر به بابا میکشه.   من خواهر شوهرام قدشون همه بالا 170  همه بلندن شوهرم کوتاه خانواده س. برادر شوهرم 190. برادر های خودمم 180 به بالان. این بچه دقیق باید ب من بدبخت بره

شما کجایی عزیزم تهرانی ؟ اگه تهرانی دکترت کی بوده که گفته دیر شده ؟ چون منم دخترم زیر نظر دکتر هست ن ...

حالا صبر کنیم تا جهش قدی 

ویتامینی چیزیم بدیم 

شما چ ویتامینی میدید دکتری که تهران رفتید نگفت؟

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷