2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 597734 بازدید | 6492 پست
عزیزم من بچم علایم داره موی زیر بغل و بوی بد میخام ببرمش دکتر کدوم دکتر ببرم اهوازم

رایتش تجربه خوبی از دکترای اهواز ندارم اگ میتونین جای دیگه ببرین حتی یه ازمایش هورمون رشد از دخترم نگرفتن  هییییچ کاری برام نکردن هربار میگفتن طبیعی برو همین

عزیزم به درمان ادامه بده ولی یهو اگه بازم پریود شد نترسید من بعد پریود حدود ده سانت رشد قدی داشتم ...

ببینین دخترم سنش کمه وزنش کم و بدتر همه درک ش کمه اصلا تو باغ این چیزا نیست پریودی براش سنگین خیلی ضعیف 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا حفظ ش کنه الان فقط سالی یبار چکاب بگیرین دکتر معمولا ارمایش تیروید و قند و چربی و کمخونی میگیره ...

من خودم۱۶سالگی متوجه شدم تیروئید کم کار دارم تا الان که۳۰سالمه تیروئید چنان اذیتم کرده موهام سفید شده پریودیم نامنظم یه بار۴ماه نمیشم یه بار اینقدر پریود میشم طولانی که جونی برام نمیزاره،همیشه باید زیرنظر دکتر باشم اما یکم کوتاهی بکنم زندگیمو خراب میکنه،خیلی مراقب تیروئیدش باش زیرنظر دکتر باشه انشاالله همه چی حل میشه

دکترنگف کی پریودمیشه

گفت مونده حالا زمان نگفت

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
کاش میشد مثل زمان قدیم سن بلوغ بیشتر بود همون چهارده پونزده سال  والا من خواهر طفلکم بی هیچ علا ...

منم اون زمان یازده سالگی پریود شدم خیلی بچه بودم خیلی...نگران نباش عزیزم

دختر من ۱۱ سالشه یکساله پریود میشه پارسال بردمش متخصص غدد ، گفت نگران قدش نباش اینکه میگن پریود رو قد تاثیر زیادی میزاره اشتباهه.  از پارسال به این طرف هم خداروشکر همچنان رشد قدی رو داره الان ۱۶۰ هست قدش یکمقدار هم اضافه وزن داره . وقتی بردمش متخصص گفت سن بلوغ الان ۸ سال هست و من متوجه شدم دوستاش که یکسال از خودش هم کوچیکتر بودن زودتر پریود شدن برام عجیب بود ، خودم ۱۴ سالگی پریود شدم

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
مراقب عوارض این آمپول ها باش چون در آینده براش مشکلات جدی ایجاد میکنه مخصوصا برای باردار شدنش

نه عزیزم این امپول برای خانم ها هم استفاده میشه این باور کاملا اشتباه ک روی باروری تاثیر داره  برای خانم های اندومتریوز یا برای سیکل ای وی اف هم استفاده میشه اگ همچین عوارضی داشت ک کاربری نداشت ... فقط یه جوری بدن و حالت ساکن میذاره ک هورمون ها ترشح نشن 

دقیقا پسر منم قسمت شامگاهی موی زائد داره  قدش هم حدودا ۱۴۵ .پارسال دکتر بردم گفت مشکل خاصی ندا ...

دکترشو عوض کن

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
چند تا باید امپول بزنه ؟ هزینه هرامپول چقدره؟ برا ۲۵ سال دیگه جواب نمیده این امپول؟ پیش چه دکتری ...

امپول رشد نیست فقط تاخیر پریودی...چون هورمون های زنانه باعث میشن صفحات رشد سریع تر بسته بسته با امپول روند کندتر میشه و جا برای رشد بیشتر... نه برای قبل پریود کاربرد داره 

بلوغ یه انسان خیلی واقعا تاثیر در زندگیش داره ، من از سن کم مشغول به کار سرویس و تعمیر اسپیلت در تهران سرویس شدم و الان خوشحالم که لبوغ زودرس باعث شد این تجربه رو داشته باشن که بتونم هرچی زودتر دستم توی جیب خودم باشه

برای رشد نه برای تاخیر پریود  چون هورمون استروژن که بدن و برای پریودی اماده میکنه شدیدا روی صفح ...

سلام خوبین... مادر دختر ،،۵ونیم ساله هستم ... 

عزیزم منم دختر بچه بودم تو ۹سالگی پریود شدم ... اما قدم الان ۱۶۶هست ... و وزنم ۵۲بخاطر البته ورجه ورجه زیادی که دارم... از اول لاغرم ... خیلی شلوغم،😂😂😂 الآنم ورزش ژیمناستیک با دخترم میرم... 

راستی عزیزم من بدخترم از اول که افتاد تو شیر .... همیشه شیرشو با پودر سنجد و شیره انگور اصل دادم.... یعنی از ۳سالگی تا الان که شهریور میشه ۶ساله .... مدام هرگز نشده شیرشو بدون پودر سنجد و شیره انگور بدم...الان قدش ۱۲۴هست... 

دکتر گفته بود و معلم خواهر زاده م گفته بود واسه قد بلند اینا عالی هستن ...همچنین پودر بادوم آسیاب شده یا خود بادوم هم زیاد بدید ‌..شما اگه مداوم شیر روزی یه استکان پر با پودر سنجد و شیره انگور و پودر بادوم آسیاب شده بدید یا بادوم جدا بخوره... منتهی هرروز بخوره... قول میدم دخترت قدش بلندتر بشه ... 

اینا عنصر اصلی بلند کردن قد هستن ... که گفته بودن... دوست منم پسرش قدش کوتاه بود بچه بود بادام فراوان و شیر و شیره انگور میداد .... قدش عالی شده.... و مداوم میده .... 

اگه میخوای دخترت قدش بلند شده... تو سن رشد هست ..باید شیر مخصوصا اگه شیر محلی بهش سازگار باشه... با پودر سنجد و شیره انگور اصل ...بدید روزی یه استکان یا دواستکان... من ۳ساله مدام میدم هم به پسرم هم دخترم ...قداشون واقعا عالی بلند میشن... دکتر هم چند وقت پیش بردم گفت عالیه... نگران نباشید ... 

اگه مداوم این راه حل رو بری محاله دخترت قدش و استخوانش محکم نشه...یعنی تو استخوان سازیش هم خیلی تاثیر داره... 

تجربه شخصی خودم و دوستم ...که پیوسته الان ۳ساله این کارو برای استخوان محکم و قد بچه هامون انجام دادیم و رضایت بخش و عالی بوده.... طوری که هرچی بدشون رو میبینن میگن انگار دوم دبستان هست ..درحالیکه شهریور ۶ساله میخواد بشه. البته همه میگم ماشالا بگید ،😅😅 فدات گفتم واقعا مداوم این کارو کنید نتیجه میگیره... ما از شیر محلی خوب .. بادوم محلی ..پودر سنجد محلی و شیره انگور محلی همه اینا مال باغ خودمون بوده انشالا که دخترتون سلامت و شاد و یه دختر قد بلند خواهد بود عزیزم ..،😍😍😍

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺