سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
قدش چنده؟۱۲سال که برای پریودی خیلی عالیه ما خومونو می کشیم ۱۱به بالا پریود بشنالحمدلله سن استخوانی ه ...
قد دخترم ۱۴۲ حدودا میدونید سنش برا پریود خوبه ولی قدش کوتاه نصبت به سنش حالا من خودمم ۱۶۲ هستم هم به ۱۶۰برسه من راضیم ولی دکتر بردم گفت حدودا اگه ۱۵۵ بشه دخترت اخه علایم بلوغ همه رو داره و نه سوال نکردم چه مراحلی رو داره حجامت انشاا اسفند میبرمش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم مچ دست دختر دختر من خيلی باریک هست به دکتر گفتم اگر قدش رشد نمی کنه یه فکری برای مچ دستش بکنید ...
ای جان عزیزم خداروشکر که دختر گلتون اوکی شده پوستش منم مثل شما خیلی دنبال راه های افزایش قد هستم و جاهای دیگم پیامای شما رو دیدم و اینکه اره منم هروقت ناشکری میکنم برا دخترم یه چیزی پیش میادمیگم خداروشکر تنش سالمه این مهترین چیز
قد دخترم ۱۴۲ حدودا میدونید سنش برا پریود خوبه ولی قدش کوتاه نصبت به سنش حالا من خودمم ۱۶۲ هستم هم ب ...
عزیزم سعی کن تا حجامت روزی دو قاشق پودر سنجد با شیر رو بدیو مکمل ها .حالا که نزدیک پریودی هست چیزایی نده که باعث زودتر پریود شدنش بشه چیزایی که روی دارن پریود رو جلو میندازن مثل عدس
عزیزم سعی کن تا حجامت روزی دو قاشق پودر سنجد با شیر رو بدیو مکمل ها .حالا که نزدیک پریودی هست چیزایی ...
عزیزم دیگه چی باعث زودتر پریودشدن میشه اگع اطلاع دارید بگید ممنون میشم من عدس رو نمیدونستم و زیاد استفاده میکردم توبرنامه غذایی دخترم بخاطر پروتینش ممنون که گفتید
من هم زمان طب سنتی هم میبرم و سه تا حجامت عام انجام داده و چون دیگه زمستون فصل حجامت نیست دکتر طب سن ...
حجامت برای بلندشدن قدقیمتشوپرسیدین؟من شنیدم دو سه میلیونه
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم
عزیزم دیگه چی باعث زودتر پریودشدن میشه اگع اطلاع دارید بگید ممنون میشم من عدس رو نمیدونستم و زیاد اس ...
عزیزم دکتر طب سنتی به من گفت تخم مرغ هورمونی و مرغ هورمونی ندم ادویه ها و زردچوبه زیاد تو غذا نریزم و به جاش هر روز شربت آبلیمو و آب انار و زرشک بدم رب انار هم روزی دو قاشق
شربت سرکه انگبین هم برای زود پریود نشدن خوبه هفته ای دوبار