2777
2789
عنوان

تروخدا اونایی که به تلگرام و گوشی واردن بیانننن😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست
اون گزینه رو نباید بزنی

من ی گندی زدم 

با شماره مامانم رو گوشی خودم تلگرام نصب کردم ک نامزدم و امتحان کنم 

نمیدونم چطور افتاده برا نامزدم شماره مامانم با همون سیوی که من داشتم 

الان بهش گفتم سیم دست دوست مامانم بوده از اونجا به شمارت دسترسی پیدا کرده الانم دعوا شدید افتاده بینمون😭😭 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
من ی گندی زدم با شماره مامانم رو گوشی خودم تلگرام نصب کردم ک نامزدم و امتحان کنم نمیدونم چطور افتاده ...

چون شمارشو سیو کردی و نمایش شماره برامخاطبا زدی واه همون براش رفته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا زیر بار نرو بگو نه من نکردم نگو من اینجوری مامانمو سیو کرده بودم بگو نمیدونم نه و فلان

نه اصلا نگفتم من اینجوری سیوش کردم فقط گفتم این حط مامانم اصلا استفاده نمیکرد دوستش خواسته چند وقت پیش داده بهش خط و مامانم 

به نامزدم که پیام دادم و این داستان پیش اومد اون اکانت و دیلیت زدم

اخه اون اصلا سیوش نداشت 

نه اصلا نگفتم من اینجوری سیوش کردم فقط گفتم این حط مامانم اصلا استفاده نمیکرد دوستش خواسته چند وقت پ ...

همون توضیح رو هم نمیخواست بدی ، اصلا قبول نکن 

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

تردخدا دستم ب دامنتون چکار کنم رابطم از هم نباشه بخدا توبه کردم دیگه از این غلطا نکنم من رابطم و دوست دارم😭😭😭😭

همون توضیح رو هم نمیخواست بدی ، اصلا قبول نکن

تردخدا دستم ب دامنتون چکار کنم رابطم از هم نباشه بخدا توبه کردم دیگه از این غلطا نکنم من رابطم و دوست دارم😭😭😭😭

تردخدا دستم ب دامنتون چکار کنم رابطم از هم نباشه بخدا توبه کردم دیگه از این غلطا نکنم من رابطم و دوس ...

اگه قراره بخاطر این قضیه ترکت کنه بدرد نمیخوره گلم منم برات دعا میکنم💔

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

تردخدا دستم ب دامنتون چکار کنم رابطم از هم نباشه بخدا توبه کردم دیگه از این غلطا نکنم من رابطم و دوس ...

نمیدونم واقعا

برات دعا میکنم 

به خدا توکل کن    خودش همه چی رو به بهترین نحو ممکن درست میکنه 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄