2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598491 بازدید | 6507 پست
خودش که انقد اذیت میکنه هی میگم بعدا ازمن شاکی نشی میگه نه اما بچس بزرگ شه میگه من عقلم نرسید توچرا ...

منم همین الان اینو بهش گفتم البته دختر من دیگه نزدیک ده سالشه عقلش میرسه ولی سر ورزش کردن اذیتم می‌کنه .بهش میگم یکی دوسال وقت داری تلاش کن به حرفم گوش بده ..الآنم تو اتاقش داره گریه می‌کنه دوست دارم خفش کنم 

من طبق تجربه م حتما اول ازمایش خون بگیرین ک خدایی نکرده کمکاری تیروید نداشته باشه چون خود تیروید باع ...

عزیزم دخترتون قدش زمان تولد چند بود؟الان رو نمودار هست رشدش؟منم اهوازم.میشه بگی آزمایشگاه آخری ک دخترتو بردی کجا بود ک مشخص شد کم کاری تیروئید داره؟

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که باور نمی کنم قد ۱۴۰ رو ...دکترا مگه می تونن جهش رشد رو پیش بینی کنند ؟؟ بعد میان با قاطعیت حرف ...

دخترم خودش میگه مگه دکترخداس بدونه توبدن من چه اتفافی میفته شایدقدم بلند شدالبته ازترس امپولم میگه بشدت ترسوهست

دقیقا الان به بچه دوستمون گفتن ۱۴۵میشه الان میگن ۱۴۴شده امپولم نمیزد تااینجا میرسید چون دوسال تقریبا وقت داره حالا امپول زده بهتر بلندترم میشه حالا تازه پریود بشه بعداونم رشدمیکنه اماواقعا حرفشون مادرو دیوونه میکنه مهمم نیست براشون

منم اینقد سر دارو خوردن و باشگاه رفتن با دخترم کل کل میکنم هرروز آرزوی مرگ میکنم الآنم حبسش کردم تو ...

فقط باشگاهو دوست داره خوب میره هم شنا هم بسکتبال نوشتم هرروزمیریم اما سرخوردن و شیرخوردن و تغذیش داستان دارم

انقدم بابچه ها دعوا میکنیم ازدستمون ناراحت میشن بزرگ شن باهامون دعوا میکنن که نزاشتید بچگی کنیم نمیدونن بخاطر خودشونه که شبامیخام بخابم انقدناراحتم ازدست خودم چرادعواش میکنم ضعف اعصاب گرفتم اخرسکته میکنم خودم علیل میشم میدونم😬

دختر من ۸ سال و نیمش بود سینش جوانه زد یادم نیس قدش چقدر بود شاید همون ۱۳۳ اینا کاش یادم بود 

می دونم که از میانگین نمودار یکم بالاتر بود قدش ...دکتر گفت آمپول که قبول نکردم .الان ۹ سال و نیمشه.قدش ۱۴۴ شده ...همش امید دارم به باباش بره 

قد خودم ۱۵۸ باباش ۱۸۶ 

میگم ۱۱ ساله هم پریود بشه توی دو سال ۱۴ ،۱۵ سانت رشد می کنه ...توکل بخدا 

دختر من ۸ سال و نیمش بود سینش جوانه زد یادم نیس قدش چقدر بود شاید همون ۱۳۳ اینا کاش یادم بود می دونم ...

مثل منو همسرمید قدتون تقریبا دخترمن قدش متوسطه چی بگم توکل بخدا چندماه وایسم ببینم چی میشه

دخترشماهم قدش خوبه الان‌ بنظرم به ۱۶۰ میرسه انشالله

سلام شما وقت دارید فعلا آمپول نزنید غذاهای طبیعی بهش بدید و ورزش حتما انجام بده چاق نشه  تا بلوغش دیر تر بشه تغذیه خیلی مهمه شیرینی بهش ندید بیشتر غذا های کلسیم دار و پروتئینی بدید سه سال وقت دارید اگر خوب بهش برسید جهش قدی خوبی داره به قد دلخواهتون میرسید اگر هم نشد تو مراحل آخر بلوغ برید آمپول بزنید یه سال اون وقت دیگه میشه ۱۱ سالش بهتر همکاری میکنه

دختر من از نظر تغذیه خیلی ضعیف بود برای همین اصلا جهش قد نداشت 

بعد پریودی هم ۶ سانت رشد میکنه چون سنش کمه نگران نباشید 

حالا من میگم خوش به حال شما چقدر زود به فکر افتادید 

من تازه یه سال هست که افتادم دنبال این قضیه از سه سالگی دخترم فقط غصه می خوردم اما نمی دونستم چیکار کنم تز وقتی بلوغش شروع شد غصه ام و بی خوابیم هم شدید شد بازم فکر می کردم جهش میکنه اما نکرد از یکسال پیش خیلی چیزا را فهمیدم کاش قبلا فهمیده بودم و تازه الان چند ماه هست فهمیدم چند ماه اول بعد از پریودی وقت طلایی بوده که از دست دادم و شیرینی و... را هم تازه متوجه شدم چه ربطی به هورمون رشد داره و قد 

دختر من میگه با این راهنمایی هایی که تو میکنی میانگین قد تو ایران را میکنی 170 من را بدبخت تر میکنی 😊

منم همین الان اینو بهش گفتم البته دختر من دیگه نزدیک ده سالشه عقلش میرسه ولی سر ورزش کردن اذیتم می‌ک ...

ما هم دیروز دعوا داشتیم تا شب آخرم انجام نداد رفت خوابید امروز دیگه مجبوری انجامش داد میگه دوست ندارم شنا هم که میگه نمی رم 

استرس هم که بده چون میگن یه هورمون ترشح میشه که برعکس هورمون رشده