2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم و برگردم به این خونه یا نه توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 72 پست
برگرد سر خونه زندگیت تو خونه یه نفری درستو بخون آزمونتو بده ببین تا اون موقع شوهرت ترک کرد بمون نکرد ...

مطمئنم کنارش بمونی تشویقش کنی ترک می‌کنه و وقتی ترک کنه تو همه چیزش میشی چون تو سختی کنارش بودی باهم عشق میکنید چندسال که از پاکیش گذشت وضع زندگی درست شد بچه هم میتونی بیاری برگردی خونه بابات عابدی ندارد

ببین بلخره ی روزی باید قبول کنی و پذیرش داشته باشی ک زندگی تو همیییینه و همیشه هم هست و چیزی هم تغییرری نمیکنه و باهاش باید کنار بیایی و از کسی توقع نداشته باشی... نظر من اینکه ازمون و اینارو فعلا ولش کن بروووو سرکار فعلا هم خودت خانوادت بمون  و بهش فرصت بده ک ترک کنه اگر واقعا ترک نکرد و اذیتت کرد بازم دیگه طلاق بگیییر ولی بچه دار نشو خواهشاااا... فقط دستت تو جیب خودت باشه ... تو چه برگردی پیش شوهرت چ پیش خانوادت باشی بازم باید برررری سرررکااار حتمااااا فعلا پول جم کن پوللللل

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو خونه شوهر خودت یه کار پیدا کن کنارش درستو هم بخون بعد اینکه درس و تموم کردی یه کار خوب گیرت اومد ازش جدا شو و مستقل شو خونه ی پدر هم برنگرد

الان جدا بشی فردا همون داداشات دوباره‌ شوهرت میدن بااین اوصافی که خودت تعریف کردی

خودمم دارم بهش پی میبرم حداقل اونو میبردم کمپآدم خوبی بود با درک بود

اگ ادم خوبیه ببرش کمپ اینجا ب درد تو نمیخوره 💔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ب مامان بابام چطور بگم ک میخوام برم؟

بگو تصمیم گرفته ترک کنه اگ قضیه رو میدونن.اول تو و شوهرت حتما برین مشاوره ک مشاوره راضیش کنه برای ترک 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂