2777
2789

ویروس hpv 

راه اصلی انتقال: رابطه ی جنسی♂️

اگه موافقی تا راهکار پیشگیریش بگم خدمتت. اگه مبتلا هستی راهنمایی کنم که چطور درمانش کنی💪

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پزشک هستین؟!!!!

خیر. ولی اطلاعات درستی دارم دربارش . 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

دکترا هم همچین ادعایی ندارن میگن کامل قطع نمیشه فقط کنترل میشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
با شوهر هم مبتلا میشه ادم

آره عزیزم. اگه ویروس تو بدنش باشه . و مثلا قبلا رابطه داشته باشه. 

خب فقط اطلاعات میدین یا چیزی برای درمانشم دارین؟!

بله عزیزم راهکار درمانی هم دارم. چون درمانش پیچیده نیست اصلا . یک سری اصول رو باید رعایت کرد.

گلم اینا کلاهبردارن درمان ندارهبرو پیش پزشک متخصص

کی کلاهبرداره؟

گلم اینا کلاهبردارن درمان ندارهبرو پیش پزشک متخصص

میدونم عزیزم من این مشکلو دارم و با دکترای خوبی هم برای درمان اشنا شدم خداروشکر، درواقع خواستم این حرفارو از زبونش بکشم بیرون ک درنهایت بگم کسی ب حرف اینا گوش نده، معلوم نیس چ مرضیو ب اسم دارو و.... میدن ب ملت

گفتی لایک کن من تبخال روی لبم زدم میگن این ویروس رد دارید نمیدونم درسته یا نه ک..

نترس عزیزم. آزمایش hpv بده . اگه متاهلی پاپ اسمیر هم بده