2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591106 بازدید | 6423 پست
بله درسته مامانای گذشته با حجب خیای بیش از اندازه هم موجب برخی از مشکلات میشدن همینا سبب خجالت بچه ه ...

دقیقا من خیلی تو این بلوغ اذیت شدم و ساده ترین مسائل هم بهمون نمیگفتن ... به نظرم صمیمیت خیلی بهتر تا اون حیای الکی ک فقط فاصله می انداخت

ممنون عزیزم بخدا کارم شده حساب کتاب برا پریودی و رشد قد و تا اینا بزرگ بشن ما دیوانه میشم

واقعا اره همینه منم خیلی بدای قد دخترم ناراحتم هرچند همه میگن بلنده ولی میترسم صفحه رشدش زود بسته نشه 

ولی نگران نباش ورزش خوبه براشون هر دفه حموم هم میره بگو سنگ پا بکشه 

تو شیرش پودرینجد بریز هرشب بخوره و قرص ال ارژنین عالیه برای رشد قد بچه ها بهش بده و ی حجامتم بگیر الان فصلشو خیلی برای قد بچه ها خوبه

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۸ سال و ۲ ماهش بود ک سینه هاش جوان زد و رشد قدی ش زیاد میشد من دوباره دکتر بردم عکس مچ دست انداختم ا ...

خب جوانه زدن طبیعی بوده گلم همسر من متخصص غدد اطفال هست میدونم ولی پریودی زیر ۱۲ سال زود هست اما نشانه های بلوغش طبیعی بوده 

دقیقا من خیلی تو این بلوغ اذیت شدم و ساده ترین مسائل هم بهمون نمیگفتن ... به نظرم صمیمیت خیلی بهتر ت ...

بله همینه هیچی مثه دوست بودن با بچه کارساز نیس 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
خب جوانه زدن طبیعی بوده گلم همسر من متخصص غدد اطفال هست میدونم ولی پریودی زیر ۱۲ سال زود هست اما نشا ...

نه بابا زود بوده  خب . مگه ما کلاس دوم ابتدایی بودین بلوغمون شروع شدنی 

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
واقعا اره همینه منم خیلی بدای قد دخترم ناراحتم هرچند همه میگن بلنده ولی میترسم صفحه رشدش زود بسته نش ...

دارو هرچی ب دکتر گفتم ننوشت گفت نیازی نیست ولی خودمم تو فکر ال ارژنین هستم میترسم از کوتاه موندنش شیر و ماست و کشک محلی مرتب بهش میدم برنج و نون نمیخوره ک یکم وزن بگیره ولی میوه و لبنیات خوب میخوره انقد لاغر ک اگ عکس از ش بگیرم دیگه کسی نمیگه چیکارش داری بزار پریود شه😁 بخدا پوست و استخوان 

باید چکاب کامل بده عکس مچ دستش بگیره اگ کمبود هورمون رشد باشه با دارو درست میشه 

ببین عزیزم ورزش والیبال ۷۰درصد تاثیرداره شایدم بیشتر من خودم به شخصه تو اطرافیانم دیدم که چقدررررر یهو تاثیرگذاشت ژنتیکی قد کوتاه بعد یکی از اعضای خانواده قدکوتاه رفت والیبال یهوبلندشدوازهمه قدبلندتره همینطور بالفیکس دیدم چقد تاثیرداره

..........

من چون خودم بلوغ زودرس داشتم یکسال بیشتره دخترم تحت نطر غدده

۷ سالشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟