2777
2789
عنوان

از یه حس ششمی تمنا میکنم جواب بده برات دعا میکنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جانم چی شده

جانت بی بلا عزیز دلممم

میشه بگی ارش برمیگرده یا ن دوسم داره یا ن خودش زنگ‌میزنه؟ ویژگی ظاهریشم میگی بهم تروخدا چند وعده دیگ میاد

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

برمیگرده الان خیلی ناراحته ازت 

لطفااااا برو براش توضیح بده

تقصیر شما بود دعوا درسته ؟!

یکم حرف بزن ارومش کنه قانعش کن

مطمئنم از دلش دربیاری برمیگرده 

چون اونم خیلی بد وابسته شده و نمیتونه فراموشت کنه 

نگران نباش درست میشه 

برمیگرده الان خیلی ناراحته ازت لطفااااا برو براش توضیح بده تقصیر شما بود دعوا درسته ؟!یکم حرف بزن ار ...

توضیح دادم دیشب براش و گفت  اعتماد ندارم بهت دیگ نمیتونم  دباره گفتم ی فرصت بده 

اگ گفت نمیدم دباره تلاش کنم؟

اره عزیزم تقصیر من بود😭😭

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

فکر میکنم رابطه ... هم داشتین ؟!

درسته😭

توضیح دادم دیشب براش و گفت اعتماد ندارم بهت دیگ نمیتونم دباره گفتم ی فرصت بده اگ گفت نمیدم دباره ت ...

حتماااا باید تلاش کنی یکم سمج شو بهش ثابت کن که اشتباه کردی دیگه نمیکنی 

حتماااا باید تلاش کنی یکم سمج شو بهش ثابت کن که اشتباه کردی دیگه نمیکنی

مرسی عزیز دلم فداتشم من🥲🥲🥲