2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595804 بازدید | 6484 پست
دخترتون چند سالگی پریود شده؟ چند سانت رشد کرده تو این یکسال ؟ چه وزنی داشت پریود شد عزیزم ؟ ممنون می ...

عزیزم دختر من ۱۰سال و نیم داشت خواهر اگه سن بچت زیر ۱۱ سال شک نکن و آمپول تاخیر پریود را بزن .شک نکن.گوش حرف این و اون نکن.اغلب افرادی که میگن بجه ها رشد میکنن فرزندان نسل قبل را میگن یعنی دخترهایی که الان بالای ۲۳ سال هستند یا ژن قوی داشتن من بیشتر ۲۰ یا ۳۰ مورد چه بسا بیشتر دیدم همگی زیر ۱۶۰ یا ۱۵۰ هستند .البته ژن خانوادگی مهم ولی به شدت روی قد اثر میگذاره و دختر ریزه میزه میمونه😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترتون چند سالگی پریود شده؟ چند سانت رشد کرده تو این یکسال ؟ چه وزنی داشت پریود شد عزیزم ؟ ممنون می ...

من چون چند بار از پریود گذشته بود و دکتر گفت رشدش متوقف شده دیگه نمیشد آمپول تاخیر زد و گفت هورمون رشد بزنید  .آمپول تاخیر عوارضش به‌مراتب کمتر هورمون رشد و بچه فرصت اینو داره قد بکشه و شما تصور کن ۲۰ روز یکبار دخترت پریود بشه با خونریزی زیاد که کل صورتش متورم بشه بعد به شدت پشیمون میشی مثل حال و روز الان من .یک سال اول پریود تا بیاد تنظیم بشه همه جوری پریود میشن دو ماهه یا ۲۰ روز اصلا عدد مشخصی نداره .

وزنش ۳۵ بود فکر کنم و قدش ۲ سانت تقریبا افزایش داشته اونم‌مال اوایل پریود بود .منم احتمالا هورمون رشد را تزریق کنم .فقط خدا میدونه سر چه دو راهی موندم .و الان که باشگاه فرستادمش دیدم‌چه راحت همه از تاخیر پریود حرف میزنن و پریود را میندازن عقب یه چیز دیگه هم بگم به همه مامان های عزیز میدونم نباید تو کار خدا دست برد .ولی آیا عقل می پذیره دختر ۹ ساله یا ۱۰ ساله پریود بشه  طفلکی ها مگه چه قدر طاقت دارند و اینم بدونید دقیقا خونریزی و پزیودشون مثل آدم بالغ چه بسا تو یک سال اول بیشتر و نا منظم 

وبدونید که ۶_۷ سال بعد پریود تمایلات جنسی شدید پیدا میکنن .به خاطر رشد رحم و تخمدان و بالغ شدت کامل. نمیدون‌چرا هیچ کس و هیچ کجا بحث در مورد مسئله به این‌مهمی نیست. دکتر میگفت چند سال تو وزارت بهداشت خود دکترها هم موندن چرا دختر بچه ها به این سن کم بلوغ میشن که صد در صد در اثر تغذیه است .یا موادی که خواسته ناخواسته وارد غذاها میکنن .برام جالب هیچ بحثی حرفی در این‌مورد نیست .چند صبا دیگه دختران ۱۶ _۱۷ساله ای داریم که آمادگی کامل ازدواج از لحاظ بدنی  دارند آبا عقلش را هم دارند ؟؟😭😭😭😭

سلام گلم شما دخترت در چه حاله الان دختره منم مثله شماس

عزیزم بردم دکتر عکس انداختم دوسال تقریبا بزرگترع سن استخوانیش دکتر گفت نهایت ۱۵۵ بشه قدش

ازمایش نوشت

چندروز پیش بردم ، شش ماه بعد مجدد باید ببرم

فقط دارم سعی میکنم وزنش بالا نره کلاس بسکتبال هم نوشتم 

عزیزم دختر من ۱۰سال و نیم داشت خواهر اگه سن بچت زیر ۱۱ سال شک نکن و آمپول تاخیر پریود را بزن .شک نکن ...

دوست گلم دختر من از هفت سالگی متوجه شدم سرش عرق میکنه و اندامش به شدت پهن شد

اما نمیدونستم ممکنه علایم بلوغ باشه

چون‌خودم ۱۴ سالگی پریود شدم و قدم ۱۶۷ هست

اواخر هفت سالگی متوجه موی ضخیم تو زهار و زیربغل شدم سریع بردم دکتر غدد

عکس مچ دست هشت سالگیش نزدیک ۱۱ سال بود

دکتر ازمایش هورمونی نوشت

ولی هرچی گفتم امپول بنویس قبول نکرد گقت صبر کن فعلا

تخمین قدش هم گفت نهایت ۱۵۵ بشه

با این اوصاف دختر من ۱۰ سالگی پریود میشه

میخوام یه دکتر غدد دیگه برم نظرش بدونم‌ همسرم اجازه نمیده

دکتر خودش فاطمه سیاری فرد هست تو بلوار کشاورز دکتر خوبیه ولی حس کردم موافق امپول نیست

دوست گلم دختر من از هفت سالگی متوجه شدم سرش عرق میکنه و اندامش به شدت پهن شد اما نمیدونستم ممکنه عل ...

منم ۱۳یا۱۴ سالگی پریود شدم و دخترم ۱۰سال و نیم خودم ۱۶۲ هستم .و دخترم ۱۴۸ الان .دکتر گفت هورمون رشد و ما ترسیدیم منم آقام کامل موافق نیست وگرنه اگه به‌من بود تاحالا زده بودم .

منم ۱۳یا۱۴ سالگی پریود شدم و دخترم ۱۰سال و نیم خودم ۱۶۲ هستم .و دخترم ۱۴۸ الان .دکتر گفت هورمون رشد ...

مشکل هورمون‌رشد چیه که نمیزنی

خیلیا تو همین تاپیک تزریق کردند

درسته ق‌د دخترت بلند میشه ولی باز اگر مطمینی با امپول رشد قدش بلند میشه دریغ نکن

صفحات رشد دخترت چطوره؟

مشکل هورمون‌رشد چیه که نمیزنی خیلیا تو همین تاپیک تزریق کردند درسته ق‌د دخترت بلند میشه ولی باز اگ ...

از لحاظ پزشکی باعث میشه قند خون بالا بره و رو تیروئید اثر میگذاره که قبل دادن آمپول آزمایش می‌نویسند نباید قند خون و تیروئید داشته باشه .از لحاظ حرف مردم هم میگن همون طور که باعث رشد اندام های بدن میشه اگه خدایی نکرده یه غده کوچکی تو بدن باشه اونم بزرگ میشه یا خیلی خوندم میگن باعث سرطان خون میشه .من میگم خوش حال کسی که تو دو راهی نمونه البته من جون شوهرم صد در صد راضی نیست میترسم بزنم و باید یک عمر جوابگو باشم .

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

سلام عزیزم الان با وجود آمپول، نسبت به یک سال گذشته رشد قدی خوبی داشته دخترتون؟