2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 616631 بازدید | 6975 پست
دوستان با تجربهموی زاید ضخیم نشونه‌ی بلوغ هست یا نهمیترسم دکترش الکی وقت منو گرفته باشه هربار میگم م ...

به نظر من هم نشانه بلوغ نیست موی زاعد و قد دخترتون قول میدم بالای ۱۶۰میشه چون ژن بلندی داره ..این سن استخوانی هم دکترا یاد گرفتن به همه میگن ۱۵۵ اگه به حرف دکترا باشه ۹۰درصد دخترای ده نود قدشون ۱۵۵میشه😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان مهرسا عزیز میشه لطفا جواب منو بدیدمن نزدیک ۸ سالگی دخترم متوجه شدم توی زبربغل و بیکینی موی زای ...

عزیزم لیاقت ژنتیکی و میانگین قد برای  دخترتون ۱۷۰هست ما باز ۱۰سانتشو بزاریم به پای بلوغ زودرس بازم ۱۶۰میشه .

سلام ..من پسرم هفت سالشع.. آلتش سفت میشع و از بچگی مو داشت درر اون ناحیه ،نگرانم چیکار کنم دکتر همسر ...

عزیزم آلت سفت شدن معمولا وقتی که ادرار دارن طبیعی هستش مو هم که میگید از بچگی داشته پس ژنتیکی هست پرمویی

درسته حتما دکترش عوض میکنمامیدوارم دیر نشده باشهممنونم از راهنماییتبا این حساب شما میگید امکان داره ...

اره حتما ی دکتر دیگه ببر ازش بخواه دوباره ازمایش و عکس تکرار کنه انشاالله وقت داشته باشه  این عکس جدید ک میگیری مشخص میشه چقدر دیگه قد میکشه  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

فقط وقت ادرار کردن،اخه دیدم شده یکهو هم بررگ میشه..مباد میگه

من پسر دارم البته 4 سالشه طبیعی پسرا موقع ادرار حجم شون زیاد میشه😂

سلام عزیزم خوبی الان قد گل دخترتون چنده؟

سلام عزیزم خوبین شما.. قدش الان 154 ولی تو این تابستون خیییلی وزن گرفت الان حدود 42 کیلو شده ماهی 1 کیلو بعد تعطبلات وزن گرفت..  تقریبا ماهی نیم سانت داره قد میکشه این دو سال ک امپول و زدم و قطع مردم..  هیج تعقیری نکرده یعنی جهش نداره ماهی نیم داره جلو میره