2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598408 بازدید | 6507 پست

یه سوال

پس چرا من و خواهرم با شروع پریودی قد کشیدیم؟

وزنمون بالا رفت و تازه به قول معروف بزرگ شدیم

قد کوتاه و ریزه میزه بودیم

هر دو هم سوم راهنمایی پریود شدیم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Osticap دوز نداره عزیزم ولی همه نوع ویتامین داخلش هست مخصوصا کلسیم

من دخترم ۹سال و دوماهه۱۳۶قدشه از علایم بلوغم سینه هاشو کوچولو جوونه زده از رو لباس معلوم نیس و زیر بغلش حالت پرز مانند داره..باید کار خاصی بکنم؟بتظرم قدش کوتاه ب نسبت ددوستاش

یه سوالپس چرا من و خواهرم با شروع پریودی قد کشیدیم؟وزنمون بالا رفت و تازه به قول معروف بزرگ شدیمقد ک ...

شما سن استخوانی نرمالی داشتید بچه های ما که بلوغ زودرس دارن سن استخوانی بزرگتری دارن و زود صفحه رشدشون بسته میشه

من دخترم ۹سال و دوماهه۱۳۶قدشه از علایم بلوغم سینه هاشو کوچولو جوونه زده از رو لباس معلوم نیس و زیر ب ...

نه گلم سنش عالیه دیگه جهش قدش شروع میشه و انشالله خوب قد می‌کشه ..قد شما و همسرتون چنده؟

شما سن استخوانی نرمالی داشتید بچه های ما که بلوغ زودرس دارن سن استخوانی بزرگتری دارن و زود صفحه رشدش ...

این در مورد پسرا هم هست؟؟؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
بله

میشه لطفم اگر وقت داری یکم راجبش برام توضیح بدی 

ممنونم

بابت پاسخوگییتم سپاس