2777
2789
عنوان

شوهرم اجازه نمیده

237 بازدید | 22 پست

ابرو‌هام یکم توش خالی شده خیلی دوس دارم درست کنم 

طبیعی هم باشه نوبت هم گرفتم شوهرم اجازه نمیده 

چیکار کنم

تنها کاریه که دلم می‌خواد برای خوشحالیم انجام بدم 

میگم اگه هم خراب شه قبول میکنم نظر خودم بوده

خدایااا شکرت❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر قبول نمی کنه فعلا انجام نده تا راضی شه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بهش بگو خب چرا با خوشگلتر شدن من مشکل داری من الان این ابروی خودمو دوست ندارم حالم بد شده افسردم کرده بدن خودمه خودمم توش اختیار دارم نباید منو از کاری ک هیچ ایرادی نداره منع کنی خودت باشی میتونی با این ابرو کنار بیای؟بیای هم مردی من زنم چهرم واسم مهمتره

بهش بگو خب چرا با خوشگلتر شدن من مشکل داری من الان این ابروی خودمو دوست ندارم حالم بد شده افسردم کرد ...

همینم میگم ولی خیلی لجبازه  

چند مدته فشار عصبی هم رومه 

حداقل برا تنوع مبخواستم 

حتی اگه بد بشه

خدایااا شکرت❤️