2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598485 بازدید | 6507 پست
سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

تا یک سال و نیم یا دو سال میشه امپولش زد منم دخترمو دو سال امپول زدم ولی وقتی امپول قطع بشه زود پریود میشه ولی دیگه تو این یکی دو سال قدش خوب میشه نگران نباش همزمان حتما ورزش بره من دخترمو والیبال میبرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
چندسالشه دختر گلتون ؟

پسر هست . متولد بهمن نودو چهاره. خیلی ریزه خیلی.پارسال ازمایش داد فقط کم خونی داشت که درمان شد ولی اصلا بزرگ‌نمیشه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینک میدادم ولی نه اون قد.. دکترش هم گفت تاثیری نداره  دخترم بیشتر کمکاری تیروید علتش بود ک تو ...

دختر شما چطور کم‌کاری داره ولی لاغره 

دختر من قدش بلنده ولی چاقه منم از بلوغ زودرسش میفهمم سینه هاش یه خورده بزرگه ولی دست زدم سفت نیست فکر کنم بخاطر چاقیشه

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
اگ سالم برا چی ببرید؟؟ البته چکاب سالانه برا همه بجه ها لازم با این تغذیه شیمیایی ک دارن طفلی ها

بله کلا  6ماه یکبار میبرمش برای چکاپ 5سالگی دندون شیریش افتاد پدرش خیلی ترسید بردیم دکتر آزمایش و همه چی آخر گفت نگران نباشید احتمالا جایی خورد متوجه نشدید لق شده افتاده.... انشالله همه مامانا و باباها خیر و خوشی و سلامتی بچه هاشونو ببینن🤲🤲🤲

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
پسر هست . متولد بهمن نودو چهاره. خیلی ریزه خیلی.پارساب ازمایش داد فقط کم خونی داشت که درمان شد ولی ا ...

عزیزم 

امسال میره کلاس اول؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
دوقلوهای منم مهر ماهی هستن 🥺 قدشو نمیدونم الان وقتی کنارم می ایسته ببخشید تا روی سینه قدش میرسه.. و ...

دختر  رو میفرستادی با باباش حموم عجب !!😥😥😥😳

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
قد  تولدش ۵۳  و وزنش سه ششصد بود قد الانش حدود صدو ده اینا. وزنش شانزده

تقریبا کمه فکر کنم بر پسر بچه متولد ۹۴ 

دختر من اردیبهشت ۹۶   ۱۱۵هست

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
استارتر واقعا ناراحت شدم میدونم چقدر سخته واست این موضوع ولی خوشحال شدم که همچین مادر آگاهی هستی و ا ...

ممنون عزیزم شما لطف دارین الان ک دیگه علم پیشرفت کرده تلاش مون کنیم لااقل بعدا غصه نخوریم ک چرا کاری نکردیم 

امپول و ک شروع کردم جون هم سینه زده بیرون و هم موهای تناسلی کاملا درومده سنوگرافی هم نشون داد پریودی ...

این آمپول اسمش چیه و واسه چیه؟ از پریودش جلوگیری میکنه 

حالتو میفهمم منم دوست ندارم دخترم زود بالغ بشه دوست دارم بچگی کنه 

ممنون از تاپیک مفیدت

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

سلام.به شما مادرای عزیز 

من دخترم  ۹و ۹ ماهشه ،از بچگی جز دخترای قد بلند فامیل و مهد و مدرسه بوده ،من  آخرای شهریور سال گذشته یعنی موقعی که دخترم ۸سال و ۱۱ ماهش بود برای چکاب بلوغ پیش دکتر مظاهری فوق تخصص غدد اطفال  کرج بردم دخترم هیچ نشونی از بلوغ نداشت قدش اون موقع ۱۴۲ و وزنشم حدود ۴۰ کیلو شد عکس دست و آزمایش و سونو براش نوشت سن استخوانش ده سال و آزمایشاش تقریبا نرمال بود آقای  دکتر بهم پیشنهاد تزریق آمپول دادن ولی شوهرم به هیچ عنوان قبول نکرد ترزیق انجام بشه چون میگف این بچه چیزیش نیس هیچ علائمی نداره واز این حرفا ،منم دیگه بیخیال  تزریق شدم ولی تصمیم گرفتم به دخترم خیلی برسم از لحاظ تغدیه و وزنشو بیارم پایین .  من صبحا مجبورش میکردم یه تخم مرغ آبپز و یه لیوان شیر بخوره یه ساعت بعدش ورزش شروع میکردیم  یه ساعت کامل باهم ورزش کنیم  یه جوری ورزش میکردیم که شر شر عرق میکرد  نیم ساعت استراحت بعد ۲۰ دیقه حرکات کششی و روزی ۱۰۰ تا طناب و به در اتاقش میله بارفیکس نصب کردم روزی چند بار بارفیکس انجام بده ،شکلات و تنقلات و فست فود کلا غذای بیرون و دارای مواد نگهدارنده رو حذف کردم .روزی دو سه لیوان شیر که توش شیره انگور  و پودر سنجد میدادم میخورد خرما و گردو حتما روزی دوتا بادوم ۷تا پسته ۵تا .و چیزای دیگه اگه خواستین برنام غذایی شو همینجا براتون میزارم .شبا سر ساعت ده شب میخوابه ،بیشتر از دوسه کیلو نباید بلند کنه ،کمر و مچ پاهاشو باروغن سیاهدانه روزی یه ربع مالش  میدم ، ۲۰ روز یه بار قرص ویتامین د۵۰۰۰۰ میدم بهش،خیلی کم گوشی و تی وی میبینه ساعت ۷ عصر به بعد اصلا نمیزارم گوشی ببینه چون نور گوشی باعث کاهش هورمون رشد میشه تحقیقات منه 🙂 ،از شهریور پارسال تا امروز دقیقا اینارو انجام دادم  باهاش ۱۵ سانت قدش بیشتر شده الان وزنشم ۳۸ ه،دلم میخاد تا جایی که میتونم این برنامه رو ادامه بدم ،یه ماهی میشه احساس برجستگی تو سینه ی دخترم دارم به نظرم که تو این سن عادی باشه ،اینم بگم من خودم قدم ۱۶۰ شوهرم ۱۷۵ ،دکتر بهم گفته بود دخترت ۱۵۵ نمیشه  و به زودیم پریود میشه ولی من تا الان قد دخترمو بدون هیچ آمپول و دارو تنها با تغذیه و  ورزش به بیشتر از گفته ی دکتر رسوندم و انشاالله تا قبل از بسته شدن صفحات رشد قدشو به ۱۷۰ میرسونم ۱۳ سانت مونده برسیم به ۱۷۰ ،دخترم تو میتونی 💪💪💃

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘