2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601949 بازدید | 6609 پست
عزیزم خواهرت موقع پریود قدش چقدر بود و الان چقدره

موقع پریودش رو نمی‌دونم حدس میزنم همون ۱۵۶ اینا. الان ۱۶۸

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینک فرق داره گلم روی داره ... آهن نیست...سعی کن خواب بچه ت منظم باشه تغذیه ش هم عالی باشه...من الان ...

ممنون ازت بابت راهنماییت...

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من

من کلاس چهارم  بودم که پریود شدم ،،اصلا نمیدونستم‌چی هست مخفی میکردم ،،فکر میکردم خطرناکه چرا باید خون بیاد !! 

ولی قدم در حال رشد بود از همه هم کلاسیام قدم بلند بود همیشه ته صف بودم !! 

الانم قدم جز بلنداس

بنظرم زیادم ربطی به بلوغ نداره این همه امپول و قرص عوارض داره 

ولی خوشم اومد .که پیگیر هستی مادر بیخیالی نیستی 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

من خودم ۸ سالگی‌ پریود شدم و قدم ۱۶۶‌ هست 

دخترم الان ده سال ۷ ماهشه ک این ماه پریود شد اولین بار ..

منم ناراحت شدم حقیقتش از اینکه قد نکشه ..

البته الان قدش خوبه یه سر و گردن از همکلاسی هاش بلند تره .. اما اینکه قد بکشه باز شرطه ..

موهای ناحیه تناسلی کامل درآمده و سینه هاشم‌ جوونه زده ..

چه دکتری باید ببرمش پیگیری کنم‌ برای قدش ؟‌ و اینکه بوی عرقش خیلی تند شده با اینکه هر‌‌ روز دوش میگیره

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
چند سالشه؟ همه موی ناحیه تناسلی و زیر بغل رو دارن، پسر چهارساله منم داره، منتها کرکی هستن و موقع بلو ...

پسر  منم تناسلی  کرکی و سیاهه  قدش هم از همسن سال های خودش  ۱۰ سانتی بیشتره 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

امیدوارم🥺 حالا که باید ببرمش غدد چون قدش خیلی بلند شده به قول همسرم اینجوری پیش بره دو سه سال دیگه ...

نه اونم برای ژنتیک 

من مامانم ۱۶۹ بود بابام ۱۷۵ 

من و ابجیم شدیم بین ۱۷۳ تا ۱۷۵ 😬😬😬

اگه رشد نداشت باید نگران بشین 

ولی خب ببرینش پزشک متخصص برای چکاپ 

ولی استرس نگیرین

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

پریود مگه ربطی به قد کشیدن داره؟؟؟ 

من خودم یادمه 9سالگی سینه و مو و ترشح داشتم 11سالگی پریود شدم بعد از پریودم نزدیک 10 سانت قد کشیدم. از بچگی جز قدبلندا بودم الانم بلندم.به ارث ربط داره بنظرم بیشتر تا چیزای دیگه

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
خیلی سخت بچه کوچیک بخواد خودش جمع جور کنه  کمخونی هم ک بگیرن دیگه قد نمیکشن

من از موقع تولدم کم خونی داشتم قدم ۱۶۷ ، ۱۴سالگی پریود شدم، بعد پریودمم قد کشیدم 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

پریود مگه ربطی به قد کشیدن داره؟؟؟  من خودم یادمه 9سالگی سینه و مو و ترشح داشتم 11سالگی پریود ...

ببین تا چند سال  بعد شروع عادت ماهانه میشه قد کشید

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن