یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا اینم بگم تو ماده 28 که واقعا اخوند استخدام میکنن 😂😂😂 حتی اخوندا ازمون نمیدادن تا پارسال و مفت میرفتن معلمی.
بعد ما رو باش یکبار لیسانس ازمون دادیم ارشد و دکتری ازموت دادیم. اخرش ازمون دستگاه اجرایی سراسری که دست کم از کنکور نداشت. باز چه مصاحبه و گزینشی که بشیم دبیر... بعد اخوند صاف بدون هیچ کنکوری اومد شد هنکار ما لجمم میاد گاهی دانش اموزام میگن خانم شما با نهضت اومدی یا حوزوی هستی. خیلی بهم برمیخوره خب دانش اموزن هر چیزی میپرسن. میگن از بس اینا زیادن ما دلمون میخواد معلممون از این دو دسته نباشه. حالا توهین نمیکنم ولی عدالت استخدامی ندارن.
وای چقدر بد شده...همه هم فقط بخاطر حقوق دانشجوییش و امنست شغلیش میرن سمتش وگرنه یه امار بگیری حداقل ...
منم اصلا خوشم نمیومد از معلمی و تدریس تو دبیرستان ولی چه کنم اجازه مهاجرت پدرم ندادن. خیلی هم تدریس رسمی تو دانشگاه سخته من 3 سال حق التدریس درس دادم. اخرشم استادم گفت برو فعلا دبیری تا بعدا شاید بتونی تغییر سمت بدی. والا بیزارم از این شغل
هیچ وقت نری سمتش. حیف رتبه های دانشگاهیم و معدل الفیم که حروم مدرسه شد