2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598454 بازدید | 6507 پست

منم همین دکتر اهواز میرفتم هر دفعه که می‌رفتم همین عکس دست راست می‌گفت بیار بعدش هم می‌گفت مشکلی نیست طبیعی. خدا ازشون نگذره قدم کوتاه موند میتونست بهم آمپول بده الکی چند سال تحت نظرش بودم همیشه هم می‌گفت نرمالی 

آینده ات به اون چیزی که امروز انجام میدی بستگی داره :/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم ...

سلام من یادمه بچه بودم دقیقا سن کم علائم بلوغ و داشتم ولی کلاس شیشم که بودم پریود شدم اتفاقا یادمه دکتر هم عکس گرقت از دستم گقت نهایت ۱۵۴ اینا بشه قدت ولی الان ۲۰سالمه و قدم ۱۷۳عه نگران نباشید 

دختر من الان هفت سال و نیمه و سینه سمت راست یکم برجسته شده ولی موی زائد نداشت دکتر بردم ولی گفتن طبی ...

دختر منم اینطوری الان منم نگران شدم امسال می ه کلاس دوم بین تمام این علائم ها همون فقط جوونه زدن سینه راستشه

وای استارتر کاش ما هم اینهمه مثل شما پیگیری میکردیم دختر داداشم ۷ سالگی نشانه های بلوغ درش ظاهر شد ...

ببخشید من جواب میدم

الان اگه ببریدش پیش دکتر فقط مکمل‌های کلسیم و ویتامین د میده بهش

چون چند دوره پریود شده دیگه جلوی پریودشو نمیگیرن

بفرستید ورزش والیبال و بسکتبال

من ۱۵ سانت بعد پریود رشد قدی داشتم

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
یادم وسط بازی یهو خونریزی کردم کل بجه ها کوچه با تعحب نگام کردن انقد تو عالم بچگی بودم نفهنیدم چی ب ...

بنظرم خیلی سخت میگیری، همه ی ما زود پریود شدیم ، دختر خواهرمم کلاس چهارم پری شد ، هم قدش بعد از اون حدود ۱۸ ، ۱۹ سانت رشد کرد هم همچنان داره بازی میکنه و بچگیش رو نداره ، انقدر هورمون وارد بدن بچه نکنید ، ورزش کنه و تغذیه ی سالم داشته باشه خیلی هم خوبه ، قد هم قطعا ژنتیکه ، پدری که قدش زیر ۱۸۰ باشه دخترش خیلی قد بلند نمیشه 

عزیزم‌چیکار کنیم که ازتولد تا ۱۸ ماهگی قدش بلند بشه؟

بیشتر ژنتیک ک برا قد تاثیر داره ولی قطره اد و من اصلا برا پسرم قطع نکردم و قدش خدا رو شکر۱ ساله ۸۰ سانت بود شیر باید خوب بخوره اگ مادر شیرش کم بود کمکی بده ک قدش کوتاه نشه اب قلم و خرما و حبوبات البته سن بالاتر خیلی خوبه 

خییلی عالیه . دکترها نهایت تا دوازده سالگی جلو پریود رو میگیرن بعد از اون طبیعی هستش . فقط حرکات کشش ...

واقعا؟ مرسی عزیزم از بچگی انواع ویتامین بعش میدادم هر دکتر تغذیه ای بردمش اما یکم چاق نمیشه .کلسیم مگه قرص نیست؟ یا پودر ش م هست ؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
کاش دکترها درد رو بفهمند پسر من 5سال دچار پادرد و زانو درد  قدش بلند و وزنش خوبه ولی همش دکتر ...

ببخشید دلیل پادردش مشخص شد .اخه دختر منم از شش سالگی پادرد استخوانی داشت .خیلی دکتر بردم .اخرش مشخص نشد .یکی گفت بیست سالگی خوب میشه .درد رشده 

سلام عزیزم،من شما رو یادمه،چندین سال خواننده خاموش نی نی سایت بودم،کار خوبی کردی آمپول رو شروع کردی درسته عوارض داره اما از کوتاهی و سرخوردگی که ممکنه براش پیش بیاد جلوگیری می کنه،منم ی دختر ۹ سال و ۴ ماه دارم فعلا علامتی نداره،یادمه شما می گفتی لباسش رو میزنه بالا و به داداشتون سینه هاش رو نشون میده که نگاه داره بزرگ میشه پس واقعا کار خوبی کردی پیگیر بودی چون از لحاظ روحی آمادگیش رو نداشت حتی اگر کوتاهی رو هم در نظر نگیرید