2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598453 بازدید | 6507 پست
خانمی شرمنده در مورد مشکل تون من اطلاعی ندارم نگران نباشید ان‌شاءالله همه چیز خوب پیش میبره یه سوال ...

ن من اهواز انجام ندادم من یکی از شهرای خوزستانم‌  کرونا ک چند بار خفیف گرفت ولی اینکه درست قبل ازمایش باشه نه شاید ۲ ۳ ماه قبل تر شاید هم بیشتر

بچها از ۳ سالگی به سمت قد اینده و زنتیک شون کشیده میشن اگ تا ۴ سالگی رشد ش کم بود ببر دکتر الان رشد ...

یه دکتر همینو گفت تو تی وی بچه تا پایان سه یا ۴سالگی مشخص میشه قدش کوتاه میمونه یا بلند 

ما توفامیلا داشتیم بچه کوتاه و لاغر همونطور بزرگ شده کوچیک مونده بچه درشت و قدبلندم همینطور رشد کرده 

ولی الان دکتر دخترم میگه ۱۱۵ بر بچه ۶ساله زیاده خوب نیست

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خداروشکر پس میگین طبیعیه🥺 پوشش سعی میکنم لباس بلند دامن دار با جوراب شلواری بپوشونمش ولی اینجا ب ...

میدونی باید با توجه به اندام بچه لباس تنش کرد نه سنش. دختر من با اینکه لاغره ولی تو خیابون شلوارک تنش نمیکنم. دیگه اینچیزا بستگی به خود آدم داره. 

اسی رشد قد همون سالی ۷ سانت ؟ تا ۱۲ سالگی حساب کنم چون دخترم ۵ سالشه ۱۱۰ سانت 

من دکتر تمام قد هاش نوشت و روی نمودار برد .باید ببینی نسبت ب سال های قبل چقد رشد داشته و اونجوری حساب کنی بعد راحت تر میتونی جهش رشدش متوجه بشی ک بلوغ  رسیده یا نه  برا همه ۷ سانت نیست گاهی ۴ ۵ سانت 

دختر من تو خوردن خیلی سهل انگاره کلی براش ویتامین و مکمل میگیرم اما دوست نداره حتی با آبمیوه هم نمیخوره... دکتر بردم گفت مشکلی نیست دکتر دخترم از اول نوزادی دکتر معینی پور هستن کرج فوق العاده آن آلرژی دخترمم ایشون تشخیص دادن الان نگرانم اشتها نداره کم خوابه از اول کم خواب بود دکتر میگه نگران نباش اما واقعا تو نی نی سایت چیزایی میخونم که نگران میشم و ذهنم مشغول میشه اصلا نمیخوام دچار بلوغ زودرس بشه سخته، کمی پرخاشگری میکنه دکتر گفت بخاطر بلوغه نه بلوغ مربوط به پریودی 6سالگی سن بلوغ کودکی تغییر خلق و خو و..... 

👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 

دختر منم سرش بوی چربی میده و مو زائد خیلی کمرنگ در اورده زیر بغلش عصبی هم از همون دو سه سالگی بود ... ۶ سالشه نکنه بلوغ رودرسه؟😔😔دکتر بردم  نگای سینه ش کرد گفت طبیعیه اغلب جنوبیا رشد موهای زائدشون زودتر اتفاق میفته ۹۹ درصد احتمال میدم بلوغ زودرس نباشه و این  ربطی ب بلوغ جنسی نداره . البته برا اطمینان گفت عکس مچ دست ببرش بگیرن بیار ببینم نبردمش 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

استارتر واقعا ناراحت شدم میدونم چقدر سخته واست این موضوع ولی خوشحال شدم که همچین مادر آگاهی هستی و این موضوع واست مهم بوده و بیخیالش نبودی دختر داداش من از زمستون پریود شد دوازده سالشه سه سال پیش سینه درآورد اینقدر ما به مادرش میگفتیم این بچه دچار بلوغ زود رس میشه مواظب باش اصلا انگار نه انگار حتی یه سرچ ساده و یه تحقیق نمیکرد که از عواقبش مطلع بشه تا وقتی پریود شد به فکر افتاد که دیگه دیر بود بچه چقدر خجالت میکشید 🥺 واقعا مادر دختر بودن نیاز به آگاهی داره 

من دکتر تمام قد هاش نوشت و روی نمودار برد .باید ببینی نسبت ب سال های قبل چقد رشد داشته و اونجوری حسا ...

دخترم یکسالگی ۷۷

دوسالگی ۸۸ 

سه سالگی ۹۵ 

چهار سالگی ۱۰۲

پنج سالش تموم تشده ۱۱۰‌

چجور حساب کنم؟

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

[QUOTE=244079118]ببینید سن استخوانی مهم تر تا زمان بلوغ   دخترم بخاطر بلوغ زودرس صفحات رشدش سریع داشت بسته میشد ...[/QUOTEمنم چند ماه پیش دخترمو بردم پیش امین زاده پنج سالشه و به شدت پرموعه یعنی کل بدنش دست پا پشت و ناحیه تناسلی هم داره ولی خب کرکی من آزمایش هورمونی هم دادم امین زاده گفت نرماله از نظر بلوغ هم فعلا خبری نیست با اینکه لاغره به قول شما حتی ی مولتی هم نداد