2777
2789
عنوان

خواستگار چاق

259 بازدید | 18 پست

من پارسال یه خاستگار برام اومد پسر دوست بابام. حالا شرایطش

اقا داماد دوبار تو عقد جدا شده شغلش نظامی تو کلانتری کار میکنه حقوقشم فک کنم ده تا پانزده تومن .تک پسره سه تا خاهر داره ک دوتاشون ازدواج کردن ی خاهر کوچیک مجردم داره .پدرش  تریاک میکشه ولی ادم خوبیه کشاورزه. پسره میک خرج خانوادمم خودم باید بدم ولی کشاورزیای باباش دستشه.خونه نداره از این مسکن ملی ها قراره بهش بدن. ماشین هم قراره به اسمش در اومده ساینا برج دوازده میدن.  آدم شکموییه برای شکم و خرج خونه خوب خرج میکنه‌.قدش بلنده 190 ولی وزنش خیلی زیاده 125کیلو . هیکلیه.در مورد حجاب گفتم من چادری نیستم گفت عیب نداره ولی مراسمای اداره باید بپوشی.در کل قیافشم برام مهر نداشته تا الان... از پارسالم هنوز اردواج نکرده امسال دوباره پیشنهاد ازدواج داد نظر خودم منفیه خانوادم میگن روش فکر کن چیکار کنم بنظرتون؟خودمم ۲۶سالمه ی بار جدا شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا روش فکرم نکن

نه بخاطر چاقیش، بخاطر وضع نامساعد زندگیش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ما تو شهرستانیم مامانم همش میگه ک سنت داره میره بالا خاستکار خوب نمیاد 🥹🥹🥹

نیاد

کی از تنهایی مرده؟

ولی خیلیا توی ازدواج بد صد بار مردن و زنده شدن

خودت تجربه داری میدونی دیگه

وقتی یه بار اشتباه میکنی انتخاب دومت باید هزار بار عاقلانه تر باشه

نه اینکه دوباره چشاتو ببندی بیفتی تو همون چاه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اصلا روش فکرم نکننه بخاطر چاقیش، بخاطر وضع نامساعد زندگیش

من خودمم چاق بودم عمل کردم الان لاغرم این اقا رو میگم خب شمام عمل کن میگه نه با ورزش لاغر میکنم در صورتی ک امسال چاقتترم شدع

نیادکی از تنهایی مرده؟ولی خیلیا توی ازدواج بد صد بار مردن و زنده شدنخودت تجربه داری میدونی دیگهوقتی ...

از تنهایی میترسم😔😔😔 الان مامانم هس ولی خدایی نکرده مامانم کاری شه بعدش چیکار کنم؟ البته خودمم دلم ب این اقا نیس مهر نداره

از تنهایی میترسم😔😔😔 الان مامانم هس ولی خدایی نکرده مامانم کاری شه بعدش چیکار کنم؟ البته خودمم دلم ...

انگار بگی از تشنه موندن میترسم

بعد واسه اینکه تشنه نمونی بری آب لجن زده و چرک آلود بخوری

این منطقیه؟ میکنی این کارو؟

برو کار کن زندگی کردنو یاد بگیر فک نکن همیشه تو زندگی ادم تکیه داره

مجردی و تنهایی بهتر از متاهلی و تنهاییه، الان حداقل اختیارت دست خودته

ازدواج اول اگر ریسکی باشه، ازدواج دوم خود خطره

بی گدار که نمیشه به آب زد

کلا ۱۵ تومن حقوق داره خرج خودتون دوتا به کنار، خرج ۵ نفر دیگم باید بده

این شد زندگی؟

انگار بگی از تشنه موندن میترسمبعد واسه اینکه تشنه نمونی بری آب لجن زده و چرک آلود بخوریاین منطقیه؟ م ...

اره راست میگی ولی خانوادم هی دارن عذاب وجدان تنهایی و میدن انقد گفتن ک مخم دیگ کار نمیکنه

اره راست میگی ولی خانوادم هی دارن عذاب وجدان تنهایی و میدن انقد گفتن ک مخم دیگ کار نمیکنه

باور کن تنهایی غولی نیست که تو ذهنت ساختی