سلام خوبین... مادر دختر ،،۵ونیم ساله هستم ...
عزیزم منم دختر بچه بودم تو ۹سالگی پریود شدم ... اما قدم الان ۱۶۶هست ... و وزنم ۵۲بخاطر البته ورجه ورجه زیادی که دارم... از اول لاغرم ... خیلی شلوغم،😂😂😂 الآنم ورزش ژیمناستیک با دخترم میرم...
راستی عزیزم من بدخترم از اول که افتاد تو شیر .... همیشه شیرشو با پودر سنجد و شیره انگور اصل دادم.... یعنی از ۳سالگی تا الان که شهریور میشه ۶ساله .... مدام هرگز نشده شیرشو بدون پودر سنجد و شیره انگور بدم...الان قدش ۱۲۴هست...
دکتر گفته بود و معلم خواهر زاده م گفته بود واسه قد بلند اینا عالی هستن ...همچنین پودر بادوم آسیاب شده یا خود بادوم هم زیاد بدید ..شما اگه مداوم شیر روزی یه استکان پر با پودر سنجد و شیره انگور و پودر بادوم آسیاب شده بدید یا بادوم جدا بخوره... منتهی هرروز بخوره... قول میدم دخترت قدش بلندتر بشه ...
اینا عنصر اصلی بلند کردن قد هستن ... که گفته بودن... دوست منم پسرش قدش کوتاه بود بچه بود بادام فراوان و شیر و شیره انگور میداد .... قدش عالی شده.... و مداوم میده ....
اگه میخوای دخترت قدش بلند شده... تو سن رشد هست ..باید شیر مخصوصا اگه شیر محلی بهش سازگار باشه... با پودر سنجد و شیره انگور اصل ...بدید روزی یه استکان یا دواستکان... من ۳ساله مدام میدم هم به پسرم هم دخترم ...قداشون واقعا عالی بلند میشن... دکتر هم چند وقت پیش بردم گفت عالیه... نگران نباشید ...
اگه مداوم این راه حل رو بری محاله دخترت قدش و استخوانش محکم نشه...یعنی تو استخوان سازیش هم خیلی تاثیر داره...
تجربه شخصی خودم و دوستم ...که پیوسته الان ۳ساله این کارو برای استخوان محکم و قد بچه هامون انجام دادیم و رضایت بخش و عالی بوده.... طوری که هرچی بدشون رو میبینن میگن انگار دوم دبستان هست ..درحالیکه شهریور ۶ساله میخواد بشه. البته همه میگم ماشالا بگید ،😅😅 فدات گفتم واقعا مداوم این کارو کنید نتیجه میگیره... ما از شیر محلی خوب .. بادوم محلی ..پودر سنجد محلی و شیره انگور محلی همه اینا مال باغ خودمون بوده انشالا که دخترتون سلامت و شاد و یه دختر قد بلند خواهد بود عزیزم ..،😍😍😍