2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 612378 بازدید | 6881 پست
بله ..وقتی آمپول رو شروع کردم براش ۸سالو دوماهش بود قدش ۱۳۳وزنش۳۳بود الان ۹سالو ۸ماهشه قدش ۱۴۴ وزنش۴ ...

هم سن دختر منه دخترتونماشالله قد دخترتون خوبه

الان موندم متخصص تغذیه ببرم یا نه یا فقط یه غدد دیگم ببرم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
دختر منم ۷ سال و ۳ماهشه ناحیه تناسلی و زیر بغلش موهای،زائد درآورده تپلم هست.من بخاطر اضافه وزنی که ...

سلامعزیزم  دختر منم دقیقا شرایط دختر شمارو داره میشه بگین علایم بلوغش تغییر کرده یا نه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم 8سالو 9ماهشه وزن 27قد 130اره هردو گفتن 9سال سن استخوانیوو سونو و ازمایش خونشمگفت شروع بلو ...

عزیزم برای اینکه خیالت راحت بشه یه دکتر غدد دیگه ای هم ببر 

من دکتر دومی تهران جز دکترای معروف که این حرف رو زد و منم اعتماد کردم به نظرش، به نظرم ببین معروف ترین و بهترین دکتر شهرتون کی هست ببر که دیگه خیالت راحت بشه 

جدی؟دخترتون چند سالشه و وزن الانش چنده قبل شروع چقدر بود بعد اینگه من میترسم شروع کنم امپولو بعد قط ...

عزیزم بافت سینه یعنی قسمت حاله قهوه ای باید سفت بشه نه اطراف سینه.  انگار ی فندق تو حاله باشه بعد دردش میکنه  انقدر ک خودش ناله میکنه میفهمید جوری نیست ک نشه فهمید

بزرگ شدن اطراف سینه(اطراف حاله) بخاطر بافت چربی  وژن بچه تون نسبت ب قدش یکم زیاد برا همین انگار بافت چربی ش  زیاد... 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من خودم تجربه نداشتم به کسی هم نگفتم این قضیه رو با نی نی سایت هم آشنا نشده بودم وگرنه دیرتر آمپولو ...

همیشه این طور نیست عزیزم اون جهش رشد تو لاوغ زودرس  باعث میشه سن استخوانی شون سربع تر بگذره و صفحات شون زودتر بسته بشه.  طبق تجربه خودم که دخترم تو 1سال 9 سانت  رشد کرد و سن استخوانیش 2 سال گذشت به جای یکسال

عزیزم قدش چند سانته ؟ سن استخوانی ش که خوبه خیلی جلو نیست دکتر غدد گفته سن استخوانی ۹ ساله ست ؟ چون ...

عزیزم جهش رشدی تو بلوغ زودرس  باعث میشه سن استخوانی سریع تر بگذره  طبق تجربه خودم

همیشه این طور نیست عزیزم اون جهش رشد تو لاوغ زودرس باعث میشه سن استخوانی شون سربع تر بگذره و صفحات ...

دختر منم با اینکه هیچ جهشی نداشت سن استخوانی خیلی زود جلو می‌رفت شما درست میگین ..یعنی میشه بعداز قط آمپول دختر من جهش داشته باشه؟؟دوسال قبل از شروع بلوغ فقط سالی ۴سانت قد میکشید

عزیزم شما هورمون رشد هم استفاده کردین ؟ نزدیک پریودی آمپول شروع کردی ؟ چقدر مونده بود به پریودی که ش ...

ن من ازمایش کامل داد دکتر گفت هورمون رشد نیاز نداره. طبق گفته دکتر شاید 9 ماه تا 1 سال مونده تا پریود  ک امپول زدم 

چون 3 بار عکس گرفتیم شوهرم دیگه نذاشت عکس بگیرم گفت عوارض داره نمیخواد هر وقت رشد نکرد ازش عکس میگیریم. به بچه هم استرس نده

هم سن دختر منه دخترتونماشالله قد دخترتون خوبه الان موندم متخصص تغذیه ببرم یا نه یا فقط یه غدد دیگم ب ...

دکتر تغذیه اصلا تاثیر نداره فقط غدد..الان بحث هورمونه به نظر من تغذیه زیاد تاثیر ندارد طبق تجربه خودم

دختر منم با اینکه هیچ جهشی نداشت سن استخوانی خیلی زود جلو می‌رفت شما درست میگین ..یعنی میشه بعداز قط ...

جهش بلوغ بعد امپول گرفته میشه چون سن استخوانی به اندازه یکسال رشد میکنه. دخترم قبل امپول سالی 6 سانت رشد میکرد الانم ک امپول می زد باز سالی 6 سانت بود. ولی تو این 1 و 2 سالی ک امپول میزنید و بعد قطع امپول باز 1 سال طول میکشه پریود بشه وقت دارید با ورزش و تقویتی و شاید هورمون رشد  قدش و زیاد کنید و صفحات رشد سریع بسته نشه

جهش بلوغ بعد امپول گرفته میشه چون سن استخوانی به اندازه یکسال رشد میکنه. دخترم قبل امپول سالی 6 سانت ...

من به دکترشم گفتم هیچ وقت هورمون رشد براش نمی‌زنم نمیتونم استرس عوارض اون رو هم تحمل کنم

من به دکترشم گفتم هیچ وقت هورمون رشد براش نمی‌زنم نمیتونم استرس عوارض اون رو هم تحمل کنم

اینجوری که وقت بیشتر برا رشد دارن مثلا تو جهش رشد 9 سانت رشد میکنن ولی سن استخوانی بالای 2 سال جلو میره.  ولی با امپول سالی 6 سانت  معمولا رشد میکنن و تو دو سال 12 سالنت رشد میکنن و هم اینکه سن شون بالاتر میره برا بچهایی ک زود بالغ میشن عالیه

اینجوری که وقت بیشتر برا رشد دارن مثلا تو جهش رشد 9 سانت رشد میکنن ولی سن استخوانی بالای 2 سال جلو م ...

پناه بر خدا عزیزم من که خیلی نگرانم حالا ایشالله دخترشماهم فعلا پریود نشه ولی ما رو در جریان بزار حتما