2777
2789
عنوان

یلدایی جاریم لو رفت😭🔪

1378 بازدید | 77 پست

برای من دوتاپتوآوردن  بعد شوهرم ب مادرشوهرم گفتش ک هرچی بردی برا زن منم پولش بیشتر شد میگیرم ازت بعدها.که ینی تبعیض قائل نشن بعدبه دروغ گفت ک سماور برده درصورتی ک پولشو اینا ندادن خودبرادرشوهرم داده ک نداشته بعد دیدم یه خردکنم قایم کرده  تواتاق جلو روی منم به شوهرم گفت ک دروغ گفتم خردکن مال خودم نیس مال اون جاریمه بعد من خیلی دلم گرفت خیلی بغضم اومد دیدم هم دروغ گفته همم خریده ولی واس من دوتا پتو ارزون قیمت خرید..بعد یک ساعت به شوهرم گفتم پاشو بریم ینی یه فضای خفقان شده بود برام یه جهنم گرم از دروغ و دورو بازی 

خیلی دلم شکست ینی غرورم خورد شد ک اونور به شوهرم گف خردکن مال خودمه تا شوهرم اومد این اتاق باز کرد نکا کن یه سره همش کنه گفت ک دست نزن دروغ گفتم مال من نیس مال فلان عروسمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دروصورتی ک شیرالات حموم وذستشویی نگرفته دوسال میریم حیاط تو یه دستشویی داغون آب گرمم نداره نمیخره اما بهترین وسایل رو برای یلدایی عروسش خریده به شوهرمم دروغ گف ولی خیلی دلم سوخت واس شوهرم اون لحظه ک گفت دست نزن پاشو جمع کن 

متوجه نشدم میشه واضح تر بگی

دو رو بازی کرد دروغ گف ک من چیزی نخریدم اما وسایلایی  ک خرید دیدیم منو شوهرم .

اخرم گف مال خودمه 

شوهر بیچارم یه دست زد به خرد کنه گفت ک دست نزن بهش دروغ گفتم مال خودم نیس مال فلان عروسمه ندادیم بهش هنوز ولی سماور دادن  بمنم هیچی

چرا ۵ صبح باید ذهنت درگیر این موضوع باشهباورم نمیشه

خیلی گریع کردم کلی طلا خریدن براش آیفون خریدن بمن ی روسریم ندادن هیچ جشنیم نگرفتن برام 

اما برای اون کردن 

دلت نمیسوزه اونوقت واس خودت 

دو رو بازی کرد دروغ گف ک من چیزی نخریدم اما وسایلایی ک خرید دیدیم منو شوهرم .اخرم گف مال خودمه شوهر ...

یلدایی برای تازه عروس بردن؟ 

نمیفهمم چرا باید یلدایی بدن به ۲تاعروس

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود