2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری

358 بازدید | 90 پست

سلام ،بچه ها کسی تجربه ی هماتوم داشته؟ من هفته ی نه بارداری ام، رفتم سونو گفتن هکاتوم جزئی زیر یک سی سی داری؟ دکتر شیاف داده، استراحتم باید مطلق باشه؟من معلمم و مرخصی ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله استراحت مطلق و شیاف، منم معلمم و باردارم استعلاجی گرفتم، همه ی همکارام گرفتن، چجور شما نداری؟ 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
بله استراحت مطلق و شیاف، منم معلمم و باردارم استعلاجی گرفتم، همه ی همکارام گرفتن، چجور شما نداری؟

آخه باید یکیو پیدا کنم بزارم چند روز به جای من تو کلاس باشه، هیچ کسو ندارم، اگه برم تو کلاس فقط بشینم مشکل ایجاد می‌کنه یعنی؟

آخه باید یکیو پیدا کنم بزارم چند روز به جای من تو کلاس باشه، هیچ کسو ندارم، اگه برم تو کلاس فقط بشین ...

وظیفه ی اداره اس که یه جایگزین برات بذاره، رسمی هستی؟

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
ن فقط دکتر اصلا سرخود حتی ی کدئین ساده هم نخور عزیزم

قربونت،از استرس دارم میمیرم، از یه طرف استرس کار و شاگردامو دارم آخه وقت امتحاناته، از یه طرفم هکاتوم خیلی منو ترسونده

قربونت،از استرس دارم میمیرم، از یه طرف استرس کار و شاگردامو دارم آخه وقت امتحاناته، از یه طرفم هکاتو ...

اصلا چیز خاصی نیس فقط نباید کار سنگین کنی

از پله بالا و پایین نری اصلا زیاد 

تایمی هم ک سرکلاسی خوب نمیتونی صندلیتو درست کنی حالت دراز کشیده باشی؟ 

مال من هفته ۱۲قطع شد کلا انشالله مال شما زودتر رفع شه

خداجونم شکرت🦋

کاش از همکاران کمک بگیری کسی رو بهت معرفی کنن ، شده پول بیشتر بده یه مدت یکی دیگه جات بره

چند وقت بااااید تو خونه و فقط استراحت کنی 

فقط برای wc اونم فرنگی از جان بلند شی

استرس برای هماتوم سمه متاسفانه 

خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...