2777
2789
عنوان

خانواده نامزدم عید قربان برام سرویس طلا آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 39 پست

به همسرت بگوبراعروسی عوضش کنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ازش کم میکنن رسما مفت برمیدارن

کلا بنظرم عیدی هم الان دوستای من که قبلش به پسره نشون میدادن طلارو پسره میرف با خونوادش میخرید نه به سلیقه خودشون قدیما اینجوری بود بازم نمی‌دونم شهرای دیگ چجوریه من ک رشتم اینطوریه ک گفتم

قدیمیه خیلیم رنگش زرده من میخواستم سرویس سفید بگیرم که به لباس سفیدم بیاد

میتونی بدی برات آبکاری طلا سفید کنن 

اتفاقا منم سرویسی که برام گرفتن زرد بود و منم دادم برام آبکاری سفید کردن خیلی خوشگل تر شد

گرمش مهمه.

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

فاکتورشو نگاه کن شاید دست دو خریدن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
قدیمیه خیلیم رنگش زرده من میخواستم سرویس سفید بگیرم که به لباس سفیدم بیاد

دم عروسیت عوض کن طلا هم هی داره میره بالا زیاد ضرر نمیکنی

باید بفهمن کارشون اشتباه بوده

سرویس و باید عروس انتخاب کنه

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت🙏🏻۹/۲۸ صدای قلب نی نی رو شنیدم 😍

نه الان ندارمولی ما رسم داریم عروس و داماد با هم برن خرید عروسی به سلیقه عروس خرید انجام بشه

من بشخصه یردم عوض کردم مادرهمسرمم ناراحت شد اما همسرم گفت خب دوست نداشته اون میخواد استفاده کنه..و تمام..ببر عوض کن ی طلا فروش اشنا پیدا کن یا ببر همونجایی ک ضرر زیادی نکنی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸