2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601880 بازدید | 6606 پست
رشد قدی ش کم نشده؟؟ ی نفر گفته بود رشد متوقف شد ته دلم خالی شد

نه اتفاقا دکتر معاینه کرد بعد ۲ از امپول ها گفت رشد کرده قدش

دختر من ۹ سال و نیمشه ۱۳۹ سانت قدشه ۳۲ وزنش

سن استخوانیش ۱۱ نشون داد به خاطر اون دارو داد 

نه عزیزم اون زمان ما بود ک کسی براش مهم نبود پریود شدیم نشدیم قدمون کوتاه یا بلند  کسی نمی دونس ...

سلام 

من  تاپیک شما را یادمه  خودم هم توی تاپیک شما بودم 

دختر من امسال میره کلاس هفتم ۱۳ سالشه  تقریبا  یکسالی میشه که پریود میشه  .تا حالا متخصص غدد نبردمش  به نظرتون بابد ببرم ؟  و قدش هم  یهو بلند تر شده 

من و شوهرم قدبلند هستیم .ممکنه صفحات استخوانیش بسته بشن؟ 

کاربر هایی که منو سرچ می کنید . تصمیم گرفتم این کاربری را ببندم .من چون با وجود دوتا کاربری از این راه سو استفاده نمیکردم و حتی به ذهنم نمی رسید کامنت ها و تاپیک های خودمو لایک کنم چه برسه به شر و جنجال و توهین به کاربرا ؛نی نی یار و خانم تهراني اجازه داده بودن کاربری دومم که  به دلایل شخصی درست کرده بودم و الان فقط قصد داشتم تاپیک های شخصیمو پاک کنم باز بمونه ولی امروز  ۱۴۰۲/۰۷/۱۴  تصمیم گرفتم خودم درخواست تعلیق کاربریمو بدم چون حس میکنم بابد عدالت بین کاربرا رعابت بشه .   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ مو ذاید نداره صداش تعقیر نکرده سیبیل ش جونه نزده موهاش چرب نشده و علامت بلوغ  نداره رشد نگرا ...

دختر بچه هایی که از بدو تولد پرمو هستن و سیبیل دارن چی؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
خوبه که مادرای امروزی به فکر قد و وزن و ...بچه هاشون هستن . زمون ما به این چیزا فکر نمیکردن . ت ...

ماها مثل بچه های خودمون اینجوری سوسول ونازک نارنجی ولوس نبودیم.قدیما همه چی میچپوندن دهنمون میخوردیم صدامون درنمیومد وزنمونم خوب بود.الان بچه ها باهزارجورشربتو انواع خوراکی و تزئین بشقاب ونازوادا دوتا لقمه ب زورمیخورن.من یکی ک تلف شدم ازدست دخترم ۱۱کیلوئه

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
ای جانم زنده باشن الهی. همون آزمایش ها و چیزهایی که گفتم رو انجام بدید نشون فوق تخصص غدد کودکان بدید ...

مرسی گلم.زنده باشی.اگه بردم وخواست امپول بزنه شوهرم‌راضی نمیشه میگه بدن بچه رادستکاری نکن

سلام عزیزم احساس میکنم خیلی حساسین 

شایددرکت نمیکنم چون مادر نشدم هنوز!)

امامن متولد 75م 12سالگی هم. پریود شدم قدمم 152 اما مشکلی باهاش ندارم خودم رو پذیرفتم همسرمم مشکلی نداره قد و ایناک مهم نیست خوشبختی نمیاره مهم چیزای دیگس..

من 30کیلو بودم دقیقاتابستون کلاس پنجم یادمه..اون زمان دوستامم پریود شدن ..

علتای مختلفی دارن یکیاز دلالیش نداشتن رابطه خانوادگی گرم و سرد بودن رابطه دختر با پدرش هس

آره چرا که نه بنظرم اگه بتونه از پسش بر بیاد خیلی خوبه ک از الان بره؛ ولی ی چیزی هم بگم ؛تو مطب دک ...

اخه نمیدونم قدم متوسطه یا بلند من 167 همسرم 183-184 

ولی خواهرم و عمم قد خیلیییی بلندی دارن که خواهرم تا حدودی به پدرم کشیده قدش 171  عمم182

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
نه اتفاقا دکتر معاینه کرد بعد ۲ از امپول ها گفت رشد کرده قدش دختر من ۹ سال و نیمشه ۱۳۹ سانت قدشه ۳۲ ...

چقد مث دختر منه...دختر منم ۹ سال و نیم ش سن استخواتی ۱۱ سال البتع وزن ش کمتر ۲۸ کیلو

دختر منم هفت و نیم سالگی سینه جوانه زد دوتا متخصص غدد کودکان بردم یکیشون گفت آمپول بزنه یکی گفت نیاز نیست. زیر هشت سال بلوغ زودرس حساب میشه ما با توجه به اینکه دخترم خیلی ریزه قد ۱۲۲براش داریم‌میزنیم ماهی یکی اگر قدش بلند بودآمپول براش نمیزدم چون بالاخره عوارضی داره. انظار قد خیلی بلند هم ندارم و هم قد خودم بشه ۱۶۰ به نظرم‌کافی و خوبه برای دختر. هفته ی آینده دوباره نوبت داره

وای نگران پسرم شدم. شش و‌نیم سالشه.قد و‌ وزنش داغونه.دکتر گفت حداقل هفت کیلو کم داره و قدشم عین چهارساله هاست.اگر دکتر خوب اطفال تهران میشناسین بگین حاجت روا شین انشاللا

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
سلام  من  تاپیک شما را یادمه  خودم هم توی تاپیک شما بودم  دختر من امسال میره ک ...

نه عزیزم سن ش که عالی سن استخوانی تو بلوغ زودرس  زودتر حد معمول بسته نیشه و کوتاهی میاره  نگران نباش

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

تو اقواممون یکی بود همه نگران قد این یودن خیلیریزه بود 

رفت دکتر دکتره گفته بود قد بالای ۱۵۲ امپولی چیزی نمینویسم

مچ دستشم نگا کرده بوده گفته بوده کاری نمیشه کرد 

هرجور شد مامانش امپولو نوشت میگفت بخاطر همین ازاد حساب میکردم از موقعی ک‌میزد هروقت ما میدیدمش هی قدش یلند تر دفعه قبل بود 

الان از همه بلند تر شده 

گفتم اینارو شابد بدردت بخوره 

شهرتم بگو اگ یکی بود اسم دکترو بپرسم بت بگم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
ماها مثل بچه های خودمون اینجوری سوسول ونازک نارنجی ولوس نبودیم.قدیما همه چی میچپوندن دهنمون میخوردیم ...

نه بابا . از این خبرا نبود .

غذای سالم نمیخوردیم . غذاهای خوب نمیخوردیم .

میخوردیم اما سالم نه .

به ید و وزنمونم اهمیت نمیدادن . که قد کوتاه موند یا لاغر و قد بلند شد . با چاق و خپل و....

الان خیلی رسیدگی میکنن 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا