2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595804 بازدید | 6484 پست

سلام 

من ۱۵ سالمه

وقتی که پریود شدم ۹ سالم بود

و اصفهان زندگی میکنم

مامانم بردم پیش همین دکتر هاشمی چندبار 

و گفت خب پریود ک دارم میشم ولی قدم کوتاه میمونه

و گفت باید ۶ سال پیش آمپول ۲۰ میلیونی بزنم ک قدم رشد کنه

مامانم گفت هم از عوارضش میترسم و هم قیمت بالایی داشت اون موقع نسبت ب توان مالی ما

نزدم امپولارو و الان قدم ۱۶۰ شده خداروشکر

این تجربه منه البته بدن با بدن فرق داره ولی مال من با تشخیص همون پزشکی ک شما رفتی اینطور شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم امسال کلاس چهارمه والا لباس زیرشو نگاه میکنم ندیدم چیزی  واقعا سخته خیلی سخت دختر من ...

اتفاقا توی مدرسه براشون توضیح میدن اما متاسفانه این دو سه سالی که مدارس غیر حضوری بودن برای دخترای ما کلاس بلوغ تشکیل نشد

نه والا چیزی نگفتن ... درمورد امضاء ت هم من پسرم از ۳ ماهگی تو بیداری شیرم نخورد تا ۱ سال و ۹ ماهگی ...

عزیزم تورو خدا اگه امکانش هست کمک کنید،تو تایپیکام نوشتم،دخترم از یه سالو نیمگی مشکوک به بلوغ رودرس بود

سلام  من ۱۵ سالمه وقتی که پریود شدم ۹ سالم بود و اصفهان زندگی میکنم مامانم بردم پیش همین دک ...

عریزم دکتر هاشمی همین دکتر هست که استارتر رفتن پیشش؟؟تورو خدا جوابمو بدین

گلم شما اصفهانی ؟ من رفتم پیش دکتر مهین هاشم پور  الان دیدم ایشون نوشته دکتر الهام هاشمی

عزیزم من خوزستانم،دخترمو بردم پبش دکتر امین،آزمایشش خوب نبود و ی دفعه ی سینش بزرگتر شد و چاق شد،اما دکتر گفت بچه مشکلی نداره،بخدا دستام داره میلرزه با دیدن این تایپیک

عزیزم من خوزستانم،دخترمو بردم پبش دکتر امین،آزمایشش خوب نبود و ی دفعه ی سینش بزرگتر شد و چاق شد،اما ...

بلوغ زودرس دیگه

برا منم پیش اومده میگم ۹ سالگی پریود شدم

خیلی دوران سختیم بود ولی خب گذشت

بهتره آرامش خودتونو حفظ کنید و یجوری با دخترتون رفتار نکنید 

انگار ک اون اشتباهی کرده

بلوغ زودرس دیگه برا منم پیش اومده میگم ۹ سالگی پریود شدم خیلی دوران سختیم بود ولی خب گذشت بهتره آ ...

عزیزم دختر من فقط دو سال و نیمشه،دارم میمیرم از ناراحتی،گفتم تشخیص  دکتر درسته،کلی خوشحال شدم و نذر کردم،اما با دیدن این تایپیک شوک بدی بهم دست داده

راستش دلم شکست من قدم 153 خیلی بده؟؟  زشتم😔

نه عزیزم منظور استان کاملا مشخصه گفت نمیخوام در آینده دخترم بگه راه داشته اما شما اون راه و نرفتی

خواهر شوهر من هم قدش همین حدوده اما قلب آدم هاست که اونها رو زشت و زیبا می‌کنه از نظر هممون ایشون جذابترین و دوست داشتنی ترین زن هستند 

قد و زیبایی و ...همه اینا مدتی شاید به دید بیاد اما بقیه اش دیگه همون اخلاقه است 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱