از چهارشنبه اول گلوم یه جوری شد حالت درد خارش بعد بدن دردشدید بعدش تب کردم جوری تب کردم ک نمیتونستم چشامو ببندم اتیش بودن بعد حالت تهوع اسهال رفتم دکتر سرم امپول زدم ولی فاید نداشت الان هم سرفه شدید دارم خیلی بیحالم فردا هم باید برم سرکار😭😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یک پرتقال بگیر سرشو جدا کن روش نمک بریز یک قابلمه آب کن بعد پرتقال بزار توی یک قابلمه کوچیک تر بعد بزار بجوشه طوری که تو قابلمه پرتقال آب نره بعد پرتقال پخته رو بگیر بخور آبشو با همشو دوبار انجام بده آبی رو آتیش
سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚♀️؛نه فضایی ام 👽🧞♂️؛نه ترسناکم 🧟♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
اره دیگه قابلمه اول آب بریز بزرگ تر بعد پرتقال بزار تو یک قابلمه کوچک تر بعد بزار تو قابلمه اول که آب گذاشتی داره میجوشه بزار خوب بجوشه تا پرتقال بخار پز بشه
سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚♀️؛نه فضایی ام 👽🧞♂️؛نه ترسناکم 🧟♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
یک کار دیگه هم اگه پرتقال نداری یک سیب رو با پیاز بزار خوب بجوشه بعد که خوب له شد عصارشو از صافی رد کن طر حالت میکنه دوسوته
مثلا ممکنه سیب زمینی آب پز میل داشته باشی یا مثلا غذاهایی مثل خوراک مرغ ساده یا ... ، اشکال نداره ، مهم این هستش که غذا بخوری ( حتی به مقدار کم ) و ضعیف نشی.