2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591121 بازدید | 6423 پست
سلام با کارهایی که انجام دادید تو این یک ماه قد دخترتون تغییر کرد؟ 

نه عزیزم هر سه ماه یکبار مثلا ۱ سانت افزایش پیدا میکنه. و واقعا صفحات رشد یکی دوسال بعد پریود بسته میشه البته طبق نظر دکتر غدد که یک سال بعد پریود .بازم بسته به ژنتیک هم داره ممکنه برای کسی بیشتر هم باشه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام با کارهایی که انجام دادید تو این یک ماه قد دخترتون تغییر کرد؟ 

البته بگم من آمپول رشد هنوز نزدم برای  دخترم

ایندفعه یک فوق تخصص غدد دیگه رفتم و  دکتر گفت اگه یک درصد خدایی نکرده ژن سرطان تو بدن بچه باشه آمپول رشد  میتونه باعث پیشرفت سرطان بشه  

و اینم بگم آمپول سوماتروپین اصل که دیگه اصلا نیست و آمپول ایرانی سیناتروپین فقط ما میتونیم استفاده کنیم و طوری که دکتر گفت حداقل ماهی دومیلیون میشه.

من فکر میکنم هر چی پریودی منظم تر باشه صفحات رشد هم زودتر بسته میشه البته این تجربه خودم هست و توی نزدیکان که بررسی میکنم میبینم اینطوری بوده دو نفر از نزدیکامون که دقیق ازشون اطلاع دارم پریودی خیلی نامنظم داشتن و از هفده تا بیست دوسه سانت قدشون بلند شده بود من این روزا به خاطر دخترم همه جور تحقیقی میکنم 

اینجا هم اگر کسی در این مورد تجربه ای داره لطفا بگید که به نظرتون این مورد که من گفتم درسته یا نه؟ 

یه سوال دیگه هم دارم کسی بوده هورمون رشد بزنه بعد چند ماه دیگه هورمونه کم اثر بشه یا دیگه اثر نداشته باشه؟ درسته که میگن بیشتر تاثیر هورمون رشد همون ماه اول دوم هست؟ 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

منم بچه بودم پیش دکتر هاشمی خیلی میرفتم تو فامیل هم خیلی این آمپولا رو زدن آمپولا هورمونیه یکم چاق می‌کنه ولی قدش بلند میشه در کل کنارش دخترتو کلاس ورزشی مثل والیبال ببر امیدوارم نتیجه دلخواهت و بگیری

مامانای‌گل‌ ،دختر هشت ساله ی من سن استخوان ش 11 است ،و سونو گفت رحم طبیعیه سایزش ،قدش 130هست ،رشد سینه داشته کمی

کسی می‌تونه راهنمایی م کنه ک الان بهترین کار چیه ؟

تا وقتی جواب آزمایش ش برسه خیلی نگرانم 

مامانای‌گل‌ ،دختر هشت ساله ی من سن استخوان ش 11 است ،و سونو گفت رحم طبیعیه سایزش ،قدش 130هست ،رشد سی ...

ببین عزیزم تا سن استخوانی ۱۵ دخترها فرصت دارند .چون پریود نشده فرصت دارید با دادن مکمل قد و وزنش را بالا ببرید البته زیر نظر دکتر .و بهترین قد کشیدن درست تا قبل از پریود است .تا ده سالگی هم به احتمال زیاد وقت دارید بهش برسید و آرامش داشته باشید ‌.

بعد از پریود ممکنه تو ۶ ماه ،دو سه سال سن استخوانی بره بالا و صفحات رشد بسته بشه .ولی در حالت معمولی  اینقدر سریع سن استخوانی  بالا نمیره .

حتی با اولین پریود هم هنوز میتونن آمپول تاخیر بدن پس اینقدر زود اقدام نکنید بگذارید تا مراحل نهایی بچه مسیر رشد خودش را پیش ببره.

سلام در مورد سن استخوانی که تا ۱۵سال رشد میکنند و بعد از پریودی تو شش ماه چند سال پبش میره را دکتر بهتون گفتند؟ چون من خیلی سوال کردم اما کسی اطلاع درستی نداره

شما بعد از پریودی عکس گرفتید یا قبلش؟ 

سلام در مورد سن استخوانی که تا ۱۵سال رشد میکنند و بعد از پریودی تو شش ماه چند سال پبش میره را دکتر ب ...

بله عزیزم من تا حالا چند تا فوق تخصص غدد بردم سن استخوانی بعد پریود نهایت تا یکسال بعد پریود باز است و خود خانم دکتر به من گفت خیلی سریع صفحات رشد بسته میشه 

و قشنگ تو عکس چاپ شده  دست فوق تخصص غدد دیدم دخترها تا سن استخوانی ۱۵ سال رشد می‌کنند. شاید کسی ۱۷ سال تقویمی  داشته باشه ولی سن استخوانیش ۱۵ باشه همه استثنایی وجود داره ولی تا سن استخوانی ۱۵ بیشتررشد نمیکنند .

سلام در مورد سن استخوانی که تا ۱۵سال رشد میکنند و بعد از پریودی تو شش ماه چند سال پبش میره را دکتر ب ...

من دقیقا با اولین‌پریود عکس گرفتم گفت صفحات رشد باز است ‌باید بروید دکتر و زیر نظر متخصص باشید .

درست گفتن خالتون.. ولی به قول شما من نمیتونم ریسک بکنم بخاطر اینکه دخترم سن استخوانیش 3سال از خودش ب ...

سلام گلم ببخشید میدونم خیلی گذشته اما میخواستم بدونم شما آمپول پریودی زدین برا گل دخترتون؟

دخترم هشت سال و چهار ماهشه سه ماهی میشه موهای زاید زیر بغلش در اومده ب فکر هستم ببرم دکتر غدد هنوز موفق نشدم قدش فعلا خوبه نسبت ب همسن هاش ولی نگران بلوغ زودرس هستم با این ک خودم شونزده سالگی پریود شدم و عمه هاش سیزده سالگی ولی اگه ببرم دکتر بخواد آمپول تزریق کنه حاضر نیستم بزنم نمی‌دونم خوبه یا ن ولی ب شخصه نمی‌زنم چون حتما عوارض خودشو داره همون طور ک کرونا اومد من و خانواده آمپول نزدیم انشالله ب هر طریقی هیچ مادری نگران بچه هاش نباشه من دیر پریود شدم ولی بعد پریودی باز هم تا بیست سالگی قد کشیدم بلوغ زود رس بیشتر بچه ها از موبایل و تلوزیون و ...یا بیشتر ارث هست ب فکر بچه ها و درمان باشیم ولی استرس ب خودمون و بچه خیلی وارد نکنیم