2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601854 بازدید | 6605 پست
کلا هیچ چیز غیر طبیعی به یه انسانی که تو رشده نباید داد هرچیزی غیر فرایند طبیعی رشد و مصلحت خدا ضرره ...

ما ارثی قد بلندیم.و خواهر کوچیکم بچگیش خیلی قدش نسبت به ما کوتاه بود .همه میگفتن به کی رفته کوتاهه.نزدیکا ۱۳.۱۴ شد کلا یکی دیگه شد ماشاءالله انقد قدش بلند شد.فکنم ۱۶۹ الان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم سن ش که عالی سن استخوانی تو بلوغ زودرس  زودتر حد معمول بسته نیشه و کوتاهی میاره  ...

ممنون عزیزم 

کاربر هایی که منو سرچ می کنید . تصمیم گرفتم این کاربری را ببندم .من چون با وجود دوتا کاربری از این راه سو استفاده نمیکردم و حتی به ذهنم نمی رسید کامنت ها و تاپیک های خودمو لایک کنم چه برسه به شر و جنجال و توهین به کاربرا ؛نی نی یار و خانم تهراني اجازه داده بودن کاربری دومم که  به دلایل شخصی درست کرده بودم و الان فقط قصد داشتم تاپیک های شخصیمو پاک کنم باز بمونه ولی امروز  ۱۴۰۲/۰۷/۱۴  تصمیم گرفتم خودم درخواست تعلیق کاربریمو بدم چون حس میکنم بابد عدالت بین کاربرا رعابت بشه .   
کلا هیچ چیز غیر طبیعی به یه انسانی که تو رشده نباید داد هرچیزی غیر فرایند طبیعی رشد و مصلحت خدا ضرره ...

این قیاس درستی نیست . تو قدیم تغذیه سالم تر بوده و تب و هوای بهتری داشتیم . الان چه ما دوست داشته باشیم چه دوست نداشته باشیم سن بلوغ جلوتر از نسل های قبل افتاده و وقتی که راه و درمانی داره عقلانی هستش که به فکر چاره باشیم . حرف شما مثل اینه که طرف مریضی داشته باشه و دست از مداواش برداره و بگه مصلحت خدا تو این بوده که دور از جون بزاریم طرف با درد بمیره . وقتی که علم پیشرفت کرده و چرا بایستی ضد علم باشیم و مدام بگیم مصلحت خدا تو این هستش

نه بابا . از این خبرا نبود . غذای سالم نمیخوردیم . غذاهای خوب نمیخوردیم . میخوردیم اما سالم نه . ...

منک هرچی رسیدگی میکنم نتیجه نمیبینم.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
اخه نمیدونم قدم متوسطه یا بلند من 167 همسرم 183-184  ولی خواهرم و عمم قد خیلیییی بلندی دارن که ...

خودتو و شوهرت ک ماشالله بلند هستید و تو خوانواده هم ژن قد بلندی دارید 

بنظرم اصلا نگران نباش

با توصیفاتی ک کردی مطمئنم پسرت هم قد بلند میشه

با دخترت مقایسه ش نکن

رشد دختر و پسر باهم فرق داره

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
پسر شش سالت قدش چنده

خیلی وقته سانت نگرفتم نمیدونم، متر خیاطی رو گم کردم.. فقط میدونم پسرم ده یازده سانت کوتاه تر از دخترمه🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
من طبق تجربه م حتما اول ازمایش خون بگیرین ک خدایی نکرده کمکاری تیروید نداشته باشه چون خود تیروید باع ...

خانمی شرمنده در مورد مشکل تون من اطلاعی ندارم نگران نباشید ان‌شاءالله همه چیز خوب پیش میبره

یه سوال دخترتون تو این یکسال گذشته بعد آزمایش‌هایی که اهواز گرفتید و قبل اصفهانیه کرونا نگرفته؟ 

اهواز کدوم آزمایشگاه ها می‌رفتید کدومشون معتبره؟ 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
خودتو و شوهرت ک ماشالله بلند هستید و تو خوانواده هم ژن قد بلندی دارید  بنظرم اصلا نگران نباش ...

اجرتون با امام حسین🥺💚 ممنون که از نگرانی بیرونم اوردین🌸

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
گلم الان رفتم نگاه کردم سن دقیق دخترمن۳سالویک ماهوشش روزه.پس هنوزجاداره ک ب قد۱۰۲ اینابرسه آره؟

بچها از ۳ سالگی به سمت قد اینده و زنتیک شون کشیده میشن اگ تا ۴ سالگی رشد ش کم بود ببر دکتر الان رشد ش معمولی خیلی کم نیست