2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617297 بازدید | 6989 پست
مامانا بچه هاتون باشگاه بفرستین ورزش کردن بلوغ رو عقب میندازه دختر من بااینکه توپر هست و ۱۲ سالشه تا ...

دختر منم کوه نوردی و کاراته تکواندو میرفت ولی بلوغ زودرس ش بخاطر کمکاری تیروید بود  ولی ورزش کمک میکنه بلوغ عقب بیفته  اگ مشکل هورمونی نداشته باشن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عالیه ..دختر من متولد آبان ۹۳ قدش ۱۴۳ وزن۴۵ ..آمپول ضد بلوغ میزنم براش سه ماه گذشته قدش متوقف شده

من تا بحال دکترغدد نبردم

با این آمپولها و داروهای هورمونی موافق نیستم شاید هم تو‌موقعیتش نبودم و درک نمیکنم  

و الان پیامارو دیدم شوکه شدم که چقدر مادرا دقت و حساسیت بخرج میدن 

نکنه دختر منم قد نکشه 😅

امیدوارم که همه چی برای دختر گلتون خوب پیش بره

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم کوه نوردی و کاراته تکواندو میرفت ولی بلوغ زودرس ش بخاطر کمکاری تیروید بود ولی ورزش کمک میک ...

اگر کم کاری تیروئید نداشت این اتفاق نمیفتاد 🥲

دختر منم کوه نوردی و کاراته تکواندو میرفت ولی بلوغ زودرس ش بخاطر کمکاری تیروید بود ولی ورزش کمک میک ...

تکواندو قد بچه هارو بلند میکنه 

منم تصمیم دارم یکسال تکواندو بفرستم 

سلام عزیزم خوبین شما.. قدش الان 154 ولی تو این تابستون خیییلی وزن گرفت الان حدود 42 کیلو شده ماهی 1 ...

ممنون گلم من زده به سرم باز آمپول رو قطع کنم البته سه ماه بعدی رو میزنم قدش اگه تعغیر نکنه ومتوقف بشه دیگه نمی‌زنم چون من تحت هیچ شرایطی هورمون رشد نمی‌زنم میترسم تو بعداز آخرین باری که دکتر بردم هنوز قد نگرفتم میترسم رشد نکرده باشه 😔😔😔

اگر کم کاری تیروئید نداشت این اتفاق نمیفتاد 🥲

بله علت اصلی ش همینه حالا گاهی مشکلات دیکه هورمونی و حتی غده ها هست ک باعث ش میشه  ب اشتباه میگن بچه چشمش باز میشه و این حرف ها در صورتی ک دختر من هم خیلی بچه بود و هم لاغر و هم کاملا چشم و گوش بسته

تکواندو قد بچه هارو بلند میکنه منم تصمیم دارم یکسال تکواندو بفرستم

اره مرتب از بعد مدرسه باشگاه میره تا وسط پاییز  خیلی دوست داره ورزش رزمی

من تا بحال دکترغدد نبردمبا این آمپولها و داروهای هورمونی موافق نیستم شاید هم تو‌موقعیتش نبودم و درک ...

ممنون عزیزم..چه بهتر که تو این فازها نباشی بخدا هم روحت داغون میشه هم جسمت من شبیه ماشین اسقاطی شدم بس که غصه میخورم

ممنون گلم من زده به سرم باز آمپول رو قطع کنم البته سه ماه بعدی رو میزنم قدش اگه تعغیر نکنه ومتوقف بش ...

نه خودسر قطع نکن حتما با دکترش مشورت کن  .. من خودم تو خونه با متر فلزی اندازه میگیرم هر ماه.  حالا اندازه بگیر شاید تغییر کرده باشه 

بله علت اصلی ش همینه حالا گاهی مشکلات دیکه هورمونی و حتی غده ها هست ک باعث ش میشه ب اشتباه میگن بچه ...

دختر دوست منم بخاطر کم کاری تیروئید بلوغ زودرس داشت 

میفهمم چقد سخته 

خودت رو بخاطر حرفای خاله زنکی ناراحت نکن 

ممنون عزیزم..چه بهتر که تو این فازها نباشی بخدا هم روحت داغون میشه هم جسمت من شبیه ماشین اسقاطی شدم ...

من هیشه ی متر تو دستم  دارم ظرف میشورم فقط حساب میکنم تا عید پربود بشه چند سانت تا تابستون چقذ میشه.... 

نه خودسر قطع نکن حتما با دکترش مشورت کن .. من خودم تو خونه با متر فلزی اندازه میگیرم هر ماه. حالا ...

اوایل آبان نوبت داره به دکترش میگم ...نه میترسم فعلا نمی‌گیرم اگه رشد نکرده باشه یه درد بزرگ به دردام اضافه میشه..ولی ماشاالله دخترتون عالیه هنوز پریود نشده که بعداز پریود هم قد می‌کشه شما دیگه نباید نگران شی بابت قدش

ممنون عزیزم..چه بهتر که تو این فازها نباشی بخدا هم روحت داغون میشه هم جسمت من شبیه ماشین اسقاطی شدم ...

اگر دوست داری دخترگلت قد بکشه حتما شنا و تکواندو بفرست 

منم قراره دخترم رو یکسال تکواندو بفرستم 

ورزشایی که رو قد تاثیر داره تکواندو و کنکفو هست 

شنا هم باعث میشه بچه بدن نرمال و بدون چربی دورشکم  باشه

دختر دوست منم بخاطر کم کاری تیروئید بلوغ زودرس داشت میفهمم چقد سخته خودت رو بخاطر حرفای خاله زنکی نا ...

من دیگه عادت کردم.. دیگه خدا رو شکر 9 ماه امپولش قطع کردم راحت شد بچه..  خالا منتظرم تا پریود بیاد. دیکه خدا رو شکر با دوستاش اختلاف زیاذی نداره. قبلا سینه داشت تو 8 سالکی در صورتی ک دوستاش همه کوچولو بودن الان دیگه اونا هم وارد بلوغ شدن دخترم ترس ش کمتر شده

من هیشه ی متر تو دستم دارم ظرف میشورم فقط حساب میکنم تا عید پربود بشه چند سانت تا تابستون چقذ میشه. ...

😂😂😂😂دقیقا منم همین بودم سه ماه قبل که رشدش عالی بود از خوشحالی نمی‌دونستم چکار کنم بعد یهو خوشی هام تبدیل شد به غصه🥲