2777
2789

یه همکار دارم ، باهم دوستیم نسبتا ، بعد یه بار حرف بود من گفتم آره من دوست دارم بینیم رو عمل کنم بهتر شه و اینا ، بینیم اونقدر بد نیست تو صورتمم بزرگ نیست ولی خب مثل اغلب بینی های طبیعی اونقدر خوش فرم نیست ،

بعد یه چندوقته این همکارم عکس اطرافیانش که بینیشونو عمل کردن میاره با عکس قبل عملشون که مثلا طرف بد افتاده ، شروع میکنه مسخره کردن که ببین چقدر عوض شده ، نجات پیدا کرد و دست جراحش درد نکنه و....خودش بینیش خوبه رو صورتش همه ش تیکه کلامش اینه خدارو شکر من لازم نیست بینیم رو عمل کنم ، الان انقدر میلیون سود کردم و... از اینجور اراجیف ها.  

ببخشید ، اهل اینکه بخوام رو آدمها ایراد بذارم نیستم ، چون خودش اهل ایراد گرفتن و تمسخره میگم ، به ویژگی هاش اشاره نمیکنم یوقت کسی ناراحت شه ، بی ایراد نیست ظاهرش و خودش درکل چهره و استایل جذابی نداره و صرفا نقطه قوتش اینه بینیش کوچیکه ،

هر دفعه این رو پیرهن عثمون کرده به من میگه ،

💍🩷

اصلا نمیفهممش ، آخه منم آدمی نیستم بگم برتری طلبی میکنم براش که این بخواد باهام لج داشته باشه

انقدر چرت و پرت میگه میترسم بینیم رو عمل کنم امثال اینها حرف بزنن

💍🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره