2777
2789
عنوان

رفتم خونه بخرم 😭😭خیلی اعصابم خورد شددددد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11128 بازدید | 154 پست
آخه ۲۰۰میلیون تو تهران که چیزی نیست پول دو متر خونه ست حالا یه کم بالا یه کم پایین ...به نظرم اگه خو ...

مشکل اینجاست اول گفتم تخفیف بدع

الان بکم اوکیه ۲۰۰ تومن میخواد بگه بازم ارزون دارم میدم

نگرانم باز دبه کنه

وقتی طرف عقل اینو نداره درو باز کنه برا خریدار و ارزشی براش قائل نیست، همین میشه

بخدا بهش گفتم سرده هوا

ماشینم جای دور تر پارک کردیم چون نمی‌شناختیم‌کجاست داشتیم‌میگشتیم پیداش کنیم.

تو سرما بودیم 

انگار نه انگار 

تازه گفتم داخل نمیام فقط خیالم  راحت شخ ملک وجود خارجی داره آگهی ک گذاشتن الکی نیست!!

نداد ک نداد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مستاجر حق داره در هیشکی رو باز نکنه برای بازدید ملک ما موقع خرید خونه همین برنامه برامون پیش اومد صا ...

بعضی چیزا درسته حقه 

ولی آدم یکم اتصاف داشته باشه هم خوبه 

شاید مالک گره مالی پیدا کرده 

با این حال نباید به خودت حق بدی هر حرفی بهش بزنی

حالا انگار من میشناسمش 

الانم اینجا حاضره داره توهین میشنوه 

من عصبانی ام الان هر کدوم ما تو همین شرایط باشیم احتمال زیاد همینو بگیم 

مخصوصا ک کلی راه رو بری خوشحال خوشحال ک ملک خوبی پیدا کردی آخرم در برات باز نشه

خب ملکش وقتی خوب باشه مشتری هم زود پیدا میشه و خونش هم باید تو همون شهر باشه چون مردم هم کار و زندگی ...

شاید یکی ملکش بد بود اونوقت چی؟

مگه به خوب و بد بودنه ملکه اتفاقا هر چی خوب تر باشه گرونتر و متقاضیش کمتره

حداقل باید یه ماه هم گذاشت برا فروشش مگه کارش گیره فوری فوتی بده بره؟

همه جا خریدار رو با شاگرد املاکی میفرستن خونه رو ببینن

خریدار رو تنها راه نمیدن!

وقتی طرف عقل اینو نداره درو باز کنه برا خریدار و ارزشی براش قائل نیست، همین میشه

شاید برای شما مهم نباشه هر روز چند تا زن و مرد گردن کلفت بیان تو خونه تون و حتی تو دستشوییتون رو دید بزن

اما امثال اون مستاجر حریم و شخصیت دارن اجازه نمیدن

بابا میترسم طرف هوا برش داره زنگ بزنم دبه کنه بگه ۱۰۰ دیگه بزار روش از طرفی دلم پیششه بخدا انقدر خون ...

بروبگو دبه کردین من همه چیمو فروختم تا اینجا رو بخرم بگو 100 بیاین روش تا معامله کنیم 

شاید یکی ملکش بد بود اونوقت چی؟مگه به خوب و بد بودنه ملکه اتفاقا هر چی خوب تر باشه گرونتر و متقاضیش ...

خب اگه به قول شما ملکش اینقدر خوب باشه مشتریش پیدا میشه و سریع می‌ره رو زمین نمی‌مونه بعدشم خب چرا کلید رو به شاگرد املاک نداد تا خونه رو نشون مشتری بده 

خب اگه به قول شما ملکش اینقدر خوب باشه مشتریش پیدا میشه و سریع می‌ره رو زمین نمی‌مونه بعدشم خب چرا ک ...

کلید خونه مردم رو بده دست شاگرد املاک؟ الان این حرف رو جدی زدی؟؟؟؟

زیر یک ماه باشه میشه سریع بعضی ملم ها چند سال تو بازارن هیچکی نمیخره

اونی که شما بهش میگی سریع اونیه که کارش گیره زیر قیمت میده چند روزه فروش بره

کلید خونه مردم رو بده دست شاگرد املاک؟ الان این حرف رو جدی زدی؟؟؟؟زیر یک ماه باشه میشه سریع بعضی ملم ...

خب وقتی خونه خالی باشه چه اشکالی داره کلید دست املاک باشه وقتی خودش تو شهر نیست بعدشم مگه نمگید ملکش ارزندست پس چرا اینقدر تو فکر اینه که مشتری سخت پیدا میشه ؟