2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598462 بازدید | 6507 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام  چند صفحه رو خوندم  من دخترم ۱۰ سال و ۷ ماهش هست قدش ۱۴۵ وزن ۲۸ کیلو  ولی هیچ ...

ن عزیزم خدا رو شکر کن ک دیرتر میشه قدش هم عالی برا سنش ولی وزنش یکم کمه.. بعد سینه دراوردن ۲ سال بعدش پریود میشه  دیگ باید منتظر  علامت هاش باشی

جدی!!!  خدا خیرتون بده 🥺😢🙏🏻🙏🏻🙏🏻 یکم از نگرانیم کم شد.. من همش میترسم دخترم هم قد باباش ...

ای جان عزیزم . نه نگران نباش . هر کدوم به وقت خودش اتفاق میفته ♥️ ما تجربه دوقلو جنس مخالف تو فامیل داشتیم دقیقا همین طور بود که توضیح دادم . الهی که تن دختر و پسر گلتون سالم باشه و همیشه سلامت باشید

اون مو فرق داره هرچند پر مو باشه ولی پرز شکل مو بلوغ  زمخت وتیره و بلند

من خودم خیلی پرموئه بدنم اما زیر بغل و ناحیه تناسیلیمبا اینکه سی سالمه کامل رشد نکرده اما کمرم و پاهام و دستام خیلی وحشتناک از بچگی مو داشت الانم دخترم بدنش خیلی موی سیاه داره 

حتی سیبیلاش از بدو تولد سیاه و بلندن که این یکی رو من نداشتم 

الان ۲۰ماهشه ماشالله ۱۶کیلوئه غذای چرب نمیخوره بستنی و شیرینی جات خیلی کم بهش میدم اما از بدو تولد قد بلند و تپل بوده

اینو چجوری کنترل کنم؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

دختر من الان شش سال و هشت ماهشه باید ببرمش دکتر واسه اینکه دچار بلوغ زودرس نشه بنظرتون؟ 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 
من ۱۶ سالگی پریود شدم یعنی دخترم هم دیر پریود میشه یا کلا ربطی نداره؟

اتفاقا هرچی دیرتر بهتر.. عمه من سوم دبیرستان عادتش شروع شد ماشالله الان رفته تو 30 سال قدش 182س هست اینقد قدش بلنده که بعضی خاستگارهاش ازش کوتاه تر بودن.. الان شوهرش 190رو فک کنم داشته باشه چون خیلی بلندتر از عممه.. به قول بابام بچشون چنار میشه😅😅😅

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
این قیاس درستی نیست . تو قدیم تغذیه سالم تر بوده و تب و هوای بهتری داشتیم . الان چه ما دوست داشته با ...

چون خودم دارم با چشم میبینم خودم و اطرافیان . زمانی که مدرسه بودم بلند قد ترین دختر مدرسه بودم و مادرای دیگه برای این که بچه هاشون بلند بشن چون اون زمان قد بچه ها همه 

۱۵۲ نهایتا ۱۵۶ بود دارو و قرص و دوا دادن به بچه با هم بزرگ شدیم من الان سالمم دوستام همه ریزش مو و جوش و مشکل هورمونی خانم جان شما تو کالیفرنیا زندگی نمیکنین که انتظار درمان و دارو عالی داری تو ایران یا دکتر خوب نیست یا اکز باشه سالی ۶ ماه خارج از کشوره پس این جا نمیشه زیاد از درمان عالیه حرف زد 

قد و وزنش چقدره

قد  تولدش ۵۳  و وزنش سه ششصد بود

قد الانش حدود صدو ده اینا. وزنش شانزده

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
منک هرچی رسیدگی میکنم نتیجه نمیبینم.

میبینی .‌حتما تیبینی .

برای قدش هم بفرس باشگاه . بارفیکس و بسکتبال و....

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
ای جان عزیزم . نه نگران نباش . هر کدوم به وقت خودش اتفاق میفته ♥️ ما تجربه دوقلو جنس مخالف تو فامیل ...

💋💋🌹🌹🌹

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ