2777
2789

نه کورم نه کرم. نه بد اخلاقم نه بی عرضم. نه بی فرهنگم. 

فقط هیچ وقت یکی منو نخواسته همیشه تنها بودم 

وبدتری قسمت ماجرا اینه که اصلا به دعا نویس اعتقاد ندارم. 

😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این کارو با خودت نکن 

بجاش چله سوره یاسین یا توسل بگیر 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

مراجعه به دعا نویس توصیه نمی‌شود. 

شما دعای سیفی صغیر هر شب تا 99 شب بخوان 

دعای یستشیر تا 40 شب بخوانید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بیخشیید ولی واقعا اعتقادم رو از دست دارم من انجام دادم نشد.

خب شاید قسمتت هنوز نرسیده 

بابا جوونی یجوری میگی کسی نمیاد بگیرت 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

حرزامام جوادنقره بگیرحتما نمازشم بایدبخونی یاپول بدی بخونن یه سایتی هست۹۰تومن میگیرن میخونن

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

یه خنایب هم هست ۵۰۰,میگیره چله حق شناس میخونه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

در وهله اول باید خودتون و دوست داشته باشید

خدا رو رها کردید به دعانویس فکر می کنید

با خویشتن دوستی و عزت نفس و توکل بر خدا می تونید ازدواج خوب داشته باشید، ابتدا روی این موارد تمرکز کنید

و با خوندن نماز جعفر طیار، چبه سوره احزاب، طه، زیارت عاشورا همراه صدقه و سوره حشر ان شاالله خداوند ازدواج خوبی براتون رقم بزنه

و حدیث کسا در جمعه ها با سر انداختن چادر و روشن کردن عود تا ۵ هفته هم می تونید حاجت روا بشید