2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615673 بازدید | 6968 پست
منم دوستم می‌گفت دخترت خیلی بلده بلوغ شده ..خیلی دلم شکست همش میگم ایشالله دختر خودشم بلوغ زودرس بگی ...

ناراحت نشو عزیزم بعضیا واقعا شعور حرف زدن ندارن

دختر من انقدر ساده و بچه بود هنوز هشت سالش نشده بود که علایمش شلوغ شد

بلوغ زودرس هیچ ربطی به دونستن نداره

برادرزاده م ۱۰/۵ سالشه از ۷ سالگی گوشی دستشه همش به سرچ 

خیلیم میدونه ولی ماه پیش برده بودمشون استخر یه تار مو‌تو زیربغلش نداشت سینه هم نداشت درحالیکه واقعاااااااااااا میدونه همه چیو

من با جرات میگم ربطی به دونستن نداره

دوستان با تجربه

موی زاید ضخیم نشونه‌ی بلوغ هست یا نه

میترسم دکترش الکی وقت منو گرفته باشه هربار میگم مکمل یا امپول میگه فعلا نیاز نیست

سینه دخترم هنوز سفت نشده

ولی موی زیربغل و بیکینش خیلی داره زیاد میشه

از نزدیک ۸ سال موهای زیربغل و بیکینش شروع به دراومدن کرد تا الان که ۹/۵ سالشه

نزدیک ۸ سالگی حس کردم کمرش پهنتر شده همسرم گفت نه تپل شده

سرش عرق میکرد

درحالیکه اصلا موهای دختر من عرقی نبود

همسرم همکاری نمیکنه هربارم میرم دکتر غر میزنه بچه رو تو افسرده میکنی،

دکتر دخترم خیلی معروفه ولی حس میکنم با امپول مخالف کلن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اشکال نداره بهش بده. سالی 3 4 بار بخورن. دیگه همین 1 سال ک رشد کنن من بهش شربت ال ارژنین هم دادم. ...

مامان مهرسا عزیز میشه لطفا جواب منو بدید

من نزدیک ۸ سالگی دخترم متوجه شدم توی زبربغل و بیکینی موی زاید داره و‌کمرش داره پهن میشه و سرش عرقی شده،

۸ سالگی بردم دکتر غدد عکس مچ دستش ۱۱ سال بود

سینه و ازمایش هورمونیش عادی بود دکتر گفت نهایت قدش ۱۵۵ بشه با وجودی که قد من ۱۶۷ و‌پدرش ۱۸۶ هست

هرچی اصرار به امپول یا مکمل میکنم میگه نیاز نیست هرشش ماه میبرم چکاپ فقط تاکید داره اجازه ندم وزنش بالا بره،

الان ۹/۵ هست قدش ۱۳۴ وزنش ۳۷ هست

نمیدونم دکترش تغییر بدم یا نه چون حس میکنم با امپول مخالفه 

گفت قد دخترت به افراد درجه اول خانواده هم ممکنه بکشه 

عمه ش ۱۵۵ هست،

دلم نمیخواد وقتی خودم ۱۶۷ هستم دخترم ۱۵۵ بشه

بنظرتون چیکار کنم ، راستی موی زیربغل و بیکینیش بیشتر شده

ولی سینه هنوز رشد نکرده

مامان مهرسا عزیز میشه لطفا جواب منو بدیدمن نزدیک ۸ سالگی دخترم متوجه شدم توی زبربغل و بیکینی موی زای ...

سلام عزیزم.. اینا علامت بلوغ اینکه بخوای با امپول جلوش بگیری دست خودتون

سن استخوانیش نسبت ب قد الان ش خیلی کمه. سن استخوانی دخترم وفتی 11 بود (خودش 9ونیم سال)  قدش 142 بود 

سن استخوانی هم تا 15 نهایت 16 دیکه صفحات بسته میشه

یعنی 4 تا 5 سال استخوانی میخوای تا صفحات ش بسته بشه  حااا اگ سالی 4 سانت رشد کنه میشه حدودا 20 سانت در مل به قدش اضاف میشه یعنی 154  البته ممکن تا 160 هم برسه 

من طبق قدش ک رشد کندب داشته گفتم 

ازمایش هورمون رشد ازش کرفتی  شاسد کمبود هورمون رشد داره ک رشدش کنده. با این قد والدین الان باید 153  تو سن 11 استخوانی بود 

پریود هم از جوانه زدن سینه نه رشد کامل سینه حدود 2 سال بعد اتفاق میفته یعنی اگ الان ی برجستگی کوچیک هم باشه همون حساب میشه 

کلاس بسکتبال بفرست ش واقعا تاثیر داره تو قد غذای قندی شکری نخوره مکمل بهش بده انشالله رشد کنه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم.. اینا علامت بلوغ اینکه بخوای با امپول جلوش بگیری دست خودتونسن استخوانیش نسبت ب قد الان ش ...

ممنونم جواب دادید

نه سینه هاش هنوز صافه

ولی بیکینی و‌یکی از زیربغلهاش کلی موی زاید و ضخیم داره

سن استخوانیشم سه سال بزرگتره

نمیدونم چرا دکتر بهش امپول نمیزنه

پارسال فروردین که دقیق ۸ ساله بود قدش ۱۳۰ بود

الان که ۹/۵ ساله هست ۱۳۴

ازمایش هورمونش مشکل نداشت

بنظر شما امپول براش بهتره دکترش تغییر بدم

واقعا ظلمه ۱۵۵ بشه قدش

هرچند مطمینم همسرم مخالفت میکنه میگه خواهرم کوتاهه ولی موفقه دخترمم میخوام کوتاه باشه دستکاریش نکن

اما اگر نیاز باشه پنهانی براش تزریق میکنم

ممنونم جواب دادیدنه سینه هاش هنوز صافهولی بیکینی و‌یکی از زیربغلهاش کلی موی زاید و ضخیم دارهسن استخو ...

سن مهم نییت سن استخوانی مهم ک طبق اون قدش چقد باشه... دختر منم تو 1 سال سن استخوانی ش 1 سال و نیم بیشتر شد ولی قدش 10 سانت اضاف شد... اخه دخترتون ب جز بلوغ زودرس جهش رشد نداره ولی سن استخوانیش بالا میره این بده

من اگ باشم دکتر عوض میکنم  برا دخترم 3 بار دکتر عوض کردم 

بعدش دوباره عکس از دستش میگیرم ببینم تو این 1 سال چقد سن استخوانی ش بالا رفته..  قدش نسبت ب این سن استخوانی ک داره چقدر؟؟  

تو 18 ماه 4 سانت فقط رشد کرده بی نهایت کم اونم برا کسی ک سن استخوانیش سریع داره بالا میره 

نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما پیگیر باش واقعا طبیعی نیست

ممنونم جواب دادیدنه سینه هاش هنوز صافهولی بیکینی و‌یکی از زیربغلهاش کلی موی زاید و ضخیم دارهسن استخو ...

ب نظرم دوباره ازمایش هورمونی بده تیرپید ش چک بشه هورمون رشد دوباره چک بشه عکس مچ دستش بگیر.. اگ تو این 1 و نیم سالک گذشت سن استخوانیش باز بیستر شده باشه ممکن زمان از دست بدی..  شاید الان سن استخوانیش 13 سال باشع نسبت ب قد 134 واقعا کمه

ن ک بگم دختر من خیلی بلند نه. اینحا ی خانمی بود دخترش بلوغ زودرس داشت سن استخوانیش 11 سال بود قدش 154 بود  دختر من 142 بود تو این سن ک دکتر میگفت قدش ممکن کوتاه بشه برا دختر شما بدتر خیلی 

ب نظرم دوباره ازمایش هورمونی بده تیرپید ش چک بشه هورمون رشد دوباره چک بشه عکس مچ دستش بگیر.. اگ تو ا ...

درسته حتما دکترش عوض میکنم

امیدوارم دیر نشده باشه

ممنونم از راهنماییت

با این حساب شما میگید امکان داره به ۱۵۵ هم نرسه درسته

مامانا بچه هاتون باشگاه بفرستین 

ورزش کردن بلوغ رو عقب میندازه 

دختر من بااینکه توپر هست و ۱۲ سالشه تازه خیلی کم علایم بلوغ رو داره 

از ۶ سالگی باشگاه رفته 

الانم ۳  روز در هفته شنا میره و اصلا چربی اضافه نداره

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
دوستان گل تهرانییه دکتر غدد خوب که ازش راضی هستید معرفی کنیددکتر فعلی دخترم فاطمه سیاری فرد هست که ر ...

سلام عزیزم،من واسه تیرویید پیش دکترحسین دهقان منشادی بردم،خیلیا واسه قدبچه هاشون اونجا بودن وراضی بودن از کارشون،وتوی سایت نوبت دومین دکتر غدد بود که رضایت بیشتری داشت،فقط بدیش اینه که چون مراجع های خیلی زیادی دارن شلوغه و تقریبا دوساعت در انتظار باید نشست

سلام دخترتون را بردید دکتر نتیجه چی شد؟

نتیجه خاصی نداشت این خانوم گفت عکس مچ دست 7سالِ 

ولی دکتر قبلی گفت 9سال

دکتر جدیده گفت سه ماه دیگه بیا دوباره ازمایش بنویسم ببینم رحم و مچ دستش چطوره.

گفت الان نمینویسم چون اذیت میشه.

ابان نوبتمونه..

هاله سینه دخترم از عدس شده نخودولی خب لخت شه مشخص نیستن..

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام عزیزم،من واسه تیرویید پیش دکترحسین دهقان منشادی بردم،خیلیا واسه قدبچه هاشون اونجا بودن وراضی بو ...

سلام عزیزم ممنونم از معرفیت❤️💋

راستش دختر من خیلی معذب و خجالتیه چون باید سینه ش معاینه کنه دخترم اذیت میشه ترجیحم دکتر خانم هست

سلام عزیزم ممنونم از معرفیت❤️💋راستش دختر من خیلی معذب و خجالتیه چون باید سینه ش معاینه کنه دخترم اذ ...

بله درست میگین،توی همین سایت نوبت سرچ کنید ونظراتو بخونید خیلی بهتر میتونید پیدا کنید،انشاالله که دخترتون همیشه سلامت باشن

ناراحت نشو عزیزم بعضیا واقعا شعور حرف زدن ندارندختر من انقدر ساده و بچه بود هنوز هشت سالش نشده بود ک ...

ممنون عزیزم..من خودم بلوغم زود شروع شد ولی دیر پریود شدم بلوغم کند جلو رفت دخترم یک سال زود تر از خودم سینه زد ..به نظر خودم ارثی بوده ..اگرم بچه های الان بلدن من که دهه شصتی هستم چیزی بلد نبودم چرا بلوغم زود شروع شد