2777
2789

ازتون خواهش میکنم اگ میترسین شلوغ شه و حوصله جواب دادن ب بقیه ندارین تو ی تایپک دیگم جواب بدین

ارش برمیگرده؟ دوسم داره یا نه؟ اگ برمیگرده چ وعده زمامی  خودش زنگ میزنه یا نه؟ ویژگی ظاهریشم دوس داشتین بگین

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

عحب

چرااا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن به پسر قد بلند خوش تیپ خوش چهره موهای خاصی دارهحسم اینو میگه😂

دقیقا همینه برنیمگرده؟ تروخدا نگو قلبم وایمیسته

yunline قویه و viyanammm همچین چیزی

چیی؟

ن به پسر قد بلند خوش تیپ خوش چهره موهای خاصی دارهحسم اینو میگه😂

سلام گلم میشه از منم بگی از ظاهرم یا فصل و ماه تولدم ؟؟ و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟؟ خونوادش میان برام ؟؟؟ تلاش میکنه و با خونوادش صحبت میکنه ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

میگم اینا حسشون قویه بپرس دومی درستش اینه viyanaaaaam

مرسی عزیزمم

@viyanaaaaam    

تروخدا ازت تمنا میکنم جوابمو بده

@yunline   میشه خواهشا بگی گلم ازت خواهش مبکنم

سلام گلم میشه از منم بگی از ظاهرم یا فصل و ماه تولدم ؟؟ و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟؟ خونواد ...

شما قدت ن زیاد بلند ن کوتاه ی دختر مهربون خون گرم چهره ملیحی داری خیلی ریلکس وآرومی آره حسم میگه بهم میرسین اینارو حسم میگهههه نمی‌دونم دیگه 

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

شما قدت ن زیاد بلند ن کوتاه ی دختر مهربون خون گرم چهره ملیحی داری خیلی ریلکس وآرومی آره حسم میگه بهم ...

مرسی عزیزم اره درسته تا حدی 

میشه بگی الان که کات کردم چه حس و حالی داره ؟؟ و اینکه چقدر دیگه طول میکشه بهم برسیم ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم