2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595790 بازدید | 6484 پست
وزنش ۳۵ بود فکر کنم و قدش ۲ سانت تقریبا افزایش داشته اونم‌مال اوایل پریود بود .منم احتمالا هورمون رش ...

تو طب سنتی میگفت نمکهای تصفیه شده باعث بلوغ زدر رس شده. یه چیز پنهان و خزنده. قدیم اغلب نمکهای معدنی استفاده میشد اما الان نمکهای جدید تبلور مجدد هستن و کلی املاح و مواد معدنی حذف میشه فقط نمک خالی هست که ید اضافه شد که عوارض ید هم خیلی بیشماره. همین مشکلات تیرویید از عوارض ید هست که قدیم اینجوری نبود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم تا سن استخوانی ۱۵ دخترها فرصت دارند .چون پریود نشده فرصت دارید با دادن مکمل قد و وزنش را ...

عزیزم امروز دکتر بودم دکتر گفت باید هورمون رشد را شروع کنیم 

ولی توی کمیسیون پزشکی بررسی میکنن آمپول تاخیر پریود الان شروع بشه یا سه ماه دیگه و یه چیزی ک ب‌شدت نگرانم کرده اینه ک گفت نهایتا در خوشبینانه ترین حالت قد دخترم ۱۵۰ میشه 

و از سر شب تا حالا من و باباش به حدی ب هم ریختیم که نگو

عزیزم امروز دکتر بودم دکتر گفت باید هورمون رشد را شروع کنیم  ولی توی کمیسیون پزشکی بررسی میکنن ...

عزیزم سنش و قدش را نگفتی 

شما هر قدی هست ۸ تا ۱۰ سانت بگذار روی قدش تقریبا قد نهایی میشه 

من هم خواهر نهایت بعد کلی خودخوری به این نتیجه رسیدم که هورمون رشد را تزریق نکنم و قد کوتاه را پذیرفتم در عوضش خیالم راحت بچم صحیح و سالم .

شما هم خواهر  بستگی به وزن و قد فرزندت داره 

من وزن دخترم خوب ولی قدش مسئله مهم بود و دکتر گفت متاسفانه فقط زمان کم داریم به همین خاطر هورمون رشد تجویز کرد چون تشخیصشون بسته شدن صفحات رشد یک سال بعد از پریود است. و به خصوص ۶ ماه اول بعد پریود بالاترین قد را میکشن .

عزیزم امروز دکتر بودم دکتر گفت باید هورمون رشد را شروع کنیم  ولی توی کمیسیون پزشکی بررسی میکنن ...

ببین خواهر اولا که طبق نظر دکتر پیش برو 

ولی ال آرژنین ۱۰۰۰ هر شب 

قرص یا شربت کلسیم هر روز صبح 

امگا۳ ۱۰۰۰ هفته ای دوتا یا سه تا 

شربت زینک پلاس هر روز یک قاشق 

و قرص ویتامین  b1 ۱۰۰ هفته ای دو تا دونه 

به عنوان مکمل روی قد اثر داره .

و انتظار معجزه نداشته باش .نهایت همون ۱۰ سانتی متر قد را میکشه.

شیر و سنجد هر شب( البته دختر منم هفته ای یکبار به زور میخوره )

شیر موز یا معجون خانگی هم داخلش خامه یخ زده بریز حسابی وزن میگیره و چهار مغز  داخلش بریز .

الان ۱۲ سال نشده ۲۰ روز مونده ۱۵۴ قدش

ممنون عزیزم 

خواهر مکمل ها هم دیگه بی اثر شده خدا کنه به ۱۵۵ برسه راضیم . ۱۴۶ بود پریود شد الانم ۱۴۹ حدود ده ماه هم از پریود گذشته 

دیگه عقلم بیشتر این نمیکشه .