2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست

سلام دختر من 8سالو 9ماهشه زیر سینش یه ریزه سفت سده 

تنها علائمش همینه سن استخوانیش 9سال

فوق تخصص بردم گفت دوسال دیگه پریود میشه 

امپول تجویز کرد برا تاخیر بلوغ اما من دو دلم 

میگم سال دیگه شروع کنم امپول تاخیر بلوغو 

خیلی گیجم راه درستو نمیدونم متخصص تغذیه هم ببرم؟

یا یک غدد دیگه 

سونو و ازمایش خونشم نگاه کرد گف شروع بلوغشه 

یچیزی بگید اروم شم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دختر من 8سالو 9ماهشه زیر سینش یه ریزه سفت سده تنها علائمش همینه سن استخوانیش 9سالفوق تخصص بردم ...

عزیزم دختر شما بلوغ زودرس نداره من خودم برای دخترم آمپول میزنم اگه تجربه الانمو داشتم دیرتر آمپولو شروع میکردم که به کم از جهش قدش رو میکشید بعد شروع میکردم 

ببینید من اول خرداد ماه پارسال بردم قدش 117بود که از همون موقع لوپرومر 3.75دادند الان 20تیر که بردمش ...

قدش عالی رشد کرده  شاید دوز دارو برای بلوغ ش تاثیر زیاد نداشت. دختر منم 75 میزد  ماه بعدش سینه هاش کوچیک شد 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
عزیزم دختر شما بلوغ زودرس نداره من خودم برای دخترم آمپول میزنم اگه تجربه الانمو داشتم دیرتر آمپولو ش ...

جدی؟

دخترتون چند سالشه و وزن الانش چنده قبل شروع چقدر بود 

بعد اینگه من میترسم شروع کنم امپولو بعد قط کردنش میشه ده سال پریود بشه که خییییلی زوده.

دختر من وزنش 27

قدشم130

8سالو 9ماه 

خب مگه سفت شدن سینه زیر هالش علائم بلوغ نیست؟

قدش عالی رشد کرده شاید دوز دارو برای بلوغ ش تاثیر زیاد نداشت. دختر منم 75 میزد ماه بعدش سینه هاش ک ...

میشه شمام نظر بدین بالا نوشتم

جدی؟دخترتون چند سالشه و وزن الانش چنده قبل شروع چقدر بود بعد اینگه من میترسم شروع کنم امپولو بعد قط ...

بله ..وقتی آمپول رو شروع کردم براش ۸سالو دوماهش بود قدش ۱۳۳وزنش۳۳بود الان ۹سالو ۸ماهشه قدش ۱۴۴ وزنش۴۵هست آمپول رو معمولا تا زمانی که قدش به حدودای ۱۵۰برسه باید تزریق کنی که احتمالا دختر شما سه سال طول بکشه بعد قط هم یک تا یکسال و نیم طول می‌کشه تا پریود شن

جدی؟دخترتون چند سالشه و وزن الانش چنده قبل شروع چقدر بود بعد اینگه من میترسم شروع کنم امپولو بعد قط ...

من خودم تجربه نداشتم به کسی هم نگفتم این قضیه رو با نی نی سایت هم آشنا نشده بودم وگرنه دیرتر آمپولو شروع میکردم ..آخه وقتی بلوغ شروع میشه جهش قد هم شروع میشه باید بزاری کمی از جهش قدش رو بره ..امپولا جلوی جهش قد رو میگیرن

سلام دختر من 8سالو 9ماهشه زیر سینش یه ریزه سفت سده تنها علائمش همینه سن استخوانیش 9سالفوق تخصص بردم ...

عزیزم قدش چند سانته ؟ سن استخوانی ش که خوبه خیلی جلو نیست دکتر غدد گفته سن استخوانی ۹ ساله ست ؟ چون نظر دکتر غدد با رادیوگرافی فرق داره ،

ببین دختر منم هم سن دختر شما هستش دکتر گفت باید توقف بلوغ و هورمون رشد همزمان بزنه ، منم چون می ترسیدم  چند روز پیش رفتم یه دکتر دیگه گفت‌ الان چون بلوغ شروع شده 

اگه آمپول بزنی جلو جهش قدی گرفته میشه صبر کن جهش قدی تمام بشه اگه جهش قدی خوبی نداشت قطعا آمپول شروع میکنم ، منم فعلا به دکتر دومی اعتماد کردم و درمان رو شروع نکردم دیگه نمی‌دونم تصمیمی که گرفتم درسته یا نه توکل به خدا

راستی سن استخوانی دختر من خیلی جلو بین ۱۰و نیم ۱۱ ساله 

ممنون عزیزم. دخترم یکماه بعد قطع امپول کاملا سینه هاش صاف شد ورزش هم میفرستادمش دیدم ناخن هاش سفیدی ...

عزیزم شما هورمون رشد هم استفاده کردین ؟ نزدیک پریودی آمپول شروع کردی ؟ چقدر مونده بود به پریودی که شروع کردی ؟ 

زمانیکه آمپول توقف رو قطع کردی باز عکس مچ دست گرفتی ببینی سن استخوانی چند ساله ست ؟

عزیزم قدش چند سانته ؟ سن استخوانی ش که خوبه خیلی جلو نیست دکتر غدد گفته سن استخوانی ۹ ساله ست ؟ چون ...

سلام عزیزم 8سالو 9ماهشه 

وزن 27

قد 130

اره هردو گفتن 9سال سن استخوانیوو سونو و ازمایش خونشمگفت شروع بلوغو نشون میده 

فوق تخصص غدد بردم.گفت دوسال امپول تاخیر باید بزنی.

سونو هم یه پسر مرد بود گفت دوسال دیگه حدودا پریود میشه 

من خودم14پریود شدم کاش تا 14برسع.

عزیزم قدش چند سانته ؟ سن استخوانی ش که خوبه خیلی جلو نیست دکتر غدد گفته سن استخوانی ۹ ساله ست ؟ چون ...

منم نظرم با دکتر دومیتونه برا دخترم 

میگم تا الان هله هوله اینا میخورد تا ده سالگیش تغذیشو درست کنم باشگاشم بره الان تکواندو میره.

تا ببینم جهش داره یا نه بعد امپول تاخیر