2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598471 بازدید | 6507 پست
سلام. اول تاپیک رو خوندم. الان دخترت چند سالشه و قدش چه قدره؟ پریود شد؟شما و همسرت فامیل هستید؟

سلام.  نه غریبه ایم. دخترم 11 سال و نیم قدش 153  امپولش 7 ماه قطع کردم فعلا که نه پریود نشده. تازه 3 ماه سینه هاش شروع ب رشد کرده دوباره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام. نه غریبه ایم. دخترم 11 سال و نیم قدش 153 امپولش 7 ماه قطع کردم فعلا که نه پریود نشده. تازه 3 ...

خب خدا رو شکر. اقداماتت نتیجه داشته. موفق باشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب خدا رو شکر. اقداماتت نتیجه داشته. موفق باشی

ممنون عزیزم... فعلا که داره خوب قد میکشه ورزش میکنه. درکش هم بیشتر شده. دیگه پریود هم بشه مهم نیست برام

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ممنون عزیزم... فعلا که داره خوب قد میکشه ورزش میکنه. درکش هم بیشتر شده. دیگه پریود هم بشه مهم نیست ب ...

یه نفر را میشناسم بعد از اولین پریودی آمپول تاخیر بلوغ زد تا دوسال خیلی رشدش کم بود سالی حدود سه چهار سانت بلند شد حالا که دیگه نمیزنه چند ماه ندیدمش خوب قد کشیده بود انگار جهش رشد داشت دیدم چند سانتی از مامانش بلند تر شده، مامانش حدود 150 هست باباش هم کوتاه هست با اینکه ژن کوتاهی دارن بازم خودش به نظرم الان 155 یا بیشتر شده باشه حتما دوباره هم رشد میکنه 

منم دخترم را بردم دکتر گفت دیگه دیر شده آمپول تاخیر بلوغ براش فايده ای نداره حالا واقعا موندم چیکار کنم با اینکه خیلی تو جامعه بودم و از نظر سوادی هم در سطح بالا بودم اینطوری سرم اومد 

حالا هم دخترم میگه همه ی بچه ها خودشون رشد می‌کنند من فقط باید تلاش کنم اونم اصلا فکرش نیست و من موندم ناراحتی و اعصاب خوردی که چیکار کنم 

چند بار به بهداشت گفتم این همه ی علائم بلوغ را داره قدش کوتاه هست می‌گفت خوبه منم فکر می کردم اونا کارشون اینه بهتر از من میدونن 

اگر دخترم همین قدر بمونه یه عمر حسرت برام میمونه اصلا تو ذهنم نمی مونه که خودش همکاری نکرد و خودش هم مقصره، فقط فکر می کنم خودم باید از قبل یه کارایی میکردم تو سالهایی که اوج رشدش بود من غافل بودم و سالی ۵ سانت رشد میکرد منم به امید جهش قبل از پریودی بودم که هیچ وقت اتفاق نیفتاد دقیقا شش ماه قبل از پریودی یک سانت هم رشد نکرد و بعدش هم که پریود شد و حالا یک سال و نیم هست که من شبانه روز درگیرم اما نتیجه ای نداشته و فکر می‌کنم تا خودش نخواد هیچ کاری نمیشه کرد خودش هم که فقط از نظر جسمی به بلوغ رسیده وگرنه از همه نظر بچه هست و نمی فهمه فردا چی به سرش میاد 

سلام. نه غریبه ایم. دخترم 11 سال و نیم قدش 153 امپولش 7 ماه قطع کردم فعلا که نه پریود نشده. تازه 3 ...

عزیزم به نظرت چرا دختر من با امپولا سینش بزرگتر شد الآنم قشنگ در حال رشد و بزرگ تر شدن هستن با اینکه آمپول میزنم براش 

یه نفر را میشناسم بعد از اولین پریودی آمپول تاخیر بلوغ زد تا دوسال خیلی رشدش کم بود سالی حدود سه چها ...

عزیزم همه مامانا حساسم الان شما که آمپول براش نزدی غصه میخوری ومنی که براش میزنم باز غصه میخورم ..مامانا همیشه به موضوعی برای غصه خوردن پیدا میکنن ولا من شبو روز میگم کاش آمپول نمی‌زدم از عوارضش میترسم 

عزیزم به نظرت چرا دختر من با امپولا سینش بزرگتر شد الآنم قشنگ در حال رشد و بزرگ تر شدن هستن با اینکه ...

سلام عزیزم خوبی این آمپول توقف رو که میزنی مرتب هم باید آزمایش هورمونی بدی که ببینی آمپول تاثیر گذاشته یا نه اگه تاثیر نگذاشته دکتر دوز دارو رو عوض می‌کنه یا فاصله زدن آمپول رو کوتاه تر می‌کنه حتما ببر دکتر بررسی کنه

سلام عزیزم خوبی این آمپول توقف رو که میزنی مرتب هم باید آزمایش هورمونی بدی که ببینی آمپول تاثیر گذاش ...

سلام گلم ممنون همون اولا که شروع کردیم با تزریق سینش بزرگتر شد دکترش تعجب کرد آزمایش نرمال بود گفت باید سنو بده ببینم کیست نداره سنو هم دادیم ولی مشکلی نبود تخمدانش هم نوشته بود کودکانه 

سلام عزیزم خوبی این آمپول توقف رو که میزنی مرتب هم باید آزمایش هورمونی بدی که ببینی آمپول تاثیر گذاش ...

هفته آینده نوبت دکتر داره میگم هم آزمایش بنویسه هم سنو که خیالم راحت شه..میخام بگم امپولشو سه ماهه بنویسه که تو مدرسه استرسش کمتر شه الان همش می‌پرسه کی نوبت امپولمه

هفته آینده نوبت دکتر داره میگم هم آزمایش بنویسه هم سنو که خیالم راحت شه..میخام بگم امپولشو سه ماهه ب ...

آره اینبار رفتی بگو بازم هورمون های بلوغ رو چک کنه 

نگرانت نمیکنم می‌دونم حساسی ولی دو نفر رو میشناسم این شکلی بودن یکیشون دکتر دید هورمون ها رفته بالا و آمپول رو ۲۰ روز یکبار تجویز کرد تا علایم بلوغ خوابید 

ولی دومی دکتر توجه ای نکرد و بلوغ با زدن آمپول ها هم پیشرفت کرد و سن استخوانی رو به بسته شدن پیش رفت 

حتما حتما پیگیر باشه انشاالله که چیز خاصی نباشه ولی زود دکتر بررسی کنه حل میشه با دوز دارو رو بالاتر می‌بره یا زمان رو کوتاه تر می‌کنه 

آره اینبار رفتی بگو بازم هورمون های بلوغ رو چک کنه نگرانت نمیکنم می‌دونم حساسی ولی دو نفر رو میشناسم ...

😢😢😢حتما میگم آزمایش بنویسه کاش همون دیفرلین رو ادامه میدادم اون فرانسوی هستش حس میکنم بهتره ..به دکتر هم گفتم گفت اون گرونه برات سخته ولی من حاضرم همونم باز بخرم براش هزینش مهم نیس درسته سخت جور میشه ولی ارزش داره