2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595837 بازدید | 6484 پست
راستش یادم نیست ولی همون موقع هم نسبت به همکلاسیهاش خیلی بلندتر بود، خانواده پدریش همه قد بلندن، ماد ...

دختر منم الان تو همسناش جز بلند قداس.. من خودم 161 همسرم 178 ولی تو خانوداه داریم خاهرام بیشتر از 170 برادرم 194 عموی دخترمم بلندن 180 به بالا

سلام عزیزم میشه بگی قد دخترت وقتی پریود شد چقد بود؟؟دختر منم 8سالشه سن استخوانی 11.. دوماهه ضد بلوغ ...

سلام . قدش موقع پریود ۱۴۸ بود‌ . امپول هم نزد

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم الان تو همسناش جز بلند قداس.. من خودم 161 همسرم 178 ولی تو خانوداه داریم خاهرام بیشتر از 17 ...

من ریسک کردم چون خودم کوتاه بودم ولی قبلا هم گفتم خاله ام که پزشک حاذقی بود اجازه نداد آمپول رشد بزنم براش گفت در روند رشد بچه دخالت نکن این داروها همانقدر که مفیدن عوارض هم دارن

من ریسک کردم چون خودم کوتاه بودم ولی قبلا هم گفتم خاله ام که پزشک حاذقی بود اجازه نداد آمپول رشد بزن ...

درست گفتن خالتون.. ولی به قول شما من نمیتونم ریسک بکنم بخاطر اینکه دخترم سن استخوانیش 3سال از خودش بزرگتره واینکه ترشح داره ممکن بود پریود بشه دیگه آمپول دیفرلین براش تزریق میکنم ولی هورمون رشد نه حتی اگه دکتر بگه واقعا نمیزنم براش

به نظرتون دخترم قدش تقریبا چقد میشه؟ 

بنظر من دخترتون قدش بالای ۱۶۰ میشه رنج قدتون خوبه همگی، خود من خانواده پدریم بلند بودن، مامانم بلند بود ولی خاله ها و دایی ها کوتاه منم به اونا رفتم، ژنتیک علم پیچیده ایه ولی من بعنوان یه خواهر بهتون توصیه میکنم ذهن بچه رو درگیر کوتاهی و بلندی و چاقی و لاغری نکنید بجاش بهش اعتماد بنفس بدید، من دیدم دخترهایی که با قد کوتاه کفش اسپرت میپوشن خیلی اعتمادبنفس دارن و دخترهای قدبلندی که قوز میکنن و خمیده ان چون اعتمادبنفس ندارن

بنظر من دخترتون قدش بالای ۱۶۰ میشه رنج قدتون خوبه همگی، خود من خانواده پدریم بلند بودن، مامانم بلند ...

ممنونم عزیزم.. یه وقتایی عصبیم میکنه ورزش نمیکنه یا لبنیات نمیخوره بهش میگم درسته الان بلندی ولی بزرگ بشی میشی یه کوتوله... خودم ناراحتم از این حرف ولی من دارم تمامممم تلاشمو میکنم اون یه وقتایی برخلاف میلم عمل میکنه  بخدا دیگه روانی شدم

وای دختز منم هشت سالشه منم متوجه چسبندگیش شدم چیکار باید کنم؟

تو رو خدااااا تو این سن پماد استروژن رو نزنید بلوغ زودرس میاره . دختر منم از بچگی مشکل چسبندگی داشت  و هی پماد میزدم باز میشد ولی بعد از یه مدت باز بسته میشد . سال پیش که ۸ سالش بود دیدم بازم چسبندگی داره ، براش پماد زدم به دو هفته نکشید نوک سینه ش زد بیرون ، نزدیک بود سکته کنم  برای همین دیگه پماد رو قطع کردم و هرگز نزدم . الآنم تا نصف واژنش بسته است ولی بهتر از اینه که پماد بزنم و به بلوغ بیفته . ضمنا می گن اونایی که چسبندگی دارن خودبخود بعد از بلوغ بخاطر ترشحات هورمونی باز می شن . فوقش هم باز نشه با تیغ باز می کنن  بهتر از اینه که با پماد زدن بلوغ دخترای کوچولومونو جلو بندازیم

قدش ک خیلی خوبه برا پسر  داداش خودم الان ۱۴ سالش همیشه قدش میگرفتم ۱۲ سالگی قدش ۱۵۴ بود الان ما ...

سلام اسی .ببخشید از دیشب دارم تایپک میخونم همه در مورد دخترها گفتن من برای پسرم نگرانم .پسرم ۱۱سالش هست تقریبا یک سال هست رنگ سبیل هاش پررنگ شده برم فوق تخصص غدد معاینه کرد و عکس مچ دست یکیشون گفت ۱۶۰البته با باباش رفته بود من نبودم .نمی‌دونم چون هیچ جای بدنش مو در نیاورده و فقط سبیلش پررنگ شده البته تو این یک سال بعد از اون دکتر تازگی چند تا جوش صورتش زده و اینکه بعضی موقع ها. عصبی میشه .می‌دونی از بچگی خیلی ببخشید آلتش ب ز ر گ بود نسبت به پسر خاله هاش و بقیه نمی‌دونم دکتر برمبنای اون گفته سن استخوانی زده ۶ما بیشتر یا کمتر یعنی در رنج سن خودش هست ولی دکتر آب پاکی رو ریخت رو دستم شوهرم قدش بلنده ولی خودم متوسط برمبنای میانگین باید ۱۷۵بشه ولی با گفته ی دکتر خیلی کمه رنج قدش .وزنش هم کم هست خیلی معذرت می‌خوام من که مشهد هستم و کلی دکتر خوب به حساب خودشون هستن هیچی سرشون نمیشه حتی یک آزمایش ندادن پسرم از بچگی کم خونی داشت و همینطور ناخن‌هایش سفید داره ولی دکتر یک آزمایش هورمونی نداده فقط به شوهرم گفته دارو نمی‌خواد ضرر داره کار بهش نداشته باش .آخه ببخشید یک پسر با قد ۱۶۰تو جامعه چقدر سرخورده میشه این دکترها پس به چه درد میخورن حتی یک تقویتی هم نداده 

اسی تو رو خدا جوابم و بده اگر می‌دونی روند رشد پسرها چطوری هست چون گفتین برادرتون بلوغش شروع شده از کجا متوجه شدین ؟میشه در مورد روند بلوغ پسرها هم اگر می‌دونی بگو نمی‌دونم چرا هیچ کس در مورد پسرها توضیح نمیده؟همه ی دخترها فقط بلوغ میشن  ؟

سلام.به شما مادرای عزیز  من دخترم  ۹و ۹ ماهشه ،از بچگی جز دخترای قد بلند فامیل و مهد و مد ...

سلام دوست عزیز اگر پیامم و دیدین لطفا کمکم کنید تغذیه برای دخترتون چی میدین ؟من پسرم علایم بلوغ داره هنوز کوچیکه خیلی میترسم دکتر هم بردم ولی دکتر اصلا اهمیتی نداد خواهش میکنم اگر دیدین جوابمو بدین

سلام دوست عزیز اگر پیامم و دیدین لطفا کمکم کنید تغذیه برای دخترتون چی میدین ؟من پسرم علایم بلوغ داره ...

ویتامین د،روزی یه تخم مرغ و ۷تا بادوم و دو گردو ،مکمل کلسیم،دخترم عاشق شیر و ماسته روزی سه چهار لیوان میخوره ،خواب منظم هم خیلی مهمه ،علائم بلوغ تا شروع شه سه چهار سال زمان میبره تا کامل شه  تو این دوران اوج افزایش قد براش اتفاق میوفته اگه به تغذیه و تناسب اندام و ورزش اهمیت بدی 

.بارفیکس و و طنابم هرروز انجام میده والیبالم میرفت دیگه فعلا تا ۱۵ فروردین تعطیله

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
ویتامین د،روزی یه تخم مرغ و ۷تا بادوم و دو گردو ،مکمل کلسیم،دخترم عاشق شیر و ماسته روزی سه چهار لیوا ...

انشاالله هم دختر شما هم پسر من به قد دلخواهمون برسن و تنشون همیشه سلامت باشه ممنونم که جوابمو دادی عزیزم  

سلام خانوما ،توروخدا یکی جواب منو بده خیلی نگرانم دخترم ۸ سال و ۵ ماهشه و توپوله، چند ماهه میبینم موهای زیر. بغلش کرکی ولی سیاه هستن منظورم اینه که ضخیم نیستن، سینه هاشو برجسته نشدن ولی خیلی زود عصبی میشه همش فکر میکردم به خاطر متولد شدن بچه دومم هست ولی الان میگم نکنه به خاطر بلوغ باشه، توروخدا اگه کسی اطلاعی داره دریغ نکنه، طبیعیه تو این سن رشد موی کرکی ؟