2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598579 بازدید | 6507 پست
چرا ضرر داره ؟اسم امپول چیه؟

این باور کاملا اشتباه واقعا نمی دونم چرا کسانی ک اطلاعات کافی ندارن انقد راحت صحبت میکنن و استرس  به مادرا میدن من مادر ظالمی نیستم والا خیلی درمورد امپول تحقیق کردم پرسیدم و این تصمیم گرفتم

هورمون های زنانه وقتی که ترشح بشه پریودی و بالغ شدن خانم میشه از طرفی صفحات رشد سریع تر بسته میشه .. امپول فقط بدن و حالت یائسگی میذاره ک هورمون ها ترشح نشن تا بدن بتونه رشد کنه و فرصت از دست نره حالا اینا ک ۹ سالگی بالع شدن یکی ۲ مترن یا قد شون قبل پریود دقیق نمیدونن یا واقعا استثنا هستن چون چیزی ک من واقعا دارم اطرافم می بینم بعد بلوع قد از ۲ تا ۱۲ سانت فقط رشد میکنه 

این امپول برا خانم های اندومتریوز و سیکل ای واف و پروستات اقایون هم هست سرطان زا بود ک اصلا وارد نمیشد   عوارض شایع ش فقط کم شدن کلسیم ک من دارم با تغذیه و مکمل کنترل میکنم

ببینین دخترم سنش کمه وزنش کم و بدتر همه درک ش کمه اصلا تو باغ این چیزا نیست پریودی براش سنگین خیلی ض ...

عزیزمم چند ساله شه الان؟

ان شالله که نمیشه به این زودی

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر بهترین تاپیکی هست که تا به حال توی نی نی سایت دیدم نظرات همه ارزشمند بود...باید بشینم تک به ...

خواهش میکنم عزیزم... کلا مولتی زیاد هم درست نیست چون مغز دستور میده بدن کامل و سالم وقت بلوغ ... نمیدونم چقد درست ولی میگن این مولتی هایی ک از بچگی به بچها میدن خیلی تاثیر داره

دوستان زیر ۹ سال پریودی زود رس هست و بالای ۱۴ سال خوب نیست نرمالش از ۱۰ تا ۱۳ هست این همه بخودتون اس ...

۱۲ تا ۱۶ طبیعی هست 

بچه ۱۰ ساله چی میفهمه گلم

چرا دخترا باید از بچگی سختی ببینند

و دچار کم خونی بشن عزیزم

سلام خوبین... مادر دختر ،،۵ونیم ساله هستم ...  عزیزم منم دختر بچه بودم تو ۹سالگی پریود شدم ... ...

بله تغذیه خیلی مهمه 

من برادر خواهرام قد بلندن ینی قد بلندی تو ژنمون هست ولی چون تو سن رشد من بسیار بدغذا بودم هیچی نمی‌خوردم گوشت به هیچ وجههه،میوه خیلی کم آجیل خیلی کم و بیشتر فست فود و شیرینی جات می‌خوردم همه اینا باعث شد هم قدم کوتاه بمونه هم چاق بشم(که البته کنترلش میکنم) و هم متاسفانه  ازهمه بدتر تخمدانم پلی کیستیک بشه...

البته اینم بگم شیر حتما شیر طبیعی به بچه ها بدین این شیرهای پاستوریزه خیلی مضرن بدتر بدنم داغون میکنن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
من خودم ۸ سالگی‌ پریود شدم و قدم ۱۶۶‌ هست  دخترم الان ده سال ۷ ماهشه ک این ماه پریود شد اولین ...

خدا رو شکر قدتون خوبه حتما قبل پریود خوب قد کشیدید  دکتر غدد کودکان  البته چون پریود شده نمیدونم بشه کاری کرد یا نه چون ۲ سیکل اول میشه کاری کرد ولی بعدش نه انشالله مث خودتون بلند میشه 

عزیزم تورو خدا اگه امکانش هست کمک کنید،تو تایپیکام نوشتم،دخترم از یه سالو نیمگی مشکوک به بلوغ رودرس ...

خیییلی زود حتما دکتر خوب ببر دکتر مقدادی تهران شنیدم عالی چون سن دخترت کمه دکتر خیلی خوب انتخاب کن ساید تشخیص اشتباه باشه بچه اذیت نشه 

عزیزم من خوزستانم،دخترمو بردم پبش دکتر امین،آزمایشش خوب نبود و ی دفعه ی سینش بزرگتر شد و چاق شد،اما ...

عزیزم اگ‌میتونی ببر تهران اصفهان شیراز اصلا امین خوب نیست خدا شاهد حتی ازمایش ساده هم نمی نوشت فقط میگفت خوبه نفر بعدی😁

نه عزیزم منظور استان کاملا مشخصه گفت نمیخوام در آینده دخترم بگه راه داشته اما شما اون راه و نرفتی خ ...

والا من نمیدونم دیگه چطور منظورم برسونم همه ایراد میگیرن  شانس من همه تو نی نی سایت ۱۷۰ به بالان فک نمیکردم ۱۵۰ هم باشع😁