2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606164 بازدید | 6689 پست
عزیزم جهش رشدی تو بلوغ زودرس باعث میشه سن استخوانی سریع تر بگذره طبق تجربه خودم

دقیقا منم از همین میترسم که نکنه صفحات رشد زود بسته بشه از طرفی میترسم آمپول بزنم جلو جهش گرفته بشه البته دکتر تو پرونده دخترم نوشته که بعد جهش قطعا درمان هورمونی رو شروع می‌کنه ، راستی دکتر به من گفت بلوغ زودرس نیست ، بلوغ زودرس زیر 8سال اتفاق می افته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پناه بر خدا عزیزم من که خیلی نگرانم حالا ایشالله دخترشماهم فعلا پریود نشه ولی ما رو در جریان بزار حت ...

چشم عزیزم... من خودم چون همیشه تاپیک های بلوغ و امپول ضد بلوغ نگا میکنم یا نصف نیمه س یا جوابی نمیبینم  دوس داشتم این تاپیک بزنم تا تجربه هامون درمیون بزاریم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم بافت سینه یعنی قسمت حاله قهوه ای باید سفت بشه نه اطراف سینه. انگار ی فندق تو حاله باشه بعد در ...

قدش ۱۳۰

وزنش ۲۷

نه اتفاقا درد داره و یه غده زیر هاله قهوه ایه دکتردست زد تایید کرد دوتا دکتر غدد

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
دخترم یازده سال و سه ماهشه و پنج ماهه پریود شده قدش ۱۴۷ و وزنش ۴۱سن استخوانیش ۱۴ سال و سه ماه بنظرت ...

سلام عزیزم دختر تون قدش چند شد گلم میشه جواب بدی دختر منم شرایط دختر شما رو داره

قدش ۱۳۰وزنش ۲۷نه اتفاقا درد داره و یه غده زیر هاله قهوه ایه دکتردست زد تایید کرد دوتا دکتر غدد

خوب پس بلوغ شروع شده... اینکه بخواین جلوش و بگیرید یا نه تصمیم خودتون و شرایط جسمی روحی  دخترتون ربط داره. من اصلا امادگی و برا دخترم نمی دیدم  وزنش هم کم بود میترسیدم کمخونی بگیره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام مامانا من دخترم ۱۱ سالشه تو ۱۰ سالو ۸ ماهگی پریود شد با قد ۱۴۸. البته تو ۹ سالگی بخاطر بزرگ شدن سینه هاش بردمش خیر سرم پیش بهترین متخصص غدد شهرمون ‌ . سن استخوانی دستش ۷ سال و دوماه  بود آزمایش هورمون رشد و سونوگرافی رحم انجام دادیم گفت همه چیز لوکیه دخترت تا ۱۲ سالگی پریود نمیشه منم خیالم راحت شد . زد دخترم اسفند پریود شد متاسفانه تا نوبت پیش دکتر غدد دیگه بگیرم خرداد شد سن استخوانی دخترم ۱۳ سال و ۶ ماه شده. با قد ۱۴۸ . البته صفحه رشدش هنوز بازه ولی گفت زیاد وقت نداریم هورمون رشد و شروع کرده و گفت نهایتا ۶ سانت رشد میکنه .خیلی اعصابم داغونه نمی دونم چی کنم میترسم همین ۶ سانت هم رشد نکنه تو. رو خدا اگه کسی تجربه داره ؟؟؟؟؟