2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598464 بازدید | 6507 پست
این هرماه تزریق بچه رو عصبی نمیکنه؟ میدونم بهترین راهه،مفیده و.... میخوام بدونم چطور برای دخترتون ...

خب تزریقش کمی دردناکه اما براش توضیح دادیم که این تزریق به چه دلیلی ۲۸ روز یکبار اتفاق میفته و هر بار بعد از تزریق با دخترم ناهار بیرون میریم و یه زمانی رو با هم وقت میگذرونیم . نه خدا رو شکر اصلا عصبی نیستش و این قضیه رو عادی جلوه دادیم و اونم پذیرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما من پسرم سه سالو ده ماهشه قدش 98 کوتاه؟ توروخدا اگه راهکاری برای قد بلند شدن دارید نتیجه گرفته باشید دعاتون میکنم بهم بگید وزتشم 14 هست 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشی ...

عزیزم دختر من عرقش بوی عرق آدم بزرگ ها رو میده 

علائم دیگه نداره 

اینم میتونه دلیل بر بلوغ زود رس باشه

حدود یک ماهه متوجه این بو میشم 

حدود 9 سااشه

مگه من گفتم استارتر به قد کوتاها چیزی گفته؟؟  اصن خوندی من چی گفتم بهش؟ من خودم از قدم راضی ام ...

شما اصلا متوجه اصل موضوع تاپیک نشدی!! نمیدونم خانمای اینجا چرا مسائلو قاطی میکنن!! کسی چیزی از معیار زیبایی نگفته اینجا!! استارتر داره یه هشدارهایی میده که مراقب بلوغ زودرس بچه هاتون باشید. این بده؟! استارتر میگه بلوغ زودرس باعث کوتاه شدن قد میشه معمولا، آیا چیزی بدی گفتن؟!!  اینجا خیلیا آگاه میشن، این هدف استارتره. همه جای دنیا، روی رشد قد بچه ها کلی حساسیت وجود داره. حالا شما با پای برهنه پریدی وسط که قد کوتاه مگه چیه! همه دوست دارن قد بچه هاشون مناسب باشه. حالا شما بچه ت اگه چنین مشکلی داشت، بی تفاوت باش و بذار کوتاه بشه، اما بقیه دیگه خودشون میدونن

ببخشید دلیل پادردش مشخص شد .اخه دختر منم از شش سالگی پادرد استخوانی داشت .خیلی دکتر بردم .اخرش مشخص ...

نه انقدر دکتر بردم و آرمایش و عکس که نگو 

ولی مشخص نشد

اخرش، یه دکتر گفت احتمالاً به اعصاب مربوط

بردم روانپزشک ولی ادن دکتر نپذیزفت 🤷‍♀️

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
سنو رحم و تخمدان و آزمایش هورمون زنانه ک داد دکتر گفت ۱۰ سال و نیم پریود میشه  دخترم واقعا کوچی ...

خواهرم خیلی وزنش کم بود وقتی پریود شد ، کلا ما همگی لاغر بودیم و زود هم پریود شدیم ، ولی بعدش حسابی وزن گرفنیم ، بنظرم شما خودتون وسواس دارید ، وگرنه دخترتون روند رشدش رو داره بر حسب ژنتیک خودش طی میکنه ، کاش انقدر دستکاریش نکنید 

چه دورانی رو پشت سر گذروندین.بنظرتون دکترش بی علم بود یا شما جزء موارد نادر بودین؟

دکترش خوب بود.منم جزء موارد نادر نیستم.این اتفاق زیاد میفته.برای پسر همسایمون هم افتاد اونم الان قدش از پدر ومادرش بلندتر شده.به ژنتیک خیلی ربط داره‌والبته شانس.اینکه بچه به کی بره.به قول دوستان به عمویی که بلنده یا دایی که کوتاهه.البته ما کلا کوتاه نداریم تو خانواده هامون،واسه همین خودم خیلی از این بابت ناراحت بودم که دخترم چرا کوتاه میشع

شده ماهی قد نکشه ماه بعد جبران شه منم سه ماهه برای دخترم میزنم ماه دوم قد نکشید شما در کنارش چه کاره ...

گاهی اوقات چند میلی متر کمتر یا بیشتر رشد می‌کنه...اوایل خیلی مقررات رو رعایت میکرد...شیر میخورد...شبا زود می‌خوابید ورزش میکرد....الان تنبلی میکنه

سلام عزیزم،من شما رو یادمه،چندین سال خواننده خاموش نی نی سایت بودم،کار خوبی کردی آمپول رو شروع کردی ...

اره عزیزم یادته 😁 اصلا چیزی بلد نیست نمیدونه از خودش مواظبت کنه بلوغ جسم و روحش اصلا هماهنگ نیست برا همین با باباش تصمیم به امپول گرفتیم 

ن عزیزم جهش رشد نشونه بلوغ 

حالا چکار کنم ؟ ازمایشاتشو و عکسش و بگم دکتر زنان بنویسه چون اینجا غدد نداره ببرم تهران پیش یه دکتر خوب؟ دو ماه دیگه دیر نیست؟تو این دوماه چکار کنم ؟کاری از دستم بر میاد؟