2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 611801 بازدید | 6869 پست
صفحه رشد تا چند سالگی باز می مونه چی کنیم که دیرتر بسته شه

مادرا تو همین گروه و گروه نازنین ساره (افزایش قد) نکات خوبی را گفتن 

بعد پریودی دیگه رشد سخت میشه اما اونایی هم که نتیجه گرفتند تو همین فرصتی هست که شما دارید یعنی یکسال اول بعد از پریودی تجربه هایی که من خوندم همه تلاششون تو این یک سال بوده و نتیجه گرفتند اگر دخترتون همکاری میکنه بهتر نتیجه میگیرید مطالب همین دو تا گروهی که گفتم را بخونید خیلی بهتون کمک می کنه

صفحه رشد تا چند سالگی باز می مونه چی کنیم که دیرتر بسته شه

دختر منم بهمن ۴۰۱ پریود شد منم براش هورمون رشد زدم تو سه ماه اول سه سانت رشد کرد اما بعدش متوقف شد امسال هم دو سانت بلند شده یعنی تا حالا که یک سال و نیم از پریودی میگذره ۵ سانت بلند تر شده اما دختر من اصلا همکاری نمیکنه حتی یه ورزش ساده هم سختشه و نصف و نیمه انجام میده 

هورمون رشد تو همون یکی دو ماه اول بیشترین تاثیر را داره پس هر کاری کنید که بیشتر نتیجه بگیرید مثل ورزش تغذیه خواب و چیزایی که دکتر گفته 

دختر من بعد از سه ماه بدنش در برابر این هورمون مقاوم شد ولی ممکنه برای بعضی ها اینطوری نباشه و نتیجه بگیرید نا امید نباشید همون اول دکتر گفت معلوم نیست چقدر براش مفید باشه بدن بچه‌ها و واکنش اونا به این هورمون متفاوته که متاسفانه برای دختر من جواب نداد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر منم بهمن ۴۰۱ پریود شد منم براش هورمون رشد زدم تو سه ماه اول سه سانت رشد کرد اما بعدش متوقف شد ا ...

گلم سن استخوانی دخترتون پوقع پریود چند بود ؟ خودش چند سالگی پریود شد ؟ یعنی دختر من ۵ سانت رشد میکنه؟ 

دختر از اسفند تا حالا ۱ سانت رشد کرده از ۱۲ خرداد که هورمون رشد زدم هیچ رشدی نداشته الان کلاس والیبال و شنا ثبت نام کردم . خونم خودم باهاش والیبال و ورزش کششی کار میکنم . خوابش هر کاری میکنم زود نمی خوابه از ده میره تو اتاقش ولی خوب ۱۲ می‌خوابه.  البته این چند روز بخاطر محرم یه مقدار شل گرفتم . دختر م کم خونی هم بعد پریود گرفته . 

مادرا تو همین گروه و گروه نازنین ساره (افزایش قد) نکات خوبی را گفتن بعد پریودی دیگه رشد سخت میشه اما ...

گلم گروه نازنین ساره تیترش افزایش قد هست آخه تو نینی سایت میزنی افزایش قد خیلی از گروه ها باز میشن

بچه ها در حالت طبیعی سالی ۶سانت میانگین قد میکشن ولی جهش قدی حدودای ۹سانت هستش و مربوط به بلوغ میشه

دختر من کی جهش داره نگرانم 

الان ۸سالو ۱۱ماهشه 

تنها علائم بلوغشم همین سینشه و دکتر بلوغو تایید کرد 

۱۳۰ قدش

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
گلم سن استخوانی دخترتون پوقع پریود چند بود ؟ خودش چند سالگی پریود شد ؟ یعنی دختر من ۵ سانت رشد میکنه ...

سه ماه قبل از پریودی عکس گرفتم گفت سیزده سال و ده ماه هست اون وقت خودش دوازده سال و سه ماهش بود یعنی یک سال و هفت ماه از سن خودش بیشتر بود بعد از اون ۵ سانت رشد کرده، دختر من از اول رشدش کم بود بعد از پریودی هم که بدتر شد و کند تر خدا میدونه تو این یک سال و نیم که از پریودیش گذشته من چه کارا کردم اما فقط ۵سانت بلند تر شده 

دختر من 12 سال و نیم بود پریود شد قدش 150 بود حالا 155 هست چون جثه اش ریز هست کوتاه به نظر می‌رسه دختر من هم رشد طولیش کمه هم رشد عرضی 

کاش یه نفر یه راهی میگفت که مچ دست باریک یه ذره پهن تر بشه 

گلم گروه نازنین ساره تیترش افزایش قد هست آخه تو نینی سایت میزنی افزایش قد خیلی از گروه ها باز میشن

بزنید نازنین ساره افزایش قد قد 158 

اینطوری راحت تر پیداش می کنید نمی دونم مشکل چی هست بالا نمیاد سخته پیداش کنید 

گلم سن استخوانی دخترتون پوقع پریود چند بود ؟ خودش چند سالگی پریود شد ؟ یعنی دختر من ۵ سانت رشد میکنه ...

دختر شما سنش کمنر از دختر من هست باید خیلی بیشتر رشد کنه نا امید نشید تلاشتون را بکنید ان شاء الله بیشتر از ۵ سانت بلند میشه 

اگر بتونید براش آمپول تاخیر بلوغ بزنید بهتر هست فرصتش بیشتر میشه 

دختر شما سنش کمنر از دختر من هست باید خیلی بیشتر رشد کنه نا امید نشید تلاشتون را بکنید ان شاء الله ب ...

عزیزم دخترم پریود شده دیگه آمپول تاخیر بلوغ نمی زنن. خیلی نگرانم همه فکر و ذکرم شده قد دخترم . 

دختر من کی جهش داره نگرانم الان ۸سالو ۱۱ماهشه تنها علائم بلوغشم همین سینشه و دکتر بلوغو تایید کرد ۱۳ ...

به نظر من اوایل بلوغ جهش ندارن وقتی به پریودی نزدیک میشن جهششون شروع میشه