2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590727 بازدید | 6408 پست
سلام عزیزم شما چیکار کردین بچتونو بردین ام ار ای چیشد نتیجش؟؟

سلام عزیزم خوبین

بردمش پیش یه متخصص غدد دیگه که واقعا تبحر داره و از شهرستانا و حتی تهران پیشش میان خیلیم سرش شلوغه و چهارماه بعد وقت میده دیگه با کلی التماس قبول کرد ویزیت کنه چون بچم خیلی کوچیک بود معاینه کرد و آزمایشارو دید گف چون سینش نرمه و موی کرکی نداره مشکلی نیست اگه دیدی داره مو درمیاره یا سینه هاش سفت میشه بیارش مجدد

خدا خیرش بده خیالمو راحت کرد

اون دکتر اولیه حتی دست به سینه های دخترم نزد یه چک کنه خدا لعنتش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خوبینبردمش پیش یه متخصص غدد دیگه که واقعا تبحر داره و از شهرستانا و حتی تهران پیشش میان خ ...

خداروشکر عزیزم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم دیگه به اصرار دکتر سعی میکردم بهش فکر نکنم و به قولی بیخیال باشم فقط ازمایش تیروید و باید هر ۳ م ...

عریزم من اهوازم دخترم بلوغ زودرس داره موهای بکینی پر و مشکی بلند شون سینه درشت شده چیکار کنم😔

سلام عزیزم، چه خبر از دخترتون،منم دخترم ۸ سال و ۸ ماهش هست،بردم دکتر عکس نوشت و آزمایش،عکس گرفتم ،آزمایش هم می خوام ببرم،می گن اون آمپول ها ضرر دارن ،شما چی کار کردین،داغونم من ،فکر پریودی بچه داغونم می کنه

دخترای اهواز و مناطق گرم همیشه زود ب بلوغ میرسن ب خاطر هوای گرممن خودم کلاس دوم بودم همکلاسیم پریود ...

عزیزم الان قدتون چنده

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀
دختر من الان هفت سال و نیمه و سینه سمت راست یکم برجسته شده ولی موی زائد نداشت دکتر بردم ولی گفتن طبی ...

سلام ، اصفهان خانم دکتر میرشاهزاده خیلی عالیه، توی ساختمان مرکز غدد میشینه، دروازه تهران اوایل خیابان خرم

خداجونم ممنونم...

سلام دختر خواهر منم دچار بلوغ زود رس شده ،۸ سال ۹ماه سن داره،دکتر اطفال برده یه سری آزمایش هورمونی بهش داده و جوابش واسه دکتر برده گفته جواب هورمونش خوبه ، گفته ۶ ماه دیگه بیارش ، به نظرتون به نظر دکتر اطفال اکتفا کنه یا به دکتر غدد هم ببره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام مامان مهرسامیشه تجربیات این چندماه از تزریق آمپول دخترتونو به اشتراک بزاریدمن هم وضعیت شمارو دا ...

سلام عزیزم من تعلیق شده بودم. خوب تجربیاتم بگم که...  1 ماه بعد امپول سینها صاف شدن و کلا انگار ن انگار بود. ولی کنار امپول ها باید حتما شربت کلسیم و زینک میخورد والا قدش رشد نمیکرد. من 1 سال و نیم براش امپول زدم. اذر ماه قطع کردم امپول و 4 ماه بعد سینه هاش شروع ب جوانه زدن کرد  ولی ن خیلی زیاد قدش الان که سال گذشت 153  و وزنش 39 کیلو   احتمالا از اذرماه به بعد پریود بشه. که باز تا اون مپقع بلند تر میشه 4 ماه در سال همیشه باشگاه میره. الان خیلی درکش رفته بالا کاملا عاقل. خیلی خوشحالم سن کم با اون بچگی پریود نشد 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......