2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
عزیزم آن شالله مشکل گل دخترتون حل بشه😘😘😘😘😘 شما زمان بچگیش زینک زیاد میدادین؟؟ 

زینک میدادم ولی نه اون قد.. دکترش هم گفت تاثیری نداره  دخترم بیشتر کمکاری تیروید علتش بود ک تو چهارمین ازمایش چکاب معلوم شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعا کن خودش و تنش سلامت باشه من با قد ۱۵۳ نمردم و دارم مث آدم زندگی میکنم قدمم هیچ مشکلی برام تا الا ...

قصد توهین نداشتم ولی خوب دخترم الان مشکلی داره ک میتونه با درمان درست شه نمیخوام بعدا منو مقصر کوتاه شدن قدش بدونه و دوم اینکه تو سن کم پریود شدن خیلی عوارض روحی داره برا بچه اونم با وزن خیییلی کم

ن فقط ناحیه جلوی شرمگاهی هس اونم زیاد مشخص نیس فقط اب میخوره معلوم میشه منم نگرانم واقعا ولی ویتامین ...

امپول و ک شروع کردم جون هم سینه زده بیرون و هم موهای تناسلی کاملا درومده سنوگرافی هم نشون داد پریودی نزدیک چون وزنش کمه دکتر گفت امپول بزنه بهتر فعلا ۱ سال امپول و میزنه تا سال دیگه دکتر ببینم تشخیص میده ادامه بده یا قطع کنه... 

الهی بسه زبون  آخه این بچه چجوری خودشو تمییز کنه خیلی ناراحت شدم

باور کنید من خودم چند ماهی ندیده بودم وقتی پیش دکتر بردم و سنو کرد دیدم واویلا چه طور شده الان نمیدونم چیکار کنم بعش بگم بزنه یا نه 😣

امپول و ک شروع کردم جون هم سینه زده بیرون و هم موهای تناسلی کاملا درومده سنوگرافی هم نشون داد پریودی ...

دختر شما دل درد هم داره دختر من چند وقت هی میگفت دل درد دارم من میترسیدم گفتم نکنه 

حالا باید دوباره ببرم پیش دکترش انقدر که سخت وقت میدن باید از نصفه شب برم وقت بگیرم خودمم شاغلم واقعاسخته ولی منم توفکرشم دوباره ببرم دخترمو ی چکاپ و سونو و تراکم بگیره ازش من میگم کاش حداقل دبستان تموم بشه من دخترم خیلیییی بجس اصلا فقط فکرش بازیه خیلی ناراحتم براش نمیدونم چجوری هم بهش این چیزارو توضیح بدم واقعا مادر بودن چقدر سخته😯😥

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

عزیزم اینایی که بهت میگم و خودم تجربه کردم

من خیلی قد کوتاه بودم یعنی کلاس شیشم من 135 بودم که خیلی کوتاه بود

مامانم دید دیگه دارم اذیت میشم خودش من و برد دکتر اینا

بهم دارو داد یادمه دوتا آمپول هم زدم که ویتامین بود یادم نیست چی بودن

گفت که باید حتما 10 ساعت در روز بخوابه

حتما سه وعده غذا در روز بخوره

ورزش کنه که من رفتم بسکتبال

خودشم یه حرکاتی بهم داد که باعث میشد قد بلند شه

بعدش قدم خیلی خوب شد

الان 29 سالمه قدم 169 شده

دخترت اینارو رعایت کنه ایشالا که قد بلند میشه

دختر شما دل درد هم داره دختر من چند وقت هی میگفت دل درد دارم من میترسیدم گفتم نکنه  حالا باید ...

نه خدا رو شکر هنوز نه ولی یه کوچولو ترشح دیدم خیلی کم البته  این ترشح ها حدودا ۶ ماه تا ۱ سال قبل پریود دارن اگ ترشح نداره پریود نمیشه  واقعا چقد سخت شده بچه داری  بلوغ زودرس وحشتناک دختر من امسال چهارم میره واقعا بچه س فکرش دنبال بازی فقط